leonel
|
|
« Hozzászólás #4920 Dátum: 2011. Május 27. - 10:36:21 » |
|
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Ha valaki tudja Cap számát legyen kedves dobjon neki egy sms-t hogy hívja fel leonel-t. SOS.
Köszi Zsolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4921 Dátum: 2011. Május 27. - 10:56:02 » |
|
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Ha valaki tudja Cap számát legyen kedves dobjon neki egy sms-t hogy hívja fel leonel-t. SOS.
Köszi Zsolt
Megtörtént!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #4922 Dátum: 2011. Május 27. - 11:03:00 » |
|
Sziasztok!
Köszi Zsolt
Megtörtént! Nagyon szépen köszönöm!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4923 Dátum: 2011. Május 27. - 20:35:29 » |
|
Pestiekhez lenne egy kérdésem: Veres Pálné utca (V. kerület) közelében van-e valahol őrzött parkoló?
Van, a Hermina úton. De kell hozzá 2 db BKV jegy. Csak nem vizsgázni megy Őkelméd? Akkor egy zsákkal! Mikor is? Aztán bevallani a sikert is! Igen megyek 10-re és optimális esetben 12-re végzek is. Közben a másik klub fórumán nkr kollégától megtudtam, hogy a Reáltanoda utcában van egy automatikus parkolóház, ami nekem épp optimális távolságban van a Pázmány HTK-tól (5 perc séta ). A sikert (remélem) személyesen tudom elmondani Dobogókőn a talin (már ha még ott lesztek). Leszünk. Na tünés tanulni! Igenis Kapitány! Amúgy egy tanárnak mit tudnak még tanítani?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4924 Dátum: 2011. Május 28. - 18:40:38 » |
|
Foci bolondok gyorsan egyetek, igyatok, mert egy óra múlva jön a nagy meccs!
Manchester United vs FC Barcelona BL döntő Londonból közvetítik.
Ki nyer? Az erőnlét, gyorsaság, vagy a cicázás, altatás, esetleg emberfölény?
Már szemem elött látom a holnapi megmondó újságírókat, akik elmondják a tutit, hogy miért nyert valamelyik, és miért nem a másik, holott ilyen szinten már bármi lehet a vége, egy- egy pillanat dönthet akármelyik javára, és azt ajnározni fogják. Sok függ a piszok nagy szerencsétől is, és remélem nem Kassaitól. Hajrá (?) találd ki!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4925 Dátum: 2011. Május 28. - 18:59:39 » |
|
Simán megmondom: nyer a Barca.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
CABkero
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4926 Dátum: 2011. Május 28. - 19:19:48 » |
|
Barca!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #4927 Dátum: 2011. Május 28. - 19:26:27 » |
|
Az egyetlen nőnemű szaporulatom ( ) csütörtökön jött haza Barcelonából, ott már a hét elején is tudták, hogy ők nyernek... Egyet kell értenem velük...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 28. - 19:38:32 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4928 Dátum: 2011. Május 28. - 19:38:34 » |
|
Az egyetlen nőnemű szaporulatom csütörtökön jött haza Barcelonából, ott már a hét elején is tudták, hogy ők nyernek... Egyet kell értenem velük... Az igazolást pedig három napon belül leszel szíves három napon belül leadni Gidy apunál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4929 Dátum: 2011. Május 28. - 19:41:17 » |
|
Pestiekhez lenne egy kérdésem: Veres Pálné utca (V. kerület) közelében van-e valahol őrzött parkoló?
Van, a Hermina úton. De kell hozzá 2 db BKV jegy. Csak nem vizsgázni megy Őkelméd? Akkor egy zsákkal! Mikor is? Aztán bevallani a sikert is! Igen megyek 10-re és optimális esetben 12-re végzek is. Közben a másik klub fórumán nkr kollégától megtudtam, hogy a Reáltanoda utcában van egy automatikus parkolóház, ami nekem épp optimális távolságban van a Pázmány HTK-tól (5 perc séta ). A sikert (remélem) személyesen tudom elmondani Dobogókőn a talin (már ha még ott lesztek). Leszünk. Na tünés tanulni! Igenis Kapitány! Amúgy egy tanárnak mit tudnak még tanítani? Minőség- és folyamatmenedzsment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #4930 Dátum: 2011. Május 28. - 19:42:33 » |
|
Az egyetlen nőnemű szaporulatom csütörtökön jött haza Barcelonából, ott már a hét elején is tudták, hogy ők nyernek... Egyet kell értenem velük... Az igazolást pedig három napon belül leszel szíves három napon belül leadni Gidy apunál! Parancs, értettem!!! (Mentségemre szolgáljon, hogy Apu azért tudott rólam a száműzetésem alatt is..., ami sajna még nem biztos, hogy véget ért... ) Öööööö, kezdődik a meccs...!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4931 Dátum: 2011. Május 28. - 19:43:39 » |
|
Az egyetlen nőnemű szaporulatom csütörtökön jött haza Barcelonából, ott már a hét elején is tudták, hogy ők nyernek... Egyet kell értenem velük... Az igazolást pedig három napon belül leszel szíves három napon belül leadni Gidy apunál! Parancs, értettem!!! (Mentségemre szolgáljon, hogy Apu azért tudott rólam a száműzetésem alatt is..., ami sajna még nem biztos, hogy véget ért... ) Milyen száműzetés? Ki száműzött innen? Iszok a véréből,menten!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4932 Dátum: 2011. Május 28. - 19:44:29 » |
|
Kezdőőőődik! De, ha a MU nyer, azért ne sírjatok! De az Oscar díj meg úgyis kárpótolja a törpéket. Na sziasztok, esetleg meccs után benézek, vagy félidőben...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4933 Dátum: 2011. Május 28. - 19:49:24 » |
|
Kezdőőőődik! De, ha a MU nyer, azért ne sírjatok! De az Oscar díj meg úgyis kárpótolja a törpéket. Na sziasztok, esetleg meccs után benézek, vagy félidőben...
Erre csak annyit mondanék, hogy nyúl...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4934 Dátum: 2011. Május 28. - 19:50:16 » |
|
Ha már itt mindenki a Barcelonának szurkol, akkor én a Manchesternek fogok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|