Döme
|
|
« Hozzászólás #6270 Dátum: 2012. Június 13. - 09:52:10 » |
|
Én meg ha minden jól megy 2-3 héten belül otthon leszek. Ma kaptam az utasítást, hogy vigyük a hajót a törökországi Aliagára. Ez 12 napos út. Nem tudom még, hogy mi lesz ott, de mivel a lehető legminimálisabb üzemanyaggal kell megérkeznünk két eset lehetséges: 1. Eladják a hajót és az új tulaj ott veszi át. 2. Ez a valószínűbb. Aliagán található a világ egyik legnagyobb hajóbontó üzeme. Szétvágásra visszük, ócskavasnak. Itt lettem parancsnok, most vihetem én a vesztőhelyre. Pedig 17 évesen remek állapotban van. Mi lesz veled ezután? Kapsz másik hajót? Vagy "szabadúszó" leszel? Akkor akár a július 7-i kaposújlkai talin is részt veszel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6271 Dátum: 2012. Június 13. - 17:56:45 » |
|
Én meg ha minden jól megy 2-3 héten belül otthon leszek. Ma kaptam az utasítást, hogy vigyük a hajót a törökországi Aliagára. Ez 12 napos út. Nem tudom még, hogy mi lesz ott, de mivel a lehető legminimálisabb üzemanyaggal kell megérkeznünk két eset lehetséges: 1. Eladják a hajót és az új tulaj ott veszi át. 2. Ez a valószínűbb. Aliagán található a világ egyik legnagyobb hajóbontó üzeme. Szétvágásra visszük, ócskavasnak. Itt lettem parancsnok, most vihetem én a vesztőhelyre. Pedig 17 évesen remek állapotban van. Mi lesz veled ezután? Kapsz másik hajót? Vagy "szabadúszó" leszel? Akkor akár a július 7-i kaposújlkai talin is részt veszel? Nem kell kétségbe esni, a német cégnek van másik 400 hajója. Még az is lehet, hogy hazaérek Kaposújlakra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6272 Dátum: 2012. Június 13. - 19:39:59 » |
|
Csepelen nyílt egy új benzinkút, június 21.-ig 399Ft/liter a benzin és a gázolaj.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #6273 Dátum: 2012. Június 17. - 07:43:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6274 Dátum: 2012. Június 17. - 14:20:31 » |
|
Sziasztok A segítségeteket kérem.Ma reggelre ellopták mind a 4 egyedi festésű dísztárcsámat az autóról. Nem képez nagy értéket de számomra fontos.Ha valahol látjátok kérlek értesítsétek a 8. kerületi rendőrséget vagy engem. http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/P3090051.JPGKöszönettel: Kakaos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6275 Dátum: 2012. Június 17. - 14:53:45 » |
|
sajnálattal hallom
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6276 Dátum: 2012. Június 18. - 17:00:39 » |
|
Újabb olcsó szerda jön! Benzin:-5 FT/l, gázolaj:-6 Ft/l. Esetleg LPG is? Jó lenne már! Ez már a Kánaán, vagy az még csak jönni fog? De ez is már valami. Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Én becsülöm, és ti? Akkor most kedden este nyugodtan lehet majd tankolni, nem kell hosszú sorokat kivárni. Az LPG-nél meg úgysincs sor...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6277 Dátum: 2012. Június 20. - 09:50:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6278 Dátum: 2012. Június 20. - 11:41:57 » |
|
Mindig vannak ilyen kis genyók...Amúgy nem is kis érték. Anno még a corsámról lopták le a tárcsákat, alig volt pár hónapos a kocsi. Gondoltam azért bemegyek a rendőrségre, bár azt hittem nem egy nagy összeg, majd veszek másikat. A jegyzőkönyvbe diktáltam úgy össz értéknek 4000 Ft-ot (hangsúlyozom, ez 1994-ben volt!), gondoltam ebbe belefér még a hercehurca is. A rendőr persze jobban ismerte az árakat, mert ennek ellenére 12000-et írt. Aztán jött a hidegzuhany, darabja volt 4000! Ment is a 10%-os önrészes Cascora, aztán az újakba már belemarattam a rendszámot, mint az üvegekbe és lámpákba. Szerintem újonnan van vagy 5-6000 egy ilyen tárcsa most.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6279 Dátum: 2012. Június 25. - 05:20:21 » |
|
Felajánlom annak, aki eljön érte, és meglátogat a Shell bónuszomat, amely 28.-ig, csütörtökig érvényes, és -10 Ft/l kedvezményt ad tankoláskor bármely üzemanyagra. Délutánonként vagyok elérhető, de előtte telefonon egyeztessünk, esetleg priviben. Remélem valaki majd jól jár vele. Üresedő, nagy tank előnyben!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6281 Dátum: 2012. Június 25. - 15:22:59 » |
|
Szerdától újra kedves lesz a MOL! Árcsökkenés mindkét üzemanyagnál: 10, azaz tíz forinttal lesz olcsóbb literje. Csak így tovább, tovább, tovább!
Várom a Shell utalványra a jelentkezőt! A kettő együtt már 20 Ft-os csökkenést ad! Olvassátok vissza a felajánlásom!(6279)
A Martinis hasonlat nyert, övé a Shell utalvány. Ő jelentkezett érte, megérte! Megkapta, kihasználja. Gyors volt, mint a motoros futár.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 26. - 17:24:48 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6282 Dátum: 2012. Június 26. - 11:58:01 » |
|
Felajánlom annak, aki eljön érte, és meglátogat a Shell bónuszomat, amely 28.-ig, csütörtökig érvényes, és -10 Ft/l kedvezményt ad tankoláskor bármely üzemanyagra. Délutánonként vagyok elérhető, de előtte telefonon egyeztessünk, esetleg priviben. Remélem valaki majd jól jár vele. Üresedő, nagy tank előnyben! Száraz, mint a jó Martini... /mint mindig.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #6283 Dátum: 2012. Július 01. - 19:45:31 » |
|
Hooti nevű fórumozó kérésének eleget téve, menyek má' ! Önkritikát gyakorolva elismerem az általa felfedezett helyesírási hibát a hozzászólásomban! ( SOFT-TUNING ) Elnézést kérek! A többi meg úgy van, ahogy írtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6284 Dátum: 2012. Július 01. - 19:54:22 » |
|
Hooti nevű fórumozó kérésének eleget téve, menyek má' ! Önkritikát gyakorolva elismerem az általa felfedezett helyesírási hibát a hozzászólásomban! ( SOFT-TUNING ) Elnézést kérek! A többi meg úgy van, ahogy írtam! Én elnézem neked. De mostmár nézd a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|