Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4875 Dátum: 2011. Május 15. - 18:01:15 » |
|
Sziasztok!
Két hete vettem egy 5 ajtós Lacettit, így ide tartozónak érzem magam, ha nem tűnik nagyon önelégültnek a kijelentésem. Meglátni és megszeretni volt az első látásra, de eddig nem bántam meg. 5 éves 100e km van benne, majd meglátjuk. Eddig prímán megy.
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4876 Dátum: 2011. Május 15. - 18:05:16 » |
|
Sziasztok!
Két hete vettem egy 5 ajtós Lacettit, így ide tartozónak érzem magam, ha nem tűnik nagyon önelégültnek a kijelentésem. Meglátni és megszeretni volt az első látásra, de eddig nem bántam meg. 5 éves 100e km van benne, majd meglátjuk. Eddig prímán megy.
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4877 Dátum: 2011. Május 15. - 18:08:20 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4878 Dátum: 2011. Május 15. - 18:39:17 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi. Látta mindkettőt, de aztán jött a nagy "Ő" Csak irigykedtek
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
CABkero
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4879 Dátum: 2011. Május 15. - 18:54:51 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi. Látta mindkettőt, de aztán jött a nagy "Ő" Csak irigykedtek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CABkero
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4880 Dátum: 2011. Május 15. - 18:56:50 » |
|
Látni láttam már, csak nem közelről. Most meg "fél óra" alatt meg is vettem a Sedant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4881 Dátum: 2011. Május 15. - 18:59:43 » |
|
Látni láttam már, csak nem közelről. Most meg "fél óra" alatt meg is vettem a Sedant.
Most akkor ötajtós, vagy Sedan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4882 Dátum: 2011. Május 15. - 19:04:08 » |
|
Grat a két (?) autóért! Egy 5 ajtós, no meg egy sedan? Akkor még jöhet az SW is! Amúgy meg üdv köztünk! Mindjárt jöhetsz is a 28.-ikai kirándulós talira, és akkor személyesen is megismerhetsz jó párunkat, párunkkal együtt. Nézd meg a talis topicot, esetleg a galériában a képeket, és jönnöd kell majd meglásd.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
CABkero
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4883 Dátum: 2011. Május 15. - 19:54:06 » |
|
Persze hogy sedan, csak én igazi műszaki "zseni" vagyok. Épp mondtam a nejemnek egy pár perce, hogy ezen a délutánon, erről a fórumról többet tudtam meg a kocsikról, mint eddig összesen.
Ez az első saját kocsim, eddig céges gépeim voltak, amiknek a motorháztetejét sem nyithattam ki büntetlenül. Mielőtt valaki azt gondolná, de jó lehetett, azért voltak annak árnyoldalai is, de ez nem ide tartozik. Persze élőben mesélek róla, ha ez érdekel valakit. A találkozóra szeretnék eljutni, de az új munkahelyemen aznap elfoglaltságom lesz, így nem valószínű, hogy menni fog. Ha változik a dolog jelentkezem és el is megyek közétek.
Az eddigi barátságos fogadtatásotokat köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4884 Dátum: 2011. Május 15. - 20:05:27 » |
|
Persze hogy sedan, csak én igazi műszaki "zseni" vagyok. Épp mondtam a nejemnek egy pár perce, hogy ezen a délutánon, erről a fórumról többet tudtam meg a kocsikról, mint eddig összesen.
Ez az első saját kocsim, eddig céges gépeim voltak, amiknek a motorháztetejét sem nyithattam ki büntetlenül. Mielőtt valaki azt gondolná, de jó lehetett, azért voltak annak árnyoldalai is, de ez nem ide tartozik. Persze élőben mesélek róla, ha ez érdekel valakit. A találkozóra szeretnék eljutni, de az új munkahelyemen aznap elfoglaltságom lesz, így nem valószínű, hogy menni fog. Ha változik a dolog jelentkezem és el is megyek közétek.
Eddig azt hittem, hogy csak a Kapitány, Athee, Mostnemtom, és én dolgoztunk, dolgozunk hétvégén. Mert ilyen a folyamatos üzem. Erre most Te is beállsz a robotok közé? Vagy az új munkahelyeden ekkor léptetnek elő? Nos, akkor megbocsátjuk, hogy nem jössz, de különben...Ja, és most már én sem dolgozom hétvégeken, amióta külsős lettem, szabadon dönthetek, hogy mikor megyek, mikor nem. Egyébként ez egy befogadó klub, és mindenkinek örülünk, aki közénk tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4885 Dátum: 2011. Május 15. - 20:23:13 » |
|
Eddig azt hittem, hogy csak a Kapitány, Athee, Mostnemtom, és én dolgoztunk, dolgozunk hétvégén. Mert ilyen a folyamatos üzem. Erre most Te is beállsz a robotok közé? Vagy az új munkahelyeden ekkor léptetnek elő? Nos, akkor megbocsátjuk, hogy nem jössz, de különben...Ja, és most már én sem dolgozom hétvégeken, amióta külsős lettem, szabadon dönthetek, hogy mikor megyek, mikor nem. Egyébként ez egy befogadó klub, és mindenkinek örülünk, aki közénk tartozik. Nem akarlak elkeseríteni, de én is dolgozom hétvégén. Igaz vasárnap csak karácsonykor...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4886 Dátum: 2011. Május 15. - 20:23:58 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi. Mindig ez a kombi! Nekem is tettszik újabban
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4887 Dátum: 2011. Május 16. - 08:13:43 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi. Mindig ez a kombi! Nekem is tettszik újabbanA Sedan a tökéletes középút a kettő közt! Na!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4888 Dátum: 2011. Május 16. - 09:08:59 » |
|
Sziasztok!
Szia! Üvd. közöttünk. Szerelem első látásra? Nem láttál még kombi Lacettit. Üdv. Vagy Sedant. A sedan az félúton van a HB és az SW közt. Az eleje rendeben, de a hátulja, nem az igazi. Mindig ez a kombi! Nekem is tettszik újabbanA Sedan a tökéletes középút a kettő közt! Na! Az aláírásomban meg is fogalmaztam.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4889 Dátum: 2011. Május 16. - 09:10:13 » |
|
Üdv tőlem is, jól választottál.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|