Komis
|
 |
« Hozzászólás #45 Dátum: 2009. Július 16. - 07:33:57 » |
|
Amelyikben nincs az csak v.milyen lebutított szuper akciós darab lehet( "Lacetti már 2,3M. Ft-tól"). A másik, én használom nyáron a klímát,de csak hosszabb utakon,rövid távon nem érdemes,az csak üa. pazarlás.
Hát esetleg előfordul, hogy az első széria alapokba nem szereltek...?! Lásd enyim! Meg aztán februári átvételhez minek? 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #46 Dátum: 2009. Július 16. - 09:08:45 » |
|
Tegnap láttam az első utcai rendszámos Cruzét a Bartók Béla úton. Így látva, nekem kevésbé jön be a hátsó lehajlás, a kupésítás. Más, mint a mostani sedan, de nekem inkább a belseje a nyerő, az tényleg tetszik. Beige színben volt, úgy nem jött ki annyira jónak, pirosban, vagy ezüstben, feketében jobban néz ki. Míg a Lacetti sedan ebben a színben is jól mutatott, szerintem legalábbis. Igazam van, Diablo? Azért egy kombira kíváncsi lennék, ha lenne.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #47 Dátum: 2009. Július 16. - 09:16:15 » |
|
Ha valakit érdekelne esetleg: IWIW-es meghívóm van. Akinek kellene, írjon e-mail címet nekem priviben. Még kb. 12 napig érvényes.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #48 Dátum: 2009. Július 16. - 09:55:11 » |
|
Amelyikben nincs az csak v.milyen lebutított szuper akciós darab lehet( "Lacetti már 2,3M. Ft-tól"). A másik, én használom nyáron a klímát,de csak hosszabb utakon,rövid távon nem érdemes,az csak üa. pazarlás.
Hát esetleg előfordul, hogy az első széria alapokba nem szereltek...?! Lásd enyim! Meg aztán februári átvételhez minek?  Akorr Te téli gumit és hóláncot kaptál ajándékba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #49 Dátum: 2009. Július 16. - 14:25:19 » |
|
Hát esetleg előfordul, hogy az első széria alapokba nem szereltek...?! Lásd enyim! Meg aztán februári átvételhez minek?  Akorr Te téli gumit és hóláncot kaptál ajándékba.  Vagy annyira alap,hogy örültél,hogy a fűtést ingyen adták hozzá? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #50 Dátum: 2009. Július 16. - 18:21:08 » |
|
Tegnap láttam az első utcai rendszámos Cruzét a Bartók Béla úton. Így látva, nekem kevésbé jön be a hátsó lehajlás, a kupésítás. Más, mint a mostani sedan, de nekem inkább a belseje a nyerő, az tényleg tetszik. Beige színben volt, úgy nem jött ki annyira jónak, pirosban, vagy ezüstben, feketében jobban néz ki. Míg a Lacetti sedan ebben a színben is jól mutatott, szerintem legalábbis. Igazam van, Diablo? Azért egy kombira kíváncsi lennék, ha lenne.
A beige szép szín, de ha Cruze-t vennék az fekete lenne (nagyon tekintélyparancsoló abban a színben, meg szép is, gondolom ebben Weres is igazat ad nekünk). Esztergomban van már 2 (sajna egyik sem az enyém  , de nem baj, most (még) nem bánom).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #51 Dátum: 2009. Július 16. - 18:36:28 » |
|
A beige szép szín, de ha Cruze-t vennék az fekete lenne (nagyon tekintélyparancsoló abban a színben, meg szép is, gondolom ebben Weres is igazat ad nekünk). Esztergomban van már 2 (sajna egyik sem az enyém  , de nem baj, most (még) nem bánom). Beszálok az álmodozásotokba,talán a fekete szinű Epica a nagy kényelmes belsejével,tekintélyes külméretével, jó felszereltségével? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #52 Dátum: 2009. Július 16. - 18:51:47 » |
|
Tegnap a TECOnál egy Nubira III as lehúzott jobb oldali ablakkal állt a parkolóban. Megsajnáltam, mert sok 'érdekes' ember kerülgette a lehúzott ablakot, ezért visszamentem és szóltam a biztoságiaknak. Remélem gond nélkül megúszta.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #53 Dátum: 2009. Július 16. - 19:07:42 » |
|
Tegnap a TECOnál egy Nubira III as lehúzott jobb oldali ablakkal állt a parkolóban. Megsajnáltam, mert sok 'érdekes' ember kerülgette a lehúzott ablakot, ezért visszamentem és szóltam a biztoságiaknak. Remélem gond nélkül megúszta....  ..., és dobtál be szórólapot az ablakán? Hogy rögtön tudja, hogy mi szolgálunk, és védünk! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #54 Dátum: 2009. Július 16. - 21:18:04 » |
|
Jóestét. Miújság errefelé ? Itt dögmeleg 
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #55 Dátum: 2009. Július 17. - 07:07:32 » |
|
Tegnap a TECOnál egy Nubira III as lehúzott jobb oldali ablakkal állt a parkolóban. Megsajnáltam, mert sok 'érdekes' ember kerülgette a lehúzott ablakot, ezért visszamentem és szóltam a biztoságiaknak. Remélem gond nélkül megúszta....  ..., és dobtál be szórólapot az ablakán? Hogy rögtön tudja, hogy mi szolgálunk, és védünk!  A belső kárpitra alkoholos filccel akartam memoárt elhelyezni, de sajna nem volt a TECOban... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #56 Dátum: 2009. Július 17. - 07:44:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #57 Dátum: 2009. Július 17. - 08:14:34 » |
|
Az éjszaka 48 C° volt bent az üzemben. Hosszú nadrág, sapka... Inkább nem írom le, hogy mit csináljon az, aki ezt kitalálta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #58 Dátum: 2009. Július 17. - 08:17:39 » |
|
Az éjszaka 48 C° volt bent az üzemben. Hosszú nadrág, sapka... Inkább nem írom le, hogy mit csináljon az, aki ezt kitalálta! Athee! Gyere hűsölni a buszomba!  Ezek szerint rokon szakmánk van...  Igaz, nekem télen hideg, Neked akkor is meleged lehet.  Az én átlagom így megfelelő statisztikailag. Csak hát ez nem vigasztal se nyáron, se télen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #59 Dátum: 2009. Július 17. - 09:53:22 » |
|
Hallottam a rádióban, hogy jövőre megszűnik a külön zöldkártya, egybeépítik a vizsgával. Állítólag még olcsóbb is lesz és nem kell sehova vinni, vizsgánál elintézik. Érvényessége meg vizsgától-vizsgáig lesz. Viszont nem értem, hogy amikor a műszaki 2 évente kell majd, van olyan autó amiket évente kell zöldkártyázni... Így együtt a kettő 17 eFt lesz... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|