Döme
|
|
« Hozzászólás #5880 Dátum: 2012. Február 22. - 16:09:58 » |
|
Holnap viszem Zsoltiékhoz (CarServices, aki esetleg nem találná ki) kocsimat, mert lassan lejár a műszaki. Remélem nem sokat kell bütykölni, bár tegnapelőtt kiégett a jobb első tompított izzóm, amit max. 2 hónapja cseréltem ki. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5881 Dátum: 2012. Február 22. - 17:18:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5882 Dátum: 2012. Február 22. - 19:34:18 » |
|
stipi-stop
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5883 Dátum: 2012. Február 22. - 19:34:36 » |
|
ma tízmilliószoros nap van, az első a 4ből idén! Ezúton is kívánok minden klubtagnak és családjának sikeres-hosszú életet szeretetben békességben, elegendő egzisztenciát, illetve milliónyi baleset-defekt-probléma mentes utat!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5884 Dátum: 2012. Február 22. - 20:33:15 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5885 Dátum: 2012. Február 22. - 20:49:52 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Stipi- stopi, de szerintem Ákos akár le is mond róla a kedvedért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NorciW
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5886 Dátum: 2012. Február 22. - 21:03:50 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Gidy, mielőtt hülyén halnál meg... http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #5887 Dátum: 2012. Február 22. - 21:08:31 » |
|
Holnap viszem Zsoltiékhoz (CarServices, aki esetleg nem találná ki) kocsimat, mert lassan lejár a műszaki. Remélem nem sokat kell bütykölni, bár tegnapelőtt kiégett a jobb első tompított izzóm, amit max. 2 hónapja cseréltem ki. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj...
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5888 Dátum: 2012. Február 22. - 21:10:55 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5889 Dátum: 2012. Február 22. - 21:38:05 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim... Ne kímélj, mit kell elhoznom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #5890 Dátum: 2012. Február 22. - 21:40:48 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim... Ne kímélj, mit kell elhoznom? A pénzt amit ott hagyót a szervizelésre .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5891 Dátum: 2012. Február 22. - 21:49:16 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim... Ne kímélj, mit kell elhoznom? A pénzt amit ott hagyót a szervizelésre . Áááá, az nem volt sok. De ha elhozza kripic, akkor még mindig nincs nálam. Egyébként a KN szűröm maradt ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5892 Dátum: 2012. Február 22. - 21:57:42 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim... Ne kímélj, mit kell elhoznom? A pénzt amit ott hagyót a szervizelésre . Áááá, az nem volt sok. De ha elhozza kripic, akkor még mindig nincs nálam. Egyébként a KN szűröm maradt ott. Mondjuk ez igaz...., meg mit is kezdenél vele a tengeren...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5893 Dátum: 2012. Február 22. - 22:01:37 » |
|
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Nekem meg múlt héten leonelnél maradt valamim... Ne kímélj, mit kell elhoznom? A pénzt amit ott hagyót a szervizelésre . Áááá, az nem volt sok. De ha elhozza kripic, akkor még mindig nincs nálam. Egyébként a KN szűröm maradt ott. Mondjuk ez igaz...., meg mit is kezdenél vele a tengeren... Én ki szerettem volna pucolni, és vissza is raktam volna, de ottmaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5894 Dátum: 2012. Február 22. - 23:10:54 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Gidy, mielőtt hülyén halnál meg... http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230 Jajj Istenem!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|