ladlac
|
|
« Hozzászólás #8055 Dátum: 2016. December 31. - 19:31:57 » |
|
B.U.É.K.!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
whiteg
|
|
« Hozzászólás #8056 Dátum: 2017. Január 03. - 16:59:19 » |
|
A vezető oldali gumiszőnyegem úgy döntött, hogy a közepén bereped 5cm hosszban, a többi makulátlan, mert az autómmal 90%ban egyedül közlekedem. Kicsit ez is olyan, mint sok cipő talpa, hogy több benne az egyéb anyag mint a gumi ezért aztán reped :-)
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #8057 Dátum: 2017. Január 07. - 13:17:47 » |
|
Boldog Új Évet "Cartársak"! A mai nappal megszűnt munkaviszonyom a Medic-Car-al. A jövőm "képlékeny még. Jobb híján itt jelzem, hogy a továbbiakban már nem leszek elérhető a 06 20 540 0020-as telefonszámon. A privát számom igénybevétele innentől engedélyezve! 06 20 981 1100.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 09. - 18:02:36 írta Tomy61 »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8058 Dátum: 2017. Január 15. - 10:25:21 » |
|
A barátom ráhatására beléptem a házimozi rendszerek világába, egyelőre még csak persze kezdő szinten. Sikerült kifogni egy nagyon jó árú (30 ezer), ámde elég jó (kezdő szintű) rendszert: Magnat Motion 990 5.1-es szett Sony STR-DG510 erősítővel. Mindkettő szinte új állapotban van, a hangszórók közül a mélyláda nem is volt használva, a többi része meg csak pár órát. Minden kábelt adtak hozzá, az optikait is, egyedül az erősítőt összekötő sub (Y) kábel hiányzott, így az most egy sima rca kábellel van használva. Nyilván a TV eredeti hangszórójához képest nagy a különbség, egyelőre más összehasonlítási alapom nincs, illetve a barátom 7.1-es rendszere, de az jelentősen többe került. Egyelőre még tanulom az erősítő beállítását, remélem egyszer sikerül jól belőni, bár így sem szól rosszul. :szemcso: Legalábbis a szomszédok már érzékelték a változást. :fetreng:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #8059 Dátum: 2017. Január 15. - 20:31:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 15. - 20:34:04 írta Krupcheck »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #8060 Dátum: 2017. Január 17. - 20:21:32 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Közlöm Veletek, hogy a mai nappal hivatalosan megszűnt munkaviszonyom a Medic-Car kft-vel. A jövőről majd kicsit később.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
whiteg
|
|
« Hozzászólás #8061 Dátum: 2017. Január 17. - 23:16:53 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Közlöm Veletek, hogy a mai nappal hivatalosan megszűnt munkaviszonyom a Medic-Car kft-vel. A jövőről majd kicsit később.
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg?
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB 2006
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #8062 Dátum: 2017. Január 18. - 10:26:05 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #8063 Dátum: 2017. Január 18. - 12:08:38 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi. Lehet már tudni arról, hol leszel elérhető?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8064 Dátum: 2017. Január 18. - 12:14:58 » |
|
Ez majd (amikor aktuális lesz) engem is érdekelne, lassan jön a vezérléscsereolajcsere és egyéb apróságok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #8065 Dátum: 2017. Január 18. - 12:22:13 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi. Lehet már tudni arról, hol leszel elérhető? Igen. Óbudán, Suzuki szerviz. Pénteken megyek belépni, hétfőn kezdek. Sprint Autóklinika, Bojtár utca 36. Csillaghegyi útról van bejárat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8066 Dátum: 2017. Január 18. - 12:53:39 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi. Lehet már tudni arról, hol leszel elérhető? Igen. Óbudán, Suzuki szerviz. Pénteken megyek belépni, hétfőn kezdek. Sprint Autóklinika, Bojtár utca 36. Csillaghegyi útról van bejárat. És vihetünk oda Lacettit is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #8067 Dátum: 2017. Január 18. - 12:55:26 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi. Lehet már tudni arról, hol leszel elérhető? Igen. Óbudán, Suzuki szerviz. Pénteken megyek belépni, hétfőn kezdek. Sprint Autóklinika, Bojtár utca 36. Csillaghegyi útról van bejárat. És vihetünk oda Lacettit is? Igen, de Daewoo-t is "márkafüggetlen szerviz"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #8068 Dátum: 2017. Január 18. - 13:44:33 » |
|
Tisztelt Cartásak!
Ez most jó, hogy már nem vagy ott munkaviszonyban, vagy ellenkezőleg? Nekem jó. Voltak bizonyos dolgok és történések, amik az én szakmai és erkölcsi normáimnak nem feleltek meg. Tömören ennyi. Lehet már tudni arról, hol leszel elérhető? Igen. Óbudán, Suzuki szerviz. Pénteken megyek belépni, hétfőn kezdek. Sprint Autóklinika, Bojtár utca 36. Csillaghegyi útról van bejárat. És vihetünk oda Lacettit is? Igen, de Daewoo-t is "márkafüggetlen szerviz" Igen, lehet vinni. Ez az egyik "feltételem" volt az új munkahely választásnál. A külsőségek, megjelenés sokkal szerényebb, mint a volt munkahelyem. Nekem ellenben a belbecs számít. Családias, kissé régi vágású, de ebből adódóan nyugodtabb. Nem utolsó sorban az óradíj is kevesebb cirka 2000 forinttal. A többi majd kiderül még. Rajtam is fog múlni, de aki ismer, mos az nem fog csalódni (remélem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8069 Dátum: 2017. Január 18. - 15:50:04 » |
|
Tomy, az új helyen helyben történik a vizsgáztatás? Gázos autó?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|