Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #8205 Dátum: 2017. November 11. - 14:21:10 » |
|
Nekem mától Hevrolet Lacetim van  Kollégám észre vette, hogy csálén áll a C... úgy hogy mielőtt elhagynám, eltávolítottuk  Most valami jó kis ragasztási technikát kell találnom. Ötleteket szívesen fogadok  diszlécragasztó Köszi, megpróbálom 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #8206 Dátum: 2017. November 13. - 08:47:50 » |
|
Nekem mától Hevrolet Lacetim van  Kollégám észre vette, hogy csálén áll a C... úgy hogy mielőtt elhagynám, eltávolítottuk  Most valami jó kis ragasztási technikát kell találnom. Ötleteket szívesen fogadok  diszlécragasztó Köszi, megpróbálom  Szedd le a többit is! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #8207 Dátum: 2017. November 14. - 20:40:54 » |
|
És aztán? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #8208 Dátum: 2017. November 15. - 08:41:27 » |
|
És aztán?  És oszt akkor szebb lesz az autód felirat nélkül. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
 |
« Hozzászólás #8209 Dátum: 2017. November 15. - 13:04:48 » |
|
És aztán?  És oszt akkor szebb lesz az autód felirat nélkül.  Ez így van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #8210 Dátum: 2017. November 16. - 20:02:47 » |
|
És aztán?  És oszt akkor szebb lesz az autód felirat nélkül.  Ez így van.  Kössssz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #8211 Dátum: 2017. November 18. - 22:47:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
whiteg
|
 |
« Hozzászólás #8212 Dátum: 2017. November 19. - 16:55:18 » |
|
Ha vizes utón közlekedtek 70-80km/h nagyobb sebeséggel, akkor nálatok is olyan hang jön az ajtók felöl, mintha azt homokkal szórnák? Arra tippelek, hogy a kerekek által az ajtókra vert víz/por szemcséknek van ilyen hangja, mert ahogy azt tapasztaltam, a Lacetti nagyon összetudja kenni az ajtók alsó részét, mindenféle felverődéssel. A hang az nekem azért furcsa, mert oké, hogy vizes utón ad az abroncs egy bizonyos hangot, de a Lacettiben tapasztalom először ezt a felverődő szórás hangot az ajtók felöl, ami engem egy csöppet zavar.
Az autón nincsenek sárvédő műanyagok, valahogy nem néz ki jól vele, de amikor autó mosáskor tapasztalom, hogy az ajtók alja mennyire össze van baszva, akkor mindig elgondolkozom, hogy esztétika ide, vagy oda, lehet, hogy előnyös, ha van.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #8213 Dátum: 2017. November 19. - 17:16:47 » |
|
Én úgy hoztam el a szalonból, hogy rakattam rá sárfogót, így ilyen problémám nem nagyon volt. Engem az esztétikánál jobban érdekelt, hogy ne csapja össze sárral és kövekkel a festett részeket. Szerintem hasznos dolog, de ma már ritka az olyan autó, amin van. Jelenleg a Malibun nekem sincs és ugyanezzel a problémával szembesültem. Gyári az enyémhez Magyarországon nem kapható, Amerikában rátaláltam a gyárira, de nagyon drága lett volna (100 dollár postával együtt, így végül a kínai mellett döntöttem (4400 Ft volt az ebay-en ingyen postával. Még nem jött meg, de az értékelések alapján passzol a kocsihoz, amint megjön biztos, hogy felkerül (annak ellenére, hogy ront az esztétikán).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #8214 Dátum: 2017. November 19. - 17:17:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
whiteg
|
 |
« Hozzászólás #8215 Dátum: 2017. November 19. - 18:14:40 » |
|
Én úgy hoztam el a szalonból, hogy rakattam rá sárfogót, így ilyen problémám nem nagyon volt. Engem az esztétikánál jobban érdekelt, hogy ne csapja össze sárral és kövekkel a festett részeket. Szerintem hasznos dolog, de ma már ritka az olyan autó, amin van. Jelenleg a Malibun nekem sincs és ugyanezzel a problémával szembesültem. Gyári az enyémhez Magyarországon nem kapható, Amerikában rátaláltam a gyárira, de nagyon drága lett volna (100 dollár postával együtt, így végül a kínai mellett döntöttem (4400 Ft volt az ebay-en ingyen postával. Még nem jött meg, de az értékelések alapján passzol a kocsihoz, amint megjön biztos, hogy felkerül (annak ellenére, hogy ront az esztétikán).
Ebay-on már én is néztem az autóra, de a részemről még nem született meg az elhatározás, mert tényleg csúnyítja az autót, de tény, hogy engem is zavar, hogy össze csapja a festést.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #8216 Dátum: 2017. December 02. - 07:57:15 » |
|
Megjött a sárfogó, de még nem volt időm foglalkozni vele, talán ma rápróbálom majd. Hétfőn meg az ülésfűtés miatt megyek a szervizbe, akkor felrakatom. Egyébként tegnap majdnem nem mentem dolgozni  Mentem le az autóhoz, a szomszéd mondja, hogy alig tudta kinyitni a kocsiját. Megyek a sajátomhoz (le volt fagyva teljesen), nyitnám a csomagtartót, hát nem nyílik. Nyitnám a bal hátsót, az sem nyílt. A vezetőajtó viszont igen. Gyorsan beindítottam, 2-3 perc alatt leolvadt minden, de a munkába menet folyamatosan csilingelt a nyitott csomagtartó miatt  Persze nem nyílt ki csak 11 óra körül, amikor a napsütés hatására teljesen felengedett.  Ja és tegnap egy barátom találkozott Esztergomban egy másik Malibuval, ami ugyanilyen ezüst színű. Az magyarországi, legalábbis a rendszámból ítélve (NFW).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. December 02. - 08:00:22 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
whiteg
|
 |
« Hozzászólás #8217 Dátum: 2017. December 02. - 11:05:27 » |
|
Megjött a sárfogó, de még nem volt időm foglalkozni vele, talán ma rápróbálom majd. Hétfőn meg az ülésfűtés miatt megyek a szervizbe, akkor felrakatom. Egyébként tegnap majdnem nem mentem dolgozni  Mentem le az autóhoz, a szomszéd mondja, hogy alig tudta kinyitni a kocsiját. Megyek a sajátomhoz (le volt fagyva teljesen), nyitnám a csomagtartót, hát nem nyílik. Nyitnám a bal hátsót, az sem nyílt. A vezetőajtó viszont igen. Gyorsan beindítottam, 2-3 perc alatt leolvadt minden, de a munkába menet folyamatosan csilingelt a nyitott csomagtartó miatt  Persze nem nyílt ki csak 11 óra körül, amikor a napsütés hatására teljesen felengedett.  Ja és tegnap egy barátom találkozott Esztergomban egy másik Malibuval, ami ugyanilyen ezüst színű. Az magyarországi, legalábbis a rendszámból ítélve (NFW). Ha befagyott, akkor nem is szabad feszegetni mert a kédergumit tönkre lehet tenni vele, én a hideg beállta elött mindig gumiápolozom öket és azt tapasztaltam, hogy így nem szokót befagyni, bár lehet, hogy semmi köze hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #8218 Dátum: 2017. December 02. - 11:13:36 » |
|
Megjött a sárfogó, de még nem volt időm foglalkozni vele, talán ma rápróbálom majd. Hétfőn meg az ülésfűtés miatt megyek a szervizbe, akkor felrakatom. Egyébként tegnap majdnem nem mentem dolgozni  Mentem le az autóhoz, a szomszéd mondja, hogy alig tudta kinyitni a kocsiját. Megyek a sajátomhoz (le volt fagyva teljesen), nyitnám a csomagtartót, hát nem nyílik. Nyitnám a bal hátsót, az sem nyílt. A vezetőajtó viszont igen. Gyorsan beindítottam, 2-3 perc alatt leolvadt minden, de a munkába menet folyamatosan csilingelt a nyitott csomagtartó miatt  Persze nem nyílt ki csak 11 óra körül, amikor a napsütés hatására teljesen felengedett.  Ja és tegnap egy barátom találkozott Esztergomban egy másik Malibuval, ami ugyanilyen ezüst színű. Az magyarországi, legalábbis a rendszámból ítélve (NFW). Ha befagyott, akkor nem is szabad feszegetni mert a kédergumit tönkre lehet tenni vele, én a hideg beállta elött mindig gumiápolozom öket és azt tapasztaltam, hogy így nem szokót befagyni, bár lehet, hogy semmi köze hozzá. A Lacettinél soha nem volt ilyen, ezért is lepődtem meg. A vezető ajtó mondjuk egyből nyílt (kivéve a kilincs, azt melegíteni kellett, hogy engedjen), de a gumi nem ragadt oda. A többi ajtót aztán nem is piszkáltam, így szerencsére a kédergumik is megúszták a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
whiteg
|
 |
« Hozzászólás #8219 Dátum: 2017. December 12. - 18:05:00 » |