ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4815 Dátum: 2011. Május 01. - 10:36:55 » |
|
Bevárjuk Werest,GiovanniT és a többi szólistát Azért még Diablot, Danit is megnevezhetted volna persze tudom még lehetne folytatni a listát bőven.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4816 Dátum: 2011. Május 01. - 10:50:14 » |
|
Ez mire való? Fogalmam sincs!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4817 Dátum: 2011. Május 01. - 15:34:53 » |
|
Bevárjuk Werest,GiovanniT és a többi szólistát Azért még Diablot, Danit is megnevezhetted volna persze tudom még lehetne folytatni a listát bőven. Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4818 Dátum: 2011. Május 01. - 15:51:26 » |
|
Bevárjuk Werest,GiovanniT és a többi szólistát Azért még Diablot, Danit is megnevezhetted volna persze tudom még lehetne folytatni a listát bőven. Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. Ez nem mentség. Minden problémáról lemaradtál.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4819 Dátum: 2011. Május 01. - 17:24:55 » |
|
Ez mire való? Fogalmam sincs! A rendőr nem tud bactattni ha igazoltat a felni miatt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #4820 Dátum: 2011. Május 01. - 21:24:21 » |
|
Ez mire való? Fogalmam sincs! A rendőr nem tud bactattni ha igazoltat a felni miatt. Én nem találtam az enyémhez (MIM),kerestem a gyártó oldalán de semmi.Pedig nem lenne rossz ha lenne.Valaki esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4821 Dátum: 2011. Május 02. - 12:51:52 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4822 Dátum: 2011. Május 02. - 16:03:15 » |
|
Ma egy nem is kicsi minitali keretében LadLac is csatlakozott a radarosok büszke táborához. Harmadszorra végre a sajátjába is beépítette a tolató radart, így nemcsak nekem, és a Kapitánynak tett jót, hanem végre magának is. Mert megérdemli! Én meg időközben megtanultam tolatni, így már nem érzem szükségét, hogy legyen! Na jó, másképp fogalmazok: megszoktam, hogy hol a segge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4823 Dátum: 2011. Május 02. - 16:05:34 » |
|
Ez mire való? Fogalmam sincs! A rendőr nem tud bactattni ha igazoltat a felni miatt. Ez kötelező minden alufelnihez? Egyáltalán mit igazolok vele? Nekem honnan lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4824 Dátum: 2011. Május 02. - 16:08:26 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam Nekem egyszer lett egy 6 éves, tavaly meg kettő, 22 illetve 24. Na, azokat kellene látnotok milyen szépek! Nap mint nap majdnem lenyelem a nyelvem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4825 Dátum: 2011. Május 02. - 17:55:10 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam Nekem egyszer lett egy 6 éves, tavaly meg kettő, 22 illetve 24. Na, azokat kellene látnotok milyen szépek! Nap mint nap majdnem lenyelem a nyelvem! ha gondolod fel adhatod őket postán nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4826 Dátum: 2011. Május 02. - 20:47:04 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam Nekem egyszer lett egy 6 éves, tavaly meg kettő, 22 illetve 24. Na, azokat kellene látnotok milyen szépek! Nap mint nap majdnem lenyelem a nyelvem! ha gondolod fel adhatod őket postán nekem Ok, de csak azután, ha rájuk nyaltam a bélyeget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4827 Dátum: 2011. Május 03. - 18:06:05 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam Nekem egyszer lett egy 6 éves, tavaly meg kettő, 22 illetve 24. Na, azokat kellene látnotok milyen szépek! Nap mint nap majdnem lenyelem a nyelvem! ha gondolod fel adhatod őket postán nekem Ok, de csak azután, ha rájuk nyaltam a bélyeget! meg sem merem kérdezni melyik testrészükön lesz a bélyeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4828 Dátum: 2011. Május 04. - 20:19:58 » |
|
Mentségemre legyen mondva,én készen kaptam tavaly egy 18 éveset. nekem is volt egy 2-3 éves fogadott fiam Nekem egyszer lett egy 6 éves, tavaly meg kettő, 22 illetve 24. Na, azokat kellene látnotok milyen szépek! Nap mint nap majdnem lenyelem a nyelvem! ha gondolod fel adhatod őket postán nekem Ok, de csak azután, ha rájuk nyaltam a bélyeget! meg sem merem kérdezni melyik testrészükön lesz a bélyeg Bárhova rájuk tenném, de igen, ott kezdeném ahova gondol az a szennyes fantáziád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4829 Dátum: 2011. Május 05. - 00:10:53 » |
|
Sziasztok! Csak beugrottam körülnézni, hogy éltek-e még? :-) Látom minden rendben, ennek örülök! :-) Lassan talán visszatérnek dolgaim a rendes kerékvágásba és akkor újból boldogítalak Benneteket! :-))) Addig kitartás! Üdv! .-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|