Döme
|
|
« Hozzászólás #6570 Dátum: 2012. Október 18. - 08:51:32 » |
|
És mi tatr vissza?? Még spórol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6571 Dátum: 2012. Október 18. - 14:01:36 » |
|
És mi tatr vissza?? Még spórol... Még egy pici hiányzik.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6572 Dátum: 2012. Október 19. - 15:54:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #6573 Dátum: 2012. Október 19. - 17:51:20 » |
|
Van egy mozgássérült kollégám. Mozgássérülteknek járó állami támogatással (amennyivel persze drágább is volt az autója...) vett hitelre egy aut.sebváltós miautónkat. A kocsi hátsó ablakán csak középen lehet úgyahogy kilátni, mert KÖTELEZŐN "viselnie kell" a t..kömtudja melyik minisztérium logóját és a hitelező Széchenyi Bank emblémáját kétoldalt, valamint fent ennek a remek lehetőségnek a honlapját (l. csatolt képet...) Ha leveszi, akkor a finanszírozó, ha nem veszi le, akkor meg a yard q.rja meg... Na ez aztán korrekt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6574 Dátum: 2012. Október 23. - 12:03:41 » |
|
Van egy mozgássérült kollégám. Mozgássérülteknek járó állami támogatással (amennyivel persze drágább is volt az autója...) vett hitelre egy aut.sebváltós miautónkat. A kocsi hátsó ablakán csak középen lehet úgyahogy kilátni, mert KÖTELEZŐN "viselnie kell" a t..kömtudja melyik minisztérium logóját és a hitelező Széchenyi Bank emblémáját kétoldalt, valamint fent ennek a remek lehetőségnek a honlapját (l. csatolt képet...) Ha leveszi, akkor a finanszírozó, ha nem veszi le, akkor meg a yard q.rja meg... Na ez aztán korrekt... Nem értem... ha van mindkét oldalt tükör, a hátsó szélvédőt akár lemezzel is helyettesítheti, nem kell tudnia kilátni. Ez a cikk érdekes...én nem így tudtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 23. - 12:06:25 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #6575 Dátum: 2012. Október 24. - 20:32:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6576 Dátum: 2012. Október 25. - 11:22:34 » |
|
Van egy mozgássérült kollégám. Mozgássérülteknek járó állami támogatással (amennyivel persze drágább is volt az autója...) vett hitelre egy aut.sebváltós miautónkat. A kocsi hátsó ablakán csak középen lehet úgyahogy kilátni, mert KÖTELEZŐN "viselnie kell" a t..kömtudja melyik minisztérium logóját és a hitelező Széchenyi Bank emblémáját kétoldalt, valamint fent ennek a remek lehetőségnek a honlapját (l. csatolt képet...) Ha leveszi, akkor a finanszírozó, ha nem veszi le, akkor meg a yard q.rja meg... Na ez aztán korrekt... Nem értem... ha van mindkét oldalt tükör, a hátsó szélvédőt akár lemezzel is helyettesítheti, nem kell tudnia kilátni. Ez a cikk érdekes...én nem így tudtam. Messzemenően érdekes... Ausztriában a hátsó ablakra KI KELL tenni a parkolási engedélyt jelentő papírt, ami közel A4s méretű. Az nem zavar?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6577 Dátum: 2012. Október 25. - 15:05:42 » |
|
Van egy mozgássérült kollégám. Mozgássérülteknek járó állami támogatással (amennyivel persze drágább is volt az autója...) vett hitelre egy aut.sebváltós miautónkat. A kocsi hátsó ablakán csak középen lehet úgyahogy kilátni, mert KÖTELEZŐN "viselnie kell" a t..kömtudja melyik minisztérium logóját és a hitelező Széchenyi Bank emblémáját kétoldalt, valamint fent ennek a remek lehetőségnek a honlapját (l. csatolt képet...) Ha leveszi, akkor a finanszírozó, ha nem veszi le, akkor meg a yard q.rja meg... Na ez aztán korrekt... Nem értem... ha van mindkét oldalt tükör, a hátsó szélvédőt akár lemezzel is helyettesítheti, nem kell tudnia kilátni. Ez a cikk érdekes...én nem így tudtam. Messzemenően érdekes... Ausztriában a hátsó ablakra KI KELL tenni a parkolási engedélyt jelentő papírt, ami közel A4s méretű. Az nem zavar? Az más...az ausztria és te is látod, hogy ott felelősségteljes felnőttként kezelik az embert!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6578 Dátum: 2012. Október 25. - 22:28:56 » |
|
Megjöttem Hamburgból. Egy hónapig leszek még itthon.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6579 Dátum: 2012. Október 26. - 09:24:56 » |
|
Azért volt időm egy újabb történetre.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6580 Dátum: 2012. Október 26. - 10:17:19 » |
|
Azért volt időm egy újabb történetre.
Gondolom, ezt a történetet szívesen kihagytad volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6581 Dátum: 2012. Október 26. - 18:29:21 » |
|
én már sok történettel le vagyok maradva szégyen szemre.....
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6582 Dátum: 2012. Október 29. - 17:38:53 » |
|
Ha hiszitek, ha nem, képzeljétek, újra olcsóbb lesz az üzemanyag, és nem is kevéssel, sőt, viszonylag jelentősen. Szóval a benzin literje 10 Ft-tal, míg a gázolaj 4 Ft-tal lesz olcsóbb, illetve kevésbé piszok drága, mint eddig. Remélem az LPG-t is hasonlóan leárazzák. Sőt a Tesconál kapni még 10Ft/l-es bónt a Shell kutakhoz bármely üzemanyaghoz, így akár 30Ft/l-rel is jobban lehet járni, mint egy hete. Hurrá! Szeretek ilyeneket feltenni a fórumra!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6583 Dátum: 2012. Október 30. - 18:21:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6584 Dátum: 2012. November 05. - 14:37:16 » |
|
Jó szerda következik ismét, és legyen ezentúl így folyamatosan. Szóval újra csökkentik az üzemanyagok árát, amit örömmel fogadunk. A benzin literje 8 Ft-tal, míg a gázolajé 2 Ft-tal lesz olcsóbb szerdától. Hurrá! De azért még nincs itt az autós Kánaán. De azért becsüljük meg azt, hogy lefelé is tudnak változtatni végre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|