athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 09:21:19 » |
|
Athee! Busa! Mindkettőtöknek írtam privit. Olvassátok el, és választ is várok!
Mikor? nem kaptam semmit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 13:47:23 » |
|
Mikor? nem kaptam semmit! Gidynél ez normális. Megírta a privit, és feladta postán. Várj türelemmel. Emberek! Ha valaki más kapta meg az Athee-nek szánt privit, akkor postázza el neki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 16:05:29 » |
|
Mikor? nem kaptam semmit! Gidynél ez normális. Megírta a privit, és feladta postán. Várj türelemmel. Emberek! Ha valaki más kapta meg az Athee-nek szánt privit, akkor postázza el neki! Köszi Stocz! Már Te is beléptél a Gidyt cikiző kórusba. Ezt szeretem bennetek, hogy nem kimélitek az öreget, ne érezze a szánalmat. Köszönöm barátaim! Köszi Stocz! Már Te is beléptél a Gidyt cikiző kórusba. Ezt szeretem bennetek, hogy nem kimélitek az öreget, ne érezze a szánalmat. Köszönöm barátaim!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 16:38:29 » |
|
Köszi Stocz! Már Te is beléptél a Gidyt cikiző kórusba. Ezt szeretem bennetek, hogy nem kimélitek az öreget, ne érezze a szánalmat. Köszönöm barátaim! tudod Apu, a szánalom még ingyen van.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 17:19:47 » |
|
Elárulom, hogy az öreg ma vagy jó két órát focizott, és még járni is tud, csak kicsit fáj a térde. Kíváncsi vagyok, hogy ki fog ebben a késői korban focizni. Szóval azért még nem kell temetésre gyűjtenetek virágot. Sőt meg is fogom ismételni, és ping- pongozni is fogok. Olyan szép karcsú leszek, mint Meatloaf, csak én inkább mozgom, mint éhezek, mert azt nehezen viselem. Ha igaz, akkor meg segítség nélkül végig fogok menni a Rám szakadékon, és a Lukács árkon is. Persze lehet, hogy majd többen azt fogják hinni, hogy a KISz-es (nem voltam tag!) nyakkendőben jöttem kirándulni, de ez tévedés lesz, amit látni fogtok az nem nyakkendő, az a nyelvem lesz. De megcsinálom. Sőt, amennyiben van elég jelentkező egy jó klubos focira, akkor tudok egy szuper kispályát Ady ligeten, ahol játszhatunk egy jót, ha mondjuk legalább 8-an 10-en összejönnénk. Rajtam nem fog múlni, lehet elgondolkodni, hogy akarjuk-e? Jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 13:12:33 » |
|
Elárulom, hogy az öreg ma vagy jó két órát focizott, és még járni is tud, csak kicsit fáj a térde. Kíváncsi vagyok, hogy ki fog ebben a késői korban focizni. Szóval azért még nem kell temetésre gyűjtenetek virágot. Sőt meg is fogom ismételni, és ping- pongozni is fogok. Olyan szép karcsú leszek, mint Meatloaf, csak én inkább mozgom, mint éhezek, mert azt nehezen viselem. Ha igaz, akkor meg segítség nélkül végig fogok menni a Rám szakadékon, és a Lukács árkon is. Persze lehet, hogy majd többen azt fogják hinni, hogy a KISz-es (nem voltam tag!) nyakkendőben jöttem kirándulni, de ez tévedés lesz, amit látni fogtok az nem nyakkendő, az a nyelvem lesz. De megcsinálom. Sőt, amennyiben van elég jelentkező egy jó klubos focira, akkor tudok egy szuper kispályát Ady ligeten, ahol játszhatunk egy jót, ha mondjuk legalább 8-an 10-en összejönnénk. Rajtam nem fog múlni, lehet elgondolkodni, hogy akarjuk-e? Jó lenne! Foci után valaki KISZes valaki meg KOSZos...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 13:40:47 » |
|
Elárulom, hogy az öreg ma vagy jó két órát focizott, és még járni is tud, csak kicsit fáj a térde. Kíváncsi vagyok, hogy ki fog ebben a késői korban focizni. Szóval azért még nem kell temetésre gyűjtenetek virágot. Sőt meg is fogom ismételni, és ping- pongozni is fogok. Olyan szép karcsú leszek, mint Meatloaf, csak én inkább mozgom, mint éhezek, mert azt nehezen viselem. Ha igaz, akkor meg segítség nélkül végig fogok menni a Rám szakadékon, és a Lukács árkon is. Persze lehet, hogy majd többen azt fogják hinni, hogy a KISz-es (nem voltam tag!) nyakkendőben jöttem kirándulni, de ez tévedés lesz, amit látni fogtok az nem nyakkendő, az a nyelvem lesz. De megcsinálom. Sőt, amennyiben van elég jelentkező egy jó klubos focira, akkor tudok egy szuper kispályát Ady ligeten, ahol játszhatunk egy jót, ha mondjuk legalább 8-an 10-en összejönnénk. Rajtam nem fog múlni, lehet elgondolkodni, hogy akarjuk-e? Jó lenne! Vallomással tartozom! Ma már minden porcikám fájt, leszámítva a hajamat, a tegnapi foci után. Járni tudok, de komoly kínokkal jár. De akkor is jól esett, és fogok még focizni, ha addig élek is! Addig élek? Azt hiszem ezt meg kell gondolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 13:23:31 » |
|
Kellett egy nap, hogy lehiggadjak. Tegnap olyan botrányos provokációnak voltam szemtanúja, amit szinte le sem merek írni. Mégis megteszem, hogy lássátok milyen elvetemült emberek is vannak hazánkban. Szóval tegnap volt a "Meleg Büszkeség Napja", amit fél város lezárásával biztosított többszáz rendőr, mert erre vannak, szolgálnak, és védnek. Szóval az időzítés súlyosabb volt, mint Sólyom László próbaútja Szlovákiába. Nem hergelem tovább a közönséget. Szóval a Szent Gellért téri házasságkötő teremből kijött az ifjú pár, és döbbenet, egy nő (!), és egy férfi (!) nem elég, hogy összeházasodtak e különleges napon, hanem még volt merszük az utcán, a téren, közterületen (!) fényképészkedni! Azt hittem elájulok a döbbenettől. Mit képzeltek ezek? Hát már mindent lehet ebben az országban? Arról nem is beszélve, hogy balesetveszélybe sodorták a mit sem sejtő utasaimat, mert nemcsak megdöbbentem, hanem levegőt sem kaptam a felháborodástól. Persze sehol egy rendőr ilyenkor...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 06. - 16:07:37 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 16:09:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 18:06:26 » |
|
A pedofiliára való utalásokat kérem, hogy a moderátorok a moderátoroknál moderáltabban moderálják ki!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 06. - 18:08:37 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 19:56:45 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:22:24 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Talán a villamosság topikban lesz jelentkező.. Bocsika!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:27:39 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Konkrétebben? Csak bekötni, vagy vésni, csövezni, kábelezni? Nem mindegy! Bekötni tudok, de a fizikai munkát nem bírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:32:02 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Konkrétebben? Csak bekötni, vagy vésni, csövezni, kábelezni? Nem mindegy! Bekötni tudok, de a fizikai munkát nem bírom. Miért nem hívod át a villanyászt a hajóról
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|