Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4845 Dátum: 2011. Május 09. - 18:30:30 » |
|
Ez tényleg drasztikus. Megyek kiszereltetem az gázszettet és visszaállok benzinre.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4846 Dátum: 2011. Május 09. - 18:41:52 » |
|
Ez tényleg drasztikus. Megyek kiszereltetem az gázszettet és visszaállok benzinre. Én is mielőtt olvastam volna a cikket, olyan 20-30ft-ra gondoltam... Így viszont továbbra is marad Ausztria, ahol helyenként 40Ft-al olcsóbb. No comment
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4847 Dátum: 2011. Május 09. - 18:59:56 » |
|
Ez tényleg drasztikus. Megyek kiszereltetem az gázszettet és visszaállok benzinre. Szerintem még várjál vele, jövő héten visszaemelik, és még egy kicsit rá is tesznek.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4848 Dátum: 2011. Május 09. - 19:23:29 » |
|
Ez tényleg drasztikus. Megyek kiszereltetem az gázszettet és visszaállok benzinre. Én is mielőtt olvastam volna a cikket, olyan 20-30ft-ra gondoltam... Így viszont továbbra is marad Ausztria, ahol helyenként 40Ft-al olcsóbb. No comment Aztahétszentségit!!! Drasztikus??? Akkor a százvalahány forint mi, amit tavaly ilyenkor óta emeltek??? Komolyan mondom, ettől a cikktől infarktus közeli állapotba kerültem!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4849 Dátum: 2011. Május 09. - 19:30:09 » |
|
Ezt a töketlenséget olvastam már, de nagyon-nagyon felrugnám azt az ostoba vadbarmot, aki ezt billentyűre vetette! Ez milyet autót tudna szeretni???
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4850 Dátum: 2011. Május 09. - 19:33:21 » |
|
Ezt a töketlenséget olvastam már, de nagyon-nagyon felrugnám azt az ostoba vadbarmot, aki ezt billentyűre vetette! Ez milyet autót tudna szeretni??? Német vagy Japán. Abból is csak a 10 milliónál drágábbat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4851 Dátum: 2011. Május 09. - 20:12:59 » |
|
Ezt a töketlenséget olvastam már, de nagyon-nagyon felrugnám azt az ostoba vadbarmot, aki ezt billentyűre vetette! Ez milyet autót tudna szeretni??? Ez csak egy tudatlan újságíró. 20 éves kispolákkal. Fáj a szíve, hogy nincs pénze autóra. Azaz Lacettire!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4852 Dátum: 2011. Május 09. - 20:26:20 » |
|
Ezt a töketlenséget olvastam már, de nagyon-nagyon felrugnám azt az ostoba vadbarmot, aki ezt billentyűre vetette! Ez milyet autót tudna szeretni??? Ez csak egy tudatlan újságíró. 20 éves kispolákkal. Fáj a szíve, hogy nincs pénze autóra. Azaz Lacettire! "A dízel Lacettiből ráadásul nem létezik fapados, mindegyik Elite felszereltségű, vagyis van bennük két légzsák..." Azt hittem hülye vagyok, mert úgy emlékeztem, hogy ezek 4 lufisak voltak. Nézegettem a galériát, és rájöttem, hogy vagy nem azt a kocsit tesztelték amiről írtak, vagy a ****újságíró nem ért a szakmájához... Ha jól látom, az ülésen ott figyel az AIRBAG felirat.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #4853 Dátum: 2011. Május 09. - 22:06:31 » |
|
Bizony-bizony négy lufis! Az új passatok is kijönnek 102 csikóval, azokat persze az egekbe magasztalják, de mondhatnám az 1.6 golfokat is. Az 1.6 lacsi is vígan felveszi a versenyt bármelyikkel, nem beszélve mennyivel olcsóbb fenntartani. Nekem 2001 es nubirám volt, most dízelem van 59ezer km, de a bőrkormány és váltó hibátlan, műanyagok nem kopottak. Jé még nap melege sem bántja a műanyagot. Ülésen plussz huzat van, jé nem kopik a plüss? Nahát. Valamit nagyon benézet az újságíró.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 09. - 22:44:15 írta cupika »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4854 Dátum: 2011. Május 10. - 10:01:31 » |
|
Az az autó karambolos volt. látszik a bal hátsó sarkánál. No meg a rendszám, és az évjárat sem stimmel. Így azután ki a fene hiszi el a 27ezer km-t, a kopott váltóval, kormánnyal, és ezt megtetézi egy erős fogyis hazugsággal. De ez a csepeli cég minden autóját úgy hirdeti, hogy alacsony fogyasztású, úgy látszik, ott Csepelen mindenfelé lejt az út, oda, és vissza is. Szerencsés hely. De miért is vett dizelt, ha 3 év alatt csak 27 ezret ment? Ja, és, ha ilyen jó, miért adja el, ezt meg kéne tartani, mert veri az összes többi márkát is. Stocznak több, mint 200 ezer van a gépében, és nem így néz ki a kormánya, váltója. Ismét hülyének nézték az embereket, de nem minket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4855 Dátum: 2011. Május 10. - 10:21:11 » |
|
Az az autó karambolos volt. látszik a bal hátsó sarkánál. No meg a rendszám, és az évjárat sem stimmel. Így azután ki a fene hiszi el a 27ezer km-t, a kopott váltóval, kormánnyal, és ezt megtetézi egy erős fogyis hazugsággal. De ez a csepeli cég minden autóját úgy hirdeti, hogy alacsony fogyasztású, úgy látszik, ott Csepelen mindenfelé lejt az út, oda, és vissza is. Szerencsés hely. De miért is vett dizelt, ha 3 év alatt csak 27 ezret ment? Ja, és, ha ilyen jó, miért adja el, ezt meg kéne tartani, mert veri az összes többi márkát is. Stocznak több, mint 200 ezer van a gépében, és nem így néz ki a kormánya, váltója. Ismét hülyének nézték az embereket, de nem minket!
Megnézegetem én is a képeket, ha ez az autó 27 ezret ment csak akkor az enyém csak 5 km-t. Nekem 5 évesen és 64 ezerrel sokkal külömbül nézz ki belülről mint ez. Látszik, hogy egy nagyon hanyag gazdája volt a kárpitok a díszlécek stb..
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4856 Dátum: 2011. Május 10. - 10:22:18 » |
|
ez a csepeli cég minden autóját úgy hirdeti, hogy alacsony fogyasztású, úgy látszik, ott Csepelen mindenfelé lejt az út, oda, és vissza is. Szerencsés hely.
Ez a fogyis dolog még igaz is lehet. Meatloaf is Csepelen jár a lacsival.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 10. - 10:23:52 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4857 Dátum: 2011. Május 10. - 12:09:04 » |
|
Meggyüttem.
Meg is kezdődött a szezon:
- nyári gumis felni javításon, mert a remek magyar utak, talán holnap este felkerül - csomagtartó kilincse beállt, a rugó olyan szinten rozsdás, hogy az hihetetlen, szerintem kuka - off technikán féltengely csere, fékcsere, olajcsere, stb. - off technika küszöb csere, megatöbbi
És a többi. Még jó, hogy itthon leszek hat hetet.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4858 Dátum: 2011. Május 10. - 13:03:09 » |
|
Meggyüttem.
Meg is kezdődött a szezon:
- nyári gumis felni javításon, mert a remek magyar utak, talán holnap este felkerül - csomagtartó kilincse beállt, a rugó olyan szinten rozsdás, hogy az hihetetlen, szerintem kuka - off technikán féltengely csere, fékcsere, olajcsere, stb. - off technika küszöb csere, megatöbbi
És a többi. Még jó, hogy itthon leszek hat hetet.
Hurrá! Hurrá! Jó, hogy megjöttél fiam! Remélem tudsz jönni majd a 28.-ikai talira. Minden jót az itthoni életedhez! Bízom abban, hogy többször is fogunk összejönni, beszélgetni. Vivinek egy zsákkal!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #4859 Dátum: 2011. Május 11. - 17:55:54 » |
|
Ezt kaptam ma mert nem voltam jó fiú: https://kozigbirsag.police.hu/DisplayPicture.ashx?pictureIndex=0A bünti 30.000.-. Így jár aki nem indul el időbe sehova.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|