Lacetti klub fórum
2025. április 19. - 09:56:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Statisztikai kérdés! Milyen típusú Lacsid van?
Sedan - 45 (31.3%)
SW - 37 (25.7%)
HB - 62 (43.1%)
Összes szavazó: 143

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 554   Le

Szerző Téma: Re: Törzsasztal 4  (Megtekintve 802802 alkalommal)
Forti
Bejáratós
**
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #165 Dátum: 2009. Július 22. - 19:09:01 »

Fogyihoz: Jellemzően vidéki utakat járom + helyi + kevés Miskolc...
Az mit jelent?
Mert én már mentem a német pályán állandó 140- es tempóval, ott 6 liter volt a fogyi. Jellemzően Pest és vidéke, az meg 7,8 - 8,2. Ha a nejem vezet, akkor több  .
Szvsz, jó a fogyid.

6 liter 140-es tempónál    ezt hogy csináltad?? Nekem még minden gyári, igaz az egr lezárása most hétvégén esedékes Mosolyog
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Július 22. - 19:22:24 »

Az mit jelent?
Mert én már mentem a német pályán állandó 140- es tempóval, ott 6 liter volt a fogyi. Jellemzően Pest és vidéke, az meg 7,8 - 8,2. Ha a nejem vezet, akkor több  .
Szvsz, jó a fogyid.

6 liter 140-es tempónál    ezt hogy csináltad?? Nekem még minden gyári, igaz az egr lezárása most hétvégén esedékes Mosolyog
Hát úgy, hogy nekem gyárilag nem minden gyári. Meg ez kb. 1800 km oda meg ennyi vissza távjára vonatkozik, meg jobbfajta benyával, persze.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Július 22. - 19:28:04 »

Az mit jelent?
Szvsz, jó a fogyid.
Hát úgy, hogy nekem gyárilag nem minden gyári. Meg ez kb. 1800 km oda meg ennyi vissza távjára vonatkozik, meg jobbfajta benyával, persze.

Hát ez jó  Vigyorog a jobb féle benya alatt mit értessz? Mert az ÖMW benyától nekem még többet evett  Vigyorog kb 1 literrel, a Shell és a Mol itt nálunk elég ratyi, nem szivesen tankol ott senki, maradt a Lukoil, tudom sokan leszólják de itt nálunk ez a legjobb  Mosolyog  igy már látszik
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 22. - 19:30:13 írta Forti » Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Július 22. - 19:29:01 »

Namost akkor ide írni szerettél volna valamit? Kacsint
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Július 22. - 19:31:13 »

Írt is, csak nem a végére, közbe lett beszúrva. Lukoil volt a témája. Meg kell szoknia a fórumot neki is. Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Július 22. - 19:31:33 »

Javitottam  Vigyorog már olvasható csak szoknom  a fórumot  Kacsint
Naplózva

Forti
Bejáratós
**

Lacetti Star 1.4 16v

« Hozzászólás #171 Dátum: 2009. Július 22. - 19:32:48 »

Írt is, csak nem a végére, közbe lett beszúrva. Lukoil volt a témája. Meg kell szoknia a fórumot neki is. Kacsint Vigyorog

Üdv  Vigyorog valóban, még szoknom kell a fórumot
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #172 Dátum: 2009. Július 22. - 19:39:57 »

Hol van Weres? Most akkor finanszirozza a rotterdami utunkat, vagy nem? Csak a szája járt megint? Weres! Vallj színt! Ne áltassuk szegény Kapitányt, hogy megyünk, mert Neked van pénzed, és mehetnéked van, amire jelentkeztem, és még lesz más is, erre eltűntél. Szóval, ha nem fizeted az utunkat, akkor szegény Cap megint várhat egy hónapot, hogy talizhasson végre. Lelkedre vennéd? Ez esetben pedig jön a Cápa- látogatás Rotterdam helyett. Szóval mi lesz?
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Július 22. - 19:56:42 »

Javitottam  Vigyorog már olvasható csak szoknom  a fórumot  Kacsint
Na ez jó kérdés! Németben kifel tankoltam Shellt, meg hazafelé Berlin elött, dearra nem emlékszem mit. Amikor lengyeleknél jártam, ott Lukoilos benyát tankoltam, a fogyi országúton 6,5 volt, igaz akkor öten voltunk, mármint öt kolléga, akik között én voltam a legkisebb.
Itthon én isLukoilozok, mert a legközelebbi OMV kút messze van. MOL kutakat kerülöm, néha Shell- t tankolok.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Július 22. - 19:57:29 »

Üdv  Vigyorog valóban, még szoknom kell a fórumot
Pedig nem új tag vagy!
Tessék többet jelen lenni! Kacsint
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Július 22. - 20:00:02 »

Hol van Weres? Most akkor finanszirozza a rotterdami utunkat, vagy nem? Csak a szája járt megint? Weres! Vallj színt! Ne áltassuk szegény Kapitányt, hogy megyünk, mert Neked van pénzed, és mehetnéked van, amire jelentkeztem, és még lesz más is, erre eltűntél. Szóval, ha nem fizeted az utunkat, akkor szegény Cap megint várhat egy hónapot, hogy talizhasson végre. Lelkedre vennéd? Ez esetben pedig jön a Cápa- látogatás Rotterdam helyett. Szóval mi lesz?
Hé! Ne nyújtsa kend, még olvassák a Fritzék! Ne adjon ötletket!
Egész pontosan 3 hét 3 nap és 3 óra van a mandátumomból hátra! És nem óhajtanám meghosszabbítani.
Egyébként kb. 5- e környékén lehetünk meg, mert a főtengely csapágyakat le kell gyártani. Naná, túlméretesek.
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Július 22. - 21:55:50 »

Barátkozom az oldallal... Annál jobban teccik, minél többfelé nézelődök benne.
Találtam egy olyat, hogy "Üresjárati tanulási eljárás"  He Na ez miez? Mire és miért jó? Sose hallottam még róla... De ha jól értelmezem ha levettem az aksiról a sarut, aztán visszatettem kell egy ilyet csinálni... (He)
Naplózva
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Július 22. - 22:44:16 »

Egyre jobban elgondolkozom az MNT által aplikált módszeren.
De az is felmerült bennem, hogy sebijoék kezére adom két napra a vasat, egy nyaralás keretében.
Bár apu szerint, ha fel akarja törni, akkor feltöri, ha féltéglával, akkor avval.

BeZe! Riasztód nem szólt? He

Spontán is bosszantó! Arra járt, dolgozott. Nem volt neki fontos melyik autót nyissa ki, ezt tudta, ebből vitt. Meg lehet, hogy másból is a környéken.

Nincs riasztóm Majd most veszek Az autó itt áll illetve a garázsban otthon tartom. Ráadásul napközben 100x mászkálok vele. Azért fura pont mikor megyek haza törik fel 10 perc alatt.

Akkor kifigyelték! Nem fura. Amikor az enyémet feltörték, akkor másik Lacsikat is felnyomtak az őrzött parkolóban.
Azóta van ez a riasztóm, ami GPS- es és ha váratlan mozgás, vagy ajtónyitás történik, már csörögis az én, vagy az asszony mobilja.

Nem lehetett kifigyelés pont akkor megy haza mindenki én ios tehát az nem volt kifigyelt akció.

Spontán is bosszantó! Arra járt, dolgozott. Nem volt neki fontos melyik autót nyissa ki, ezt tudta, ebből vitt. Meg lehet, hogy másból is a környéken.
[/quote]

Holnap megyek a Fóti útra majd referálok mit mondanak. Bejelentem a fényezésre is a kilincseket.
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. Július 22. - 22:48:01 »

No a druszád is megjött és mingyá jobban szerkeszti a tanácsot!
Jani! Mit mész, hogy már 99K van benne,  He Nekem most lesz 30!!!! Ennyire nem használnám ki?
Komolyan, WC- re is a Lacsival fogok járni!!!

Fék: lehet, hogy tényleg állástól rohadt be.

82000 van a kocsimba 2 és fél éves Vigyorog
Naplózva

BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #179 Dátum: 2009. Július 22. - 22:49:49 »

Fórum megfordítva - kösz.
A sok állásban van valami... Ugyanis céges ótó vót a drága. Kicsit utánna érdeklődtem a cégnek - zsákbamacska minimalizálása, mert gyanus volt céges létére 42Mega futásteljesítmény, de átvizsgáláskor azt mondták reális - 3 évente cserélik a teljes személyautó flottájukat... Az dec-től április = bő 4 hónap a szabadban...
Fogyi: 7,5 - 8 liter. A Suzi 5-5,5 litere után elég rettenetes!  Mosolyog
MP3: Suziban benne volt egy rakás lemezzel, amiből most egy sem használható.    Reggel sláger rádió, de délután saját zene volt rám a jellemző. A tizenegynéhány számmal hamar megunok egy lemezt... A rádiók tucatzenéjére nem vagyok annyira kíváncsi. De ha kicserélem a rádiót, akkor nem lesz kormányról vezérlehető... Hacsak majd itt nem mondotok valami trükköt!  Mosolyog
Szivargyújtóba tolható mp3 lejátszó. Rádió fogja be. Párezer forint. SD kártya 8 gigás meg már fillér. Nekem igy megy.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 554   Fel

Ugrás: