Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 21:28:42 » |
|
Azt hiszem tudom mi lesz a szavazás végeredménye. Hajrá sedanosok. Eddig még csak én szavaztam. GoGoGo! Már én is szavztam. szintén Több HB-s van, hajrá
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 07:37:06 » |
|
Úgy fer, ha azt is megszavazzuk, amit vettél volna ha lett volna pénzed....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 07:37:55 » |
|
Azt hiszem tudom mi lesz a szavazás végeredménye. Hajrá sedanosok. Eddig még csak én szavaztam. GoGoGo! Már én is szavztam. szintén Több HB-s van, hajrá Én az SW-t nyomtam mert pillanatnyilag abból 2 db, sedanból 1 db, HB-ből 1 db van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 07:58:07 » |
|
Az az Infiniti G35 sport, de majd jövőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 11:19:18 » |
|
Az az Infiniti G35 sport, de majd jövőre Pénzed! és nem álmodozásra időd! ... inflagranti meg 35 G. ...meg mi egy más...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 21. - 11:22:57 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 15:48:33 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Jopek! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 21. - 17:48:50 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 16:28:22 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! A HB-sek olyanok mint egy rossz bokszoló.Mindjárt az első menetben győzni akarnak,lerohanják az ellenfelet.Mi SW-sek meg szép lassan legyőzzük őket.A sedánosok meg csak bíráskodnak.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 16:34:01 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! A HB-sek olyanok mint egy rossz bokszoló.Mindjárt az első menetben győzni akarnak,lerohanják az ellenfelet.Mi SW-sek meg szép lassan legyőzzük őket.A sedánosok meg csak bíráskodnak. Nem vitás a győzelmünk! Meatloaf! Még kettő, és ezredes leszel, előre is gratulálok! Az ezredik valami frappáns megjegyzés legyen, és kivételesen ne engem cikizz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 16:35:22 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! A HB-sek olyanok mint egy rossz bokszoló.Mindjárt az első menetben győzni akarnak,lerohanják az ellenfelet.Mi SW-sek meg szép lassan legyőzzük őket.A sedánosok meg csak bíráskodnak. A HB-sek nem bokszolnak, csak simán győznek Különben is, én mikor az enyémet átvettem, az eladó csaj azzal engedett útnak, hogy ez egy igazi csajozós autó. Ezt ugye az SW-ről nem lehet elmondani, mert ki megy létrával csajozni? Max Rómeó. De ő már meghalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:36:06 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! A HB-sek olyanok mint egy rossz bokszoló.Mindjárt az első menetben győzni akarnak,lerohanják az ellenfelet.Mi SW-sek meg szép lassan legyőzzük őket.A sedánosok meg csak bíráskodnak. A HB-sek nem bokszolnak, csak simán győznek Különben is, én mikor az enyémet átvettem, az eladó csaj azzal engedett útnak, hogy ez egy igazi csajozós autó. Ezt ugye az SW-ről nem lehet elmondani, mert ki megy létrával csajozni? Max Rómeó. De ő már meghalt Akkor hol a csaj mellőled?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:42:45 » |
|
Úristen Meatloaf! Te így lefogytál? Vagy az a fiad?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:43:18 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! A HB-sek olyanok mint egy rossz bokszoló.Mindjárt az első menetben győzni akarnak,lerohanják az ellenfelet.Mi SW-sek meg szép lassan legyőzzük őket.A sedánosok meg csak bíráskodnak. A HB-sek nem bokszolnak, csak simán győznek Különben is, én mikor az enyémet átvettem, az eladó csaj azzal engedett útnak, hogy ez egy igazi csajozós autó. Ezt ugye az SW-ről nem lehet elmondani, mert ki megy létrával csajozni? Max Rómeó. De ő már meghalt Akkor hol a csaj mellőled? Miből gondolod, hogy nincs?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:46:45 » |
|
Úristen Meatloaf! Te így lefogytál? Vagy az a fiad? A múltkor én is meglepődtem. A Lurdy parkolóban, ha nem a zöld SW-ből szállt volna ki, meg sem ismertem volna.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:50:09 » |
|
Úristen Meatloaf! Te így lefogytál? Vagy az a fiad? A múltkor én is meglepődtem. A Lurdy parkolóban, ha nem a zöld SW-ből szállt volna ki, meg sem ismertem volna. Remélem nem eü-probléma miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 17:59:54 » |
|
Noriel, és Herrg! Zümi! LadLac! Dani! Jopek! Privátot biggyesztettem nektek, olvassátok, válaszoljatok! Köszönöm. A kocsi tipusra mindenki adjon választ, nem hagyhatjuk, hogy a HB-sek, ha időlegesen is, de vezessenek! Hajrá SW-sek! Megkaptam, köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|