diablo77
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2009. Július 18. - 11:21:16 » |
|
Mi fazunk. Esik az esö es csak 14 fok van. Eszaki nyär.  Már elérte a Balaton nyugati felét az eső.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #76 Dátum: 2009. Július 18. - 12:32:33 » |
|
És ma megyek házibuli kertiparty.. móka lesz... Szülinapot ülünk vagy ülnénk...
Amúgy beszoptam kicsit a k&N szűrőt. Elszállt a szűrő dobozának egyik csavarjának réz betétje így nem tudom kitekerni max leszakítani lehetne. Most 3 csavar kivesz felfeszít kivesz szűrő megoldás megy...de mükszik. Ilyet még nem láttak szervizben. Assetudják mennyi egy ilyen komplett doboz.
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2009. Július 18. - 12:58:53 » |
|
És ma megyek házibuli kertiparty.. móka lesz... Szülinapot ülünk vagy ülnénk...
Amúgy beszoptam kicsit a k&N szűrőt. Elszállt a szűrő dobozának egyik csavarjának réz betétje így nem tudom kitekerni max leszakítani lehetne. Most 3 csavar kivesz felfeszít kivesz szűrő megoldás megy...de mükszik. Ilyet még nem láttak szervizben. Assetudják mennyi egy ilyen komplett doboz.
Jol ertem, hogy a szüröhäz egyik csavarja szakadt meg? Azt azert nem kell olyan gyakran nyitogatnod, vagy igen? En meg töltögetem a tulorapapirokat es anyäzok. Meg csak 17-e van, de mär 127 oranal järok. Eszem ment el talän?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2009. Július 18. - 13:37:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2009. Július 18. - 13:38:59 » |
|
Mi fazunk. Esik az esö es csak 14 fok van. Eszaki nyär.  Már elérte a Balaton nyugati felét az eső. Remélem jég nem jön, mert akkor mehetek a híd alá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2009. Július 18. - 13:42:37 » |
|
Mi fazunk. Esik az esö es csak 14 fok van. Eszaki nyär.  Már elérte a Balaton nyugati felét az eső. Remélem jég nem jön, mert akkor mehetek a híd alá... Már minket is elért Esztergomban. Még csak fúj, de jön eső is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2009. Július 18. - 13:48:55 » |
|
Mi fazunk. Esik az esö es csak 14 fok van. Eszaki nyär.  Már elérte a Balaton nyugati felét az eső. Remélem jég nem jön, mert akkor mehetek a híd alá... Már minket is elért Esztergomban. Még csak fúj, de jön eső is. Pár perce kiadták a piros, legmagasabb riasztást Budapest és környékére! Ajkán 2-3 cm-es jégeső volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2009. Július 18. - 14:04:42 » |
|
Itt csak eső szakaszosan, de a hétvégi munkának odavágott! A Lacsit majdnem 2 év után nem kell féltenem a jégtől, van ingyen kölcsön garázs. 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2009. Július 18. - 14:14:26 » |
|
Itt csak eső szakaszosan, de a hétvégi munkának odavágott! A Lacsit majdnem 2 év után nem kell féltenem a jégtől, van ingyen kölcsön garázs.  Most nekem is szerencsém van, be tudtam állni a szüleim garázsába, mivel az ő autójuk épp szervízben van. Így tuti megmenekül a jégtől a Lacsi, pár az eső legalább lemosta volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2009. Július 18. - 14:21:32 » |
|
Már Pesten sem tűűűűz a nap.  Ez most jó, vagy rossz?  /tegnap eljártam az esőtáncot, megint bejött. ( ezt kocsimosó ronggyal szoktam járni... ) /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2009. Július 18. - 14:25:37 » |
|
Paráztassatok csak. Én még menekíteni sem tudom, bár talántán az asszony anyáméknál van a csemetével.
Mondjuk az sem jobb, mert ott isaz ég a tető. Talán ha elmentek shoppingolni... Akkor valami mélygarázsban állnak és az még mindig olcsóbb, mint a lakatosmunka.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2009. Július 18. - 14:28:01 » |
|
Paráztassatok csak. Én még menekíteni sem tudom, bár talántán az asszony anyáméknál van a csemetével.
Mondjuk az sem jobb, mert ott isaz ég a tető. Talán ha elmentek shoppingolni... Akkor valami mélygarázsban állnak és az még mindig olcsóbb, mint a lakatosmunka.
Kicsit fúj a szél, meg hirtelen 20 fok lett a 32-ből. Ne parázz szerintem, a múltkori jégesőt az enyém is szabadég alatt viselte el nyom nélkül (szerencsére)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2009. Július 18. - 14:30:04 » |
|
Bár érdekes, hogy már nem lehet elérni az OMSZ honlapját, sem a kedvenc idokep.hu-t sem, illetve csak lassan jön. Valószínű sokan nézik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2009. Július 18. - 14:35:10 » |
|
Bár érdekes, hogy már nem lehet elérni az OMSZ honlapját, sem a kedvenc idokep.hu-t sem, illetve csak lassan jön. Valószínű sokan nézik.
az időképnél a szerver túterhelt. nem tudok észlelést küldeni, csak nehezen... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2009. Július 18. - 14:43:24 » |
|
Én speciel hazarohantam, hogy garba tegyem, mert a jégverés a halálomat jelentené, de minimum gutaütést. Inkább majd, ha elvonult újra átmegyek a lányokért Budára. Mindenki élje túl a vihart, és persze a kocsija is! Ha csak esne, az nem baj, de a jég az iszonyú tud lenni. Egy ismerősömnek, szerencsére volt cascoja, 800 ezer forint volt a jégkára. Casco nélkül valószínűleg maradt volna golflabdának. Eladásnál nem nagy előny. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|