captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 19:19:39 » |
|
Hát szerintem nem kifejezetten túristás helyeken jártam. És sírva fakadnál, ha ilyen nyaralásod lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:33:42 » |
|
Ma ránk kötött egy holland hajó, orosz személyzettel. A szakácsuk nem piskóta. Igazi gyezsúrnájá. 120 kiló, kora meghatározhatatlan, 5 foga játszik körmérkőzést a bentmaradásért. Először férfinak néztem, azután felhomályosítottak. A vasárnapi próbafutásunkat el kell halasztani, kissebb technikai gondok miatt: - horgonycsörlő kaput (kb. 3 évre visszamenőleg rimánkodtak elődeim, hogy csináljanak vele valamit; most csinálnak, kb 30k pénzért...) és hát új alkatrészek az Istennek sem teremnek a fán. Pedig mennyire bírná a tulaj! - a közlőmű, ami évek óta döglődik, megadta magát (olyasmi, mint a kuplung) - a főgép érzékelő szenzorait be kell lőni, mert fossa a "P300" kódokat Így én is csődközelbe tudok menedzselni egy céget!!! És nem is kérek érte szolgálati bömöst!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 12:23:22 » |
|
Hát szerintem nem kifejezetten túristás helyeken jártam. És sírva fakadnál, ha ilyen nyaralásod lenne. Ezt elhiszem!! A munka -főleg az olyan nehéz mint a tied is- soha nem ad pihenésre lehetőséget. De tudod mit! Szakadjon rád a lotto 5ös és turistaként menj vissza arra a földrészre, ahova szeretnél. (Remélheted, hogy ez az átkom beteljesedik ) Üdv és vigyázz magadra Cap!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 12:24:32 » |
|
Gidynkből TV sztár lett. Villamos pótlózott a Combinók helyett. Persze "megint" tönkretett egy buszt. Benne volt a Híradóban. (A hír arról szólt, hogy az öreg Ikarus-ok nem bírják a kiképzést, és annyi volt a meghibásodás, hogy a BKV mind a két végállomásra mozgó szervizt telepített. Persze pont Apu gépének a javítását közvetítette a média. Mondjuk nem csodálom. De nem láttam a TV-ben a klubos szóróanyagot! ) Lemaradtam!! Videa, YouTube..?? Ismétlést akarok!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 13:02:49 » |
|
Lemaradtam!! Videa, YouTube..?? Ismétlést akarok!! azeste.hu Augusztus 3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 13:43:40 » |
|
Lemaradtam!! Videa, YouTube..?? Ismétlést akarok!! azeste.hu Augusztus 3. Köszi! élveztem minden pillanatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 17:56:06 » |
|
Komis!
Arany pajti! Ahhoz elöbb lottóznom kellene! De valahogy nem hiszek én a játék becsületességében!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 20:29:40 » |
|
Tisztelt captainb ha nem zavarlak meg mondanád nékem hogy ezt miért csinálták :a nyaralás allat figyeltem egy halyót apart mellet két betonfal közöt ácsorgot vagy 5 napig utána kiált onnan és 1 napig járaták a motorját. ???Mivel nem tudok horvátul igy nem tudtam ott megkérdezni igy kerestem 1 profit
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 20:41:37 » |
|
Nnnna. Azt mondja az asszonkám, hogy ha sietek, akkor elmehetek velük nyaralni. Ehhez már csak az kellene, hogy valaki(k) betartsák, amit megígértek és 17- én tényleg leváltsanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 21:06:21 » |
|
Nnnna. Azt mondja az asszonkám, hogy ha sietek, akkor elmehetek velük nyaralni. Ehhez már csak az kellene, hogy valaki(k) betartsák, amit megígértek és 17- én tényleg leváltsanak. Remélem leváltanak idöbe és eljutsz eljutok nyaralni
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 21:11:23 » |
|
Nnnna. Azt mondja az asszonkám, hogy ha sietek, akkor elmehetek velük nyaralni. Ehhez már csak az kellene, hogy valaki(k) betartsák, amit megígértek és 17- én tényleg leváltsanak. Remélem leváltanak idöbe és eljutsz eljutok nyaralni Hát,ha nem, akkor csúnya verekedést rendezek. Ráadásul nem is vagyok egyedül, mert a gépészetileg üzletvezető kollégának is megígérték. Azért okosan, 19- től foglalt szállást az asszony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 07:05:40 » |
|
Nnnna. Azt mondja az asszonkám, hogy ha sietek, akkor elmehetek velük nyaralni. Ehhez már csak az kellene, hogy valaki(k) betartsák, amit megígértek és 17- én tényleg leváltsanak. Remélem leváltanak idöbe és eljutsz eljutok nyaralni Hát,ha nem, akkor csúnya verekedést rendezek. Ráadásul nem is vagyok egyedül, mert a gépészetileg üzletvezető kollégának is megígérték. Azért okosan, 19- től foglalt szállást az asszony. Ha nincs lotto, és nincs szabi, akkor add el a hajót jó pénzért! Lesz szabi, lesz pénz nyaralásra is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 13:02:40 » |
|
Ajánlom megnézni a galériában az új képeket, amit kirándulás címen tett fel Baroti erdélyi cartársunk. Lehet kedvet kapni, aki még nem volt a Gyilkos tónál, és a Békási szorosnál. Erdélybe mindenkinek el kell menni, aki szereti a magyarokat, és a gyönyörű természetet! ..., és aki már elment egyszer, az utána többször is el fog menni, erre érdemes gondolni előre. Ha kihagyok egy évet, már elvonási tüneteim vannak. Szörnyű érzés!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 18:26:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 21:05:12 » |
|
Giovanni! Van azért úgy látszik a nyugatnak is hátránya. Hiába ott van az Alpok alja. Itt meg megfő mindenki saját levében. Mi a rosszabb? Ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|