Képzeld Gidy, beregiztem a Forensisbe
. majd valamikor megjön a kártyám is.
Én is.
Akkor sziasztok ott is klubtársaim! Tényleg van kedvezmény, már többször használtam a kártyát. Mindig egy héttel előbbi szerdai áron kapom a benzint.
A többi kedvezményt még nem próbáltam ki. A honlapjukon meg kell nézni, hogy hol adnak kedvezményt, és mennyit, mert egyre több kút szállt be a buliba. A lényeg, hogy ingyenes a klubtagság, nem lehet vele veszíteni.
Lejárt az önkéntes fórumos hallgatásom, de a böjt, nem hozta vissza Cápát. Talán majd a szülinapján benéz ide, hátha felköszöntjük, és szereti a tortát. (Kedden lesz).
Meg kellett tanulnom szóló buszt vezetni 25 év után. Állandóan keresem a tükörben a harmonikát, és ami utána van, de nincs. Szörnyű! Ezentúl sokat kell majd az 5-ösön, 25-ösön, és a 95-ösön dolgoznom, de azért még van, hogy vissza- visszatérek a csuklóshoz is, mert mesterkedem- gondolhatjátok. Ma is, meg tegnap is, azért kellettem nekik. Újabban sorra rúgják ki a pilótákat, mert az elektrónikus szonda annyira érzékeny, hogy az este lehörpintett italt, hajnalban még kimutatja. már 20 körül jár a lebukottak száma. Már én sem iszom le magam minden nap!
Én nem tudom mi ez a klub, de nekem is az volt az első gondolatom,
hogy a jövőben a drasztikus árcsökkentéseket Te csak egy hét késéssel fogod észlelni!
Tudod mekkora pénz az hosszú távon???
Cápával valami gond van, lehet horgot kapott a nyílt vizeken!
Remélem, nem lesz maradandó károsodása!
A buszra kitérve normális embert a csukló mögötti rész aggasztaná!
Neked meg az hiányzik?
Az elektronikus szonda mércéje meg csupán annyit jelez, hogy Téged kivéve sok tintás buszsofőr van!
Némely munkahelyi járatunkon nyilvánosan söröznek a kormány mögött.
Az italos üveg-boboz kidobását az ablakion meg úgy álcázzák (szeretnék), hogy áthúzódnak balra az árokpartra,
és hajrá, nagy lendület!
Na, én kocsival járok, ezek távolsági buszok, de nem szállnék fel! Persze sokan észre sem veszik,
meg ostobaságukból adódóan úgy vélik, ennek jelentése kapcsán is a ****os hatvanezres munkahelyüket kockáztatnák!
Így meg csak az életüket, az nem számít!
Az előtte esti piát nem mutatja ki az a szonda sem, nálunk a cégnél mindennapos az ellenőrzés szinte mindenkinek akit be tudnak terelni!
Mikor bevezették, egy hónap alatt több mint ötszáz embert vágtak ki!
Persze azóta visszaesett az arány, de még mindig akadnak bátor emberek.