Gidynkből TV sztár lett.
Villamos pótlózott a Combinók helyett.
Persze "megint" tönkretett egy buszt.

Benne volt a Híradóban.
(A hír arról szólt, hogy az öreg Ikarus-ok nem bírják a kiképzést, és annyi volt a meghibásodás, hogy a BKV mind a két végállomásra mozgó szervizt telepített. Persze pont Apu gépének a javítását közvetítette a média. Mondjuk nem csodálom. De nem láttam a TV-ben a klubos szóróanyagot!

)
Most, hogy celeb lettem, azért még nem nézlek le titeket, mert tudom, honnan jöttem, nem tagadom meg a régi barátokat. Aki kér a gyereknek autógrammot, csak szóljatok, szívesen adok, hadd legyen boldog minden jóravaló gyerek.

Amúgy meg ma is ott voltam, holnap ott leszek, és igenis adogatom a szórólapokat. Ma is hazafelé több taxisnak adtam, sőt beszélgettem is velük.

Ma végre a saját kocsimmal voltam, így nem kellett javítani, azt nem tettem tönkre, azt szeretem több, mint 10 éve, szerintem a legjobb IK-280-as!

Azért is vagyok a cégnél most még népszerűbb, mert mindenki hallotta, hogy hazaküldtek, mert rövid BKV-s nadrágban mentem hétfőn dolgozni, hazajöttem, átöltöztem, de persze előbb szép nyugival megreggeliztem, megkávéztam, letussoltam, és pont mindig elment előttem az aktuális busz, így sajnos kevesebbet kellett fordulnom a kőrúton, de túlélem.

Amúgy most jobb a körút, mert a Thökölyt szétszedték, egy szűk sávon kell centizni, és régi ocsmány buszokkal kell most ott szenvedni, a jók, mind itt vannak a pótlóban.