Lacetti klub fórum
2025. április 16. - 01:58:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Statisztikai kérdés! Milyen típusú Lacsid van?
Sedan - 45 (31.3%)
SW - 37 (25.7%)
HB - 62 (43.1%)
Összes szavazó: 143

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 554   Le

Szerző Téma: Re: Törzsasztal 4  (Megtekintve 799137 alkalommal)
BeZe1974
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #105 Dátum: 2009. Július 19. - 12:24:39 »

És mind a légszűrőnél ?
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #106 Dátum: 2009. Július 19. - 13:16:55 »

És mind a légszűrőnél ?
Mert ott télen- nyáron dög meleg van! Ennél nagyobb bajod ne legyen soha a kocsiddal! Amúgy örülünk, hogy élsz még, és újra itt vagy! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #107 Dátum: 2009. Július 19. - 13:48:58 »

És ma megyek házibuli kertiparty.. móka lesz... Szülinapot ülünk vagy ülnénk...

Amúgy beszoptam kicsit a k&N szűrőt. Elszállt a szűrő dobozának egyik csavarjának réz betétje így nem tudom kitekerni max leszakítani lehetne. Most 3 csavar kivesz felfeszít kivesz szűrő megoldás megy...de mükszik. Ilyet még nem láttak szervizben. Assetudják mennyi egy ilyen komplett doboz.
Jol ertem, hogy a szüröhäz egyik csavarja szakadt meg? Azt azert nem kell olyan gyakran nyitogatnod, vagy igen?

En meg töltögetem a tulorapapirokat es anyäzok. Meg csak 17-e van, de mär 127 oranal järok. Eszem ment el talän?

Az egyik csavar fogadó réz anyája forog a műanyag tokban De mivel ki tudom szedni igy is a szűrőt nem cseréltetem még ki. Pedig alig szoktam meghúzni épp az első ellenállási pontig kicsit. Valószínű a melegtől...
Bakker, Ladlac és Gidy a tanum, hogy nekem is az egyik csavar meghülyült. De sprével és szenvedéssel nem okoztunk több kárt. Vagy én húztam agyon, vagy ez is olyan **** anyag, mint a jobb oldali fényszórómnál is kellett cserélni egy 10-es csavart, mert eltört a menete 2 kitekeréstől.
Úgy sem fogjátok elhinni...Nekem is Mosolyog

Szintén. A szűrőháznál.  Mosolyog
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #108 Dátum: 2009. Július 19. - 14:53:30 »

.... Így LadLac autója is csak le lett mosva, jég nem verte el.
Ezen izgultam is rendesen este. De végül megnyugodtam... 
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #109 Dátum: 2009. Július 19. - 21:35:58 »

Nézem a szavazást. Csak nekem nincs légkondi a kocsiban?? vagy van még klubtag csupasz ventillátoros verzióban He
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #110 Dátum: 2009. Július 19. - 23:29:23 »

És mind a légszűrőnél ?
Mert ott télen- nyáron dög meleg van! Ennél nagyobb bajod ne legyen soha a kocsiddal! Amúgy örülünk, hogy élsz még, és újra itt vagy! Kacsint Vigyorog
Vagyogatok csak valahogy tudod kimaradtam innét onnét Vigyorog
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #111 Dátum: 2009. Július 20. - 06:46:44 »

Nézem a szavazást. Csak nekem nincs légkondi a kocsiban?? vagy van még klubtag csupasz ventillátoros verzióban He
Ez valószínű, hogy "fehér holló" szindróma.  Mosolyog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #112 Dátum: 2009. Július 20. - 10:26:52 »

Nekem van egy ismerősöm (bár nem klubtag), szintén klimátlan Lacsival jár...sőt az első oldalüveg is kurblis.
Nem láttam még másnál ennyire alapkivitelt.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #113 Dátum: 2009. Július 20. - 11:48:16 »

Ezek biztosan olyan elsőszériás csali- listaáras vasak. Vagy más piacra készültek, csak itt landoltak, mint az enyém?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #114 Dátum: 2009. Július 20. - 11:57:53 »

Nekem van egy ismerősöm (bár nem klubtag), szintén klimátlan Lacsival jár...sőt az első oldalüveg is kurblis.
Külön mazohista rendelésre lehetett néhányat kapni. Kollégám is így kérte. Szerintem kivették belőle, mert amúgy minden bent van a műszerfalnál. Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #115 Dátum: 2009. Július 20. - 14:21:57 »

Külön mazohista rendelésre lehetett néhányat kapni. Kollégám is így kérte. Szerintem kivették belőle, mert amúgy minden bent van a műszerfalnál. Vigyorog
Én is kértem, hogy első elektromos ablakemelő nem kell... Válasz:csak elektromos van. De a légkondi az plusz volt a 2004 évi listafelszerelés(star) alapján. A kollégám is ilyet vett, tehát tudom vannak ilyenek. DE, hogy itt a klubban senkinek!!!?? 
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #116 Dátum: 2009. Július 20. - 16:18:11 »

Én is kértem, hogy első elektromos ablakemelő nem kell... Válasz:csak elektromos van. De a légkondi az plusz volt a 2004 évi listafelszerelés(star) alapján. A kollégám is ilyet vett, tehát tudom vannak ilyenek. DE, hogy itt a klubban senkinek!!!?? 
Tudod, itt a klubban mániákusak a Lacettisek! Mindnek platinumja lenne, csak hát nem túl gazdagok, ezért nem mindegyik fullos. Spóroltunk nem alapra... Kacsint Vigyorog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #117 Dátum: 2009. Július 20. - 16:23:50 »

Állást keresek Csabának! Ha tud valaki Pesten valami fotós állást, esetleg fotóboltban szívesen lenne eladó, nagyon vágja a gépeket, akkor szóljon! Ja, és még valamit: Ő még műbútorasztalos is egy személyben, és már gyakorlott autós, évek óta mehet a Lacettivel egyedül is. Esetleg utazó állás is jöhetne.
Továbbá Klárinak, aki angol bölcsész lett. Angol nyelvvel valami állást vállalna, szintén Pesten. Segítsetek nekik, és persze egyúttal nekem is ezzel!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 20. - 19:07:05 írta ladigidy » Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #118 Dátum: 2009. Július 20. - 17:03:54 »

Tegnap mászkáltam egyet Rotterdamban.

Utoljára kereken 10 éve jártam itt, hát nagyon megváltozott.
A belvárosban a rég, alacsony házakat felváltják a felhőkarcolók, a pályaudvar körül is minden feltúrva. És akkor még nem volt metró, most van és az alagutat fúrják, a hálózatot bővítik.
Nem akarok politizálni, de ezek ellenére nincs káosz, nem a Demszki rombolja a várost, a közlekedési vállalat emberei mindenhol ott vannak és ha netán nem ismernéd ki magad az építkezések között, akkor azonal segítenek és angol nyelven. Ellenőrizték a metró jegyemet -  2 óra 3,50 euro; viszont a vonat menetrend szerint jön -, udvariasan, köszönve és megköszönve!!! Halló BKV! Így is lehet!
Ami még feltűnt, 10 éve is színes volt a város, de most 10 emberből bizony már 6 bevándorlónak tűnik. Ennekaz a hátránya, hogy azok a negyedek, ahol akkoriban a házak szép zöld parkok között álltak, most szemetesek, szemetet hord a szél az utcán.
Láttam egy SW-t, pillanatra zt hittem, hogy ladlac érkezett meg, de nem, ez hollandus volt. Érdekes, eddig ezt az egyet láttam. Vannak viszont Lanosok, ezekből jó sok van. És láttam egy magyar rendszámos Mercit. Hát hazánk fia nem tagadta meg magát, két kerékkel a járdán parkolt, azt félig elállva. A rendőrök buzgón cetlizték. Röhej, de 50 méterrel odébb ott volt a bitang nagy parkoló, majdnem üresen.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #119 Dátum: 2009. Július 20. - 17:05:57 »

Tudod, itt a klubban mániákusak a Lacettisek! Mindnek platinumja lenne, csak hát nem túl gazdagok, ezért nem mindegyik fullos. Spóroltunk nem alapra... Kacsint Vigyorog
Olyan felszereltségű autód van, mint senki másnak. Vigyorog Az is valami.
Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 554   Fel

Ugrás: