Lacetti klub fórum
2025. április 19. - 09:56:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Statisztikai kérdés! Milyen típusú Lacsid van?
Sedan - 45 (31.3%)
SW - 37 (25.7%)
HB - 62 (43.1%)
Összes szavazó: 143

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 554   Le

Szerző Téma: Re: Törzsasztal 4  (Megtekintve 802802 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #150 Dátum: 2009. Július 22. - 17:58:36 »

Üdv a fedélneten Yanee!

A fórumot meg lehet fordítani, menj a PROFIL- ba a felső menüsoron és ott a bal oldalt találsz  egy "kinézet és elrendezés" opciót.
Mi a gond a fogyival? Sok? Mennyire?
A "berohadt" fékmunkahenger kicsit hihetetlenül hangzik.
Szép az SW- d (minden SW szép!!!  Vigyorog). Mad ki kell találnunk valamit, nehogy összekeverjünk Gidy Apuval. Az övé is ilyen színű.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #151 Dátum: 2009. Július 22. - 18:00:40 »

Üdvözlök Minden Klubtagot!
Ma regisztráltam itt hirtelen felindulásból. Nem tudom, hogy itt ilyenkor szoktak-e valami bemutatkozósat írni, de én most röviden megteszem.
2009 április végétől vagyok Lacsi-tulaj. Egy 2005 decemberi 1,6 SW Elit lett az enyém királykék metálnak mondott színben, (akkor még) ~42000 km-el. Előtte Suzim volt, egy 3 ajtós fekete kis "dög" - amennyire nem esett jól annó beleülni (mert csak erre futotta) annyire nehéz volt most kiszállni belőle... De jött a 2. gyerkőc...
Szóval van egy kombim. A vásárlás előtt itt is körülnézelődtem - típushibák, vélemények, stb - és most keveredtem ide újra. Az oka: Az első csalódás! Ugyanis a most ~47ezret futott kocsiban elkoptak a hátsó fékbetétek, a szerelő szakkifejezése szerint "berohadtak" a fékmunkahengerek... Ilyen még a zsigulimnál is csak 12 évesen ~160000km-nél furdult elő! Na nem kesergek,elvégre eddig többet adott (hely, kényelem, klíma, nem akar minden "kishülyegyerek" engem legyorsulgatni, autószámba vesznek kereszteződésnél és nem fordulnak ki elém, stb), mint amit kellemetlenkedett ("szögletes" váltó, fogyasztás, MP3-at nem tud a gyári lejátszó, fékrohadás).
Kicsit fura nekem ennek a fórumnak a felépítése... Meg lehet fordítani, hogy először a legfrissebb szólások jelenjenek meg?

Egyenlőre ennyi voltam. Megyek ismerkedni a témakörökkel.
Üdv: Yanee
Üdv. itt nálunk!
Én ilyen fékproblémáról még nem hallottam. A napokban néztem a hátsó betétek vastagságát és kb. 150e. km körül kell majd cserélni őket(most 99e. van)
Szerintem még senki nem cserélt hátsó betéteket 47ezernél. Nem állt a kocsi több hónapig mielőtt megvetted? He A sok állásban be tud rohadni. A váltó nálam azon kívül, hogy nagy az útja(mihez képest) tökéletesen működik. Én a fogyasztásomat sem sokallom, 8,4l többségében város rövidtávok klímával. Az MP3 hiánya, nehogy már hibája legyen az autónak. Pár éve még rádiót sem adtak az autókhoz, most meg az ipod és usb csatlakozóval hülyítik a népet. Mintha ezek nélkül nem lehetne autót vezetni.
A hozászólások sorendjét át lehet állítani. Profil > Kinézet és elrendezés > Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül.
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #152 Dátum: 2009. Július 22. - 18:03:40 »

No a druszád is megjött és mingyá jobban szerkeszti a tanácsot!
Jani! Mit mész, hogy már 99K van benne,  He Nekem most lesz 30!!!! Ennyire nem használnám ki?
Komolyan, WC- re is a Lacsival fogok járni!!!

Fék: lehet, hogy tényleg állástól rohadt be.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #153 Dátum: 2009. Július 22. - 18:05:51 »

Jani! Mit mész, hogy már 99K van benne,  He Nekem most lesz 30!!!! Ennyire nem használnám ki?

Nem megyek én ennyit, csak mikor vettem (2éve), volt már benne 73e km. Vigyorog
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #154 Dátum: 2009. Július 22. - 18:07:10 »

Nem megyek én ennyit, csak mikor vettem (2éve), volt már benne 73e km. Vigyorog
Úgy könnyű!  Vigyorog
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #155 Dátum: 2009. Július 22. - 18:21:31 »

Fórum megfordítva - kösz.
A sok állásban van valami... Ugyanis céges ótó vót a drága. Kicsit utánna érdeklődtem a cégnek - zsákbamacska minimalizálása, mert gyanus volt céges létére 42Mega futásteljesítmény, de átvizsgáláskor azt mondták reális - 3 évente cserélik a teljes személyautó flottájukat... Az dec-től április = bő 4 hónap a szabadban...
Fogyi: 7,5 - 8 liter. A Suzi 5-5,5 litere után elég rettenetes!  Mosolyog
MP3: Suziban benne volt egy rakás lemezzel, amiből most egy sem használható.    Reggel sláger rádió, de délután saját zene volt rám a jellemző. A tizenegynéhány számmal hamar megunok egy lemezt... A rádiók tucatzenéjére nem vagyok annyira kíváncsi. De ha kicserélem a rádiót, akkor nem lesz kormányról vezérlehető... Hacsak majd itt nem mondotok valami trükköt!  Mosolyog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #156 Dátum: 2009. Július 22. - 18:26:55 »

Fórum megfordítva - kösz.
A sok állásban van valami... Ugyanis céges ótó vót a drága. Kicsit utánna érdeklődtem a cégnek - zsákbamacska minimalizálása, mert gyanus volt céges létére 42Mega futásteljesítmény, de átvizsgáláskor azt mondták reális - 3 évente cserélik a teljes személyautó flottájukat... Az dec-től április = bő 4 hónap a szabadban...
MP3: Suziban benne volt egy rakás lemezzel, amiből most egy sem használható.    Reggel sláger rádió, de délután saját zene volt rám a jellemző. A tizenegynéhány számmal hamar megunok egy lemezt... A rádiók tucatzenéjére nem vagyok annyira kíváncsi. De ha kicserélem a rádiót, akkor nem lesz kormányról vezérlehető... Hacsak majd itt nem mondotok valami trükköt!  Mosolyog
Rádió cseréjére van rovat a villamosságnál.
EZ a fogyi gagyi? (Költő veszett el bennem, jó mélyen). Ember! Mások itt fél kezüket, vagy heréjüket adnák ezért a fogyiért!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Nagyon jó fogyi az!
Milyen Swifted volt? ll- es vagy lll- as. Nekem az SW mellett egy 12 éves Swift van, 5,5 fogyival. No de az 1,3 motorcsak és hát pár mázsával könnyebb!!!
Még a lll- as Swift is könnyebb, mint az SW- d. Szóval jó az a fogyi, meglátod majd!
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #157 Dátum: 2009. Július 22. - 18:27:02 »

Szerintem a 7,5 - 8 literes fogy.ra, ne panaszkodj, mert egyesek mérgesek lesznek rád. Vigyorog
A kormány távvezérlőhöz lehet kapni átalakítót kb. 20e Ft-ért.
Naplózva

LPG
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #158 Dátum: 2009. Július 22. - 18:28:17 »

Váltót lehagytam: A Suzi gyors volt és pontos. Ez is pontos de nem gyors. Azt nem szereti ha áttolom keresztben 2ből 3ba, vagy vissza... Reccsent vagy kétszer az elején, azóta nem erőltetem. "Papós" stilusban váltok.  Mosolyog
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #159 Dátum: 2009. Július 22. - 18:29:38 »

Váltót lehagytam: A Suzi gyors volt és pontos. Ez is pontos de nem gyors. Azt nem szereti ha áttolom keresztben 2ből 3ba, vagy vissza... Reccsent vagy kétszer az elején, azóta nem erőltetem. "Papós" stilusban váltok.  Mosolyog
Nálam ilyen nincs! Max. akkor, ha a kezem gyorsabb mint a lábam. Vigyorog
Én 2-ből 3-ba csak előre tolom a kart.
Naplózva

LPG
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #160 Dátum: 2009. Július 22. - 18:35:10 »

SZombatól SZABATSÁGra megyünk 1 hétre a családal ha tudok jelentkezek és jelentek /horvátország/ vigyázatok magatokra Mosolyog
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #161 Dátum: 2009. Július 22. - 18:46:57 »

Nálam ilyen nincs! Max. akkor, ha a kezem gyorsabb mint a lábam. Vigyorog
Én 2-ből 3-ba csak előre tolom a kart.
Inkább csak meg kell szokni. Talán picit hosszabban jár, mint a Swift, de nekem mindig az utóbbi váltójának megszokása jelent gondot.
Tényleg jó autót vettél, hidd el.  Kacsint
ÉS FELHÍVNÁM MINDENKI FIGYELMÉT, HOGY MEGINT EGY SW TULAJ! HÁT NEM FURCSA?  Vigyorog
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #162 Dátum: 2009. Július 22. - 18:50:55 »

Fogyihoz: Jellemzően vidéki utakat járom + helyi + kevés Miskolc...
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #163 Dátum: 2009. Július 22. - 18:55:37 »

Az mit jelent?
Mert én már mentem a német pályán állandó 140- es tempóval, ott 6 liter volt a fogyi. Jellemzően Pest és vidéke, az meg 7,8 - 8,2. Ha a nejem vezet, akkor több  .
Szvsz, jó a fogyid.
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #164 Dátum: 2009. Július 22. - 19:01:39 »

Az mit jelent?
Mert én már mentem a német pályán állandó 140- es tempóval, ott 6 liter volt a fogyi. Jellemzően Pest és vidéke, az meg 7,8 - 8,2. Ha a nejem vezet, akkor több  .
Szvsz, jó a fogyid.
Kbarcikai vagyok, és első sorban a megyét járom jellemzően főutvonalakon min 20-30km egyszerre...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 554   Fel

Ugrás: