ladlac
|
 |
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Július 18. - 15:09:46 » |
|
Elöbb még láttam a hármashatár-hegyi BM tornyot... ...elöbb... már csak fekete felhőket...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Július 18. - 15:20:44 » |
|
Megjött a vihar! Zúg az orkán! Besötétedett! Villámlik! Dörög az ég! De még nem esik, csak fog! Már esik! Mindenki vigyázzon magára! Nagy vízsugárral mossa az ég a kocsikat!Hullámzik az úttest! De egy csomó elmebeteg még most is száguld, elveszik a vízfüggönyben.Nem bánom, hogy hazahoztam a gépet a garba, de vajon mikor mehetek a lányokért vissza? Vagy ott fognak aludni? Ki tudja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 18. - 15:30:02 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Július 18. - 15:41:50 » |
|
Megjött a vihar! Zúg az orkán! Besötétedett! Villámlik! Dörög az ég! De még nem esik, csak fog! Már esik! Mindenki vigyázzon magára! Nagy vízsugárral mossa az ég a kocsikat!Hullámzik az úttest! De egy csomó elmebeteg még most is száguld, elveszik a vízfüggönyben.Nem bánom, hogy hazahoztam a gépet a garba, de vajon mikor mehetek a lányokért vissza? Vagy ott fognak aludni? Ki tudja?
Cartársak! Kan buli Gidánál... üres a ház, vihar miatt... Sört ki hozza?  Jelentem: Újpalotán szakad az eső, mossa a Lacsit...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Július 18. - 17:49:19 » |
|
Szombathelyen már vékonyodik a felhő...Mintha a nap is erőlködne. De még ne kiabáljuk el. Remélem, hogy hétfőtől jó idő lesz, mert átteszem a telephelyen Balatonfenyvere  Egy hétig nem láttok engem 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Július 18. - 17:53:18 » |
|
Szombathelyen már vékonyodik a felhő...Mintha a nap is erőlködne. De még ne kiabáljuk el. Remélem, hogy hétfőtől jó idő lesz, mert átteszem a telephelyen Balatonfenyvere  Egy hétig nem láttok engem  Eddig sem láttunk.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Július 18. - 19:04:41 » |
|
A viharol anyit hogy itt GÁRDONYBA 14.30-19.45-ig cserép igazgatást,garázs foliázást és sok sok takaritást hagyot hátra 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Július 18. - 19:06:16 » |
|
Apu hétfön megy a wellnes hozzá járulás. 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #97 Dátum: 2009. Július 18. - 19:08:23 » |
|
Szombathelyen már vékonyodik a felhő...Mintha a nap is erőlködne. De még ne kiabáljuk el. Remélem, hogy hétfőtől jó idő lesz, mert átteszem a telephelyen Balatonfenyvere  Egy hétig nem láttok engem  Eddig sem láttunk. Miért, most is itt vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. Július 18. - 19:36:29 » |
|
Szombathelyen már vékonyodik a felhő...Mintha a nap is erőlködne. De még ne kiabáljuk el. Remélem, hogy hétfőtől jó idő lesz, mert átteszem a telephelyen Balatonfenyvere  Egy hétig nem láttok engem  Eddig sem láttunk. Miért, most is itt vagyok  Ja, virtuálisan igen, de személyesen még nem láttunk.  Talán csak Zsu. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. Július 18. - 19:40:19 » |
|
Szombathelyen már vékonyodik a felhő...Mintha a nap is erőlködne. De még ne kiabáljuk el. Remélem, hogy hétfőtől jó idő lesz, mert átteszem a telephelyen Balatonfenyvere  Egy hétig nem láttok engem  Eddig sem láttunk. Miért, most is itt vagyok  Ja, virtuálisan igen, de személyesen még nem láttunk.  Talán csak Zsu.  Én pár éve voltam Kaposújlakon Daewoo-Chevy talin  Igaz nem voltam túl aktív. Jobb volt az árnyékban, mint a tűző napon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. Július 19. - 05:43:57 » |
|
Évi pont akkor poroszkált hazafelé anyuéktól. Azt mondja, normálisan közlekedtek az utak harcosai, az M3 bevezetőn is csak 40- nel mentek, a látási viszonyoknak megfelelően. Gyanítom, azért akadt jó pár eszement Fittipaldi is. Lányokat végül hazavitted?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #101 Dátum: 2009. Július 19. - 10:06:33 » |
|
Évi pont akkor poroszkált hazafelé anyuéktól. Azt mondja, normálisan közlekedtek az utak harcosai, az M3 bevezetőn is csak 40- nel mentek, a látási viszonyoknak megfelelően. Gyanítom, azért akadt jó pár eszement Fittipaldi is. Lányokat végül hazavitted? Hát vallomással tartozom: nem! De vannak mentségeim: visszajött a vihar, majd ezt túlélve felhívtam őket, hogy válasszanak. Ott alszanak? Értük megyek busszal? Kölcsön kérem az Opelt, és azzal megyek értük? Vagy a legegyszerűbb, hazajönnek busszal? Ez utóbbi jött be, tudjátok, BKV mindenek előtt. Szóval a lényeg, hogy a vihar teljesen eltorlaszolta a garázst, rengeteg fát vitt elé, ma hárman a fiúkkal, jó egy órán keresztül tisztítottuk meg az udvart. Azóta lihegek, fáj a derekam, de megcsináltuk hősiesen. Szóval ez nem volt cserbenhagyás! Sajnos a doboz fagylalt ott is maradt Katánál. Amúgy fél óra alatt hazajöttek, minden pont jött nekik. Hajrá BKV! Amúgy jó, hogy csak munkát követelt, itt jég sem volt. Így LadLac autója is csak le lett mosva, jég nem verte el.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #102 Dátum: 2009. Július 19. - 10:39:15 » |
|
És ma megyek házibuli kertiparty.. móka lesz... Szülinapot ülünk vagy ülnénk...
Amúgy beszoptam kicsit a k&N szűrőt. Elszállt a szűrő dobozának egyik csavarjának réz betétje így nem tudom kitekerni max leszakítani lehetne. Most 3 csavar kivesz felfeszít kivesz szűrő megoldás megy...de mükszik. Ilyet még nem láttak szervizben. Assetudják mennyi egy ilyen komplett doboz.
Jol ertem, hogy a szüröhäz egyik csavarja szakadt meg? Azt azert nem kell olyan gyakran nyitogatnod, vagy igen? En meg töltögetem a tulorapapirokat es anyäzok. Meg csak 17-e van, de mär 127 oranal järok. Eszem ment el talän? Az egyik csavar fogadó réz anyája forog a műanyag tokban  De mivel ki tudom szedni igy is a szűrőt nem cseréltetem még ki. Pedig alig szoktam meghúzni épp az első ellenállási pontig kicsit. Valószínű a melegtől...
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #103 Dátum: 2009. Július 19. - 11:03:41 » |
|
Amúgy beszoptam kicsit a k&N szűrőt. Elszállt a szűrő dobozának egyik csavarjának réz betétje így nem tudom kitekerni max leszakítani lehetne. Most 3 csavar kivesz felfeszít kivesz szűrő megoldás megy...de mükszik. Ilyet még nem láttak szervizben. Assetudják mennyi egy ilyen komplett doboz.
Jol ertem, hogy a szüröhäz egyik csavarja szakadt meg? Azt azert nem kell olyan gyakran nyitogatnod, vagy igen? En meg töltögetem a tulorapapirokat es anyäzok. Meg csak 17-e van, de mär 127 oranal järok. Eszem ment el talän? Az egyik csavar fogadó réz anyája forog a műanyag tokban  De mivel ki tudom szedni igy is a szűrőt nem cseréltetem még ki. Pedig alig szoktam meghúzni épp az első ellenállási pontig kicsit. Valószínű a melegtől... Bakker, Ladlac és Gidy a tanum, hogy nekem is az egyik csavar meghülyült. De sprével és szenvedéssel nem okoztunk több kárt. Vagy én húztam agyon, vagy ez is olyan **** anyag, mint a jobb oldali fényszórómnál is kellett cserélni egy 10-es csavart, mert eltört a menete 2 kitekeréstől.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #104 Dátum: 2009. Július 19. - 11:14:32 » |
|
Jol ertem, hogy a szüröhäz egyik csavarja szakadt meg? Azt azert nem kell olyan gyakran nyitogatnod, vagy igen? En meg töltögetem a tulorapapirokat es anyäzok. Meg csak 17-e van, de mär 127 oranal järok. Eszem ment el talän? Az egyik csavar fogadó réz anyája forog a műanyag tokban  De mivel ki tudom szedni igy is a szűrőt nem cseréltetem még ki. Pedig alig szoktam meghúzni épp az első ellenállási pontig kicsit. Valószínű a melegtől... Bakker, Ladlac és Gidy a tanum, hogy nekem is az egyik csavar meghülyült. De sprével és szenvedéssel nem okoztunk több kárt. Vagy én húztam agyon, vagy ez is olyan **** anyag, mint a jobb oldali fényszórómnál is kellett cserélni egy 10-es csavart, mert eltört a menete 2 kitekeréstől. Úgy sem fogjátok elhinni...Nekem is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|