hawer
|
|
« Hozzászólás #3930 Dátum: 2010. November 04. - 18:46:22 » |
|
A méreg megesz. Ahogy az előbb jártam be a garázsba, nem vettem észre, hogy a sötétben közelebb van szegély, így lehúztam a jobb oldali kerékívet úgy jó 5 centi hosszan Jól felhúztam az agyam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy van egy airbrush-os ismerősöm, ő szokott ilyeneket javítani, viszont nem tudom a szín kódját. Azt hol tudom megnézni? Ha ujonnan vetted akkor a garancia füzet elejében benne van, ha nem a motortérben megtalálod.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3931 Dátum: 2010. November 04. - 19:17:11 » |
|
A méreg megesz. Ahogy az előbb jártam be a garázsba, nem vettem észre, hogy a sötétben közelebb van szegély, így lehúztam a jobb oldali kerékívet úgy jó 5 centi hosszan Jól felhúztam az agyam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy van egy airbrush-os ismerősöm, ő szokott ilyeneket javítani, viszont nem tudom a szín kódját. Azt hol tudom megnézni? Ha ujonnan vetted akkor a garancia füzet elejében benne van, ha nem a motortérben megtalálod. Újonnan, de garancia már több mint 3 éve nincs Amúgy köszi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3932 Dátum: 2010. November 04. - 20:20:34 » |
|
A méreg megesz. Ahogy az előbb jártam be a garázsba, nem vettem észre, hogy a sötétben közelebb van szegély, így lehúztam a jobb oldali kerékívet úgy jó 5 centi hosszan Jól felhúztam az agyam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy van egy airbrush-os ismerősöm, ő szokott ilyeneket javítani, viszont nem tudom a szín kódját. Azt hol tudom megnézni? Ha ujonnan vetted akkor a garancia füzet elejében benne van, ha nem a motortérben megtalálod. Újonnan, de garancia már több mint 3 éve nincs Amúgy köszi Az mindegy a füzet legyen meg csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3933 Dátum: 2010. November 04. - 20:44:07 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért. Beszéltem vele, hétfőn 13:30-ra van időpontom. Megvársz? Sietek minél előbb, még a hivatalos időpontom előtt odaérek. Várj meg, jó lenne picit talizni! 15-ig tudok maradni, utána mennem kell fogorvoshoz. Már 3 szór lemondtam, most már muszáj elmennem. Oké! Kb. fél 3-ra odaérek, várj meg! Megmutatom az AWU-mat.... Akkor én is lenézek mert szabadnapos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3934 Dátum: 2010. November 05. - 13:38:33 » |
|
http://www.vezess.hu/hirek/csapas_autosokra_szuper_traffipax/27414/"Az új kamera nemcsak a hagyományos gyorshajtást képes felderíteni, de azt is érzékeli, ha az adott útviszonyokhoz képes hajt túl gyorsan az autós."És azt ki mondja meg, milyen sebességtől számít relatív gyorshajtásnak?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3935 Dátum: 2010. November 05. - 14:12:25 » |
|
Ahogy megjön a csekk rögtön megtudod majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #3936 Dátum: 2010. November 05. - 14:16:16 » |
|
... és miből találja ki az a valaki, mert az sem mindegy, hogy pl hóesésben épp egy új, elismert téli gumi van a kocsin, vagy egy kopásjelzőt majdnem elérő kínai "csoda"gumi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3937 Dátum: 2010. November 05. - 14:29:38 » |
|
... és miből találja ki az a valaki, mert az sem mindegy, hogy pl hóesésben épp egy új, elismert téli gumi van a kocsin, vagy egy kopásjelzőt majdnem elérő kínai "csoda"gumi? A gumi milyensége nem számít a relatív gyorshajtásnál csak az útviszonyokhoz visszonyított sebesség számít. Pl: havas latyakos úton a megengedett sebességhez képest relatíve lassabban kell haladni elvileg. Az hogy az útviszonyoknak megfelelő sebesség az mennyi mindig a végén derül ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #3938 Dátum: 2010. November 06. - 13:53:04 » |
|
... és miből találja ki az a valaki, mert az sem mindegy, hogy pl hóesésben épp egy új, elismert téli gumi van a kocsin, vagy egy kopásjelzőt majdnem elérő kínai "csoda"gumi? A gumi milyensége nem számít a relatív gyorshajtásnál csak az útviszonyokhoz visszonyított sebesség számít. Pl: havas latyakos úton a megengedett sebességhez képest relatíve lassabban kell haladni elvileg. Az hogy az útviszonyoknak megfelelő sebesség az mennyi mindig a végén derül ki. Amit lehet vele kezelni: pl. M60 130km/h -kiegészítő tábla eső/hó 110km/h. Na ezt lehet kamerával elcsípni, de mást...?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3939 Dátum: 2010. November 06. - 19:27:37 » |
|
... és miből találja ki az a valaki, mert az sem mindegy, hogy pl hóesésben épp egy új, elismert téli gumi van a kocsin, vagy egy kopásjelzőt majdnem elérő kínai "csoda"gumi? A gumi milyensége nem számít a relatív gyorshajtásnál csak az útviszonyokhoz visszonyított sebesség számít. Pl: havas latyakos úton a megengedett sebességhez képest relatíve lassabban kell haladni elvileg. Az hogy az útviszonyoknak megfelelő sebesség az mennyi mindig a végén derül ki. Amit lehet vele kezelni: pl. M60 130km/h -kiegészítő tábla eső/hó 110km/h. Na ezt lehet kamerával elcsípni, de mást...? Igen akkor nem de mint írtam a végén mikor megvan a baj azt hozzák ki, hogy relatív gyorshajtás miatt mész neki a fának a kanyarba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3941 Dátum: 2010. November 08. - 18:39:44 » |
|
Már csak másfél hónapot dolgozom, addig kibírja a BKV legjobb busza a gyűrődést. Egyébként idegen vonalon (83-as troli pótlón) egy szóló busszal jártam úgy, hogy menet közben kinyílt az első ajtó műszaki hiba miatt. Szerencsére nem esett ki senki, garázsba kellett vinnem a végén, mert a vonali szerelő se találta meg a hiba forrását. Pihentem...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #3942 Dátum: 2010. November 09. - 16:49:14 » |
|
A méreg megesz. Ahogy az előbb jártam be a garázsba, nem vettem észre, hogy a sötétben közelebb van szegély, így lehúztam a jobb oldali kerékívet úgy jó 5 centi hosszan Jól felhúztam az agyam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy van egy airbrush-os ismerősöm, ő szokott ilyeneket javítani, viszont nem tudom a szín kódját. Azt hol tudom megnézni? Gio, milyen szegély az, hogy a sötétben közelebb van, mint világosban? Bocs, ezt nem tudtam kihagyni. Tudom, nem vigasztal, de én az Örsön múlt csütörtökön meghúzva találtam a járgányt... a hátsó lökös sarka úgy 6 cm hosszon le van horzsolva. Utálom az ilyen parkolókat (az autósokra és a helyekre is értem ezt!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3943 Dátum: 2010. November 09. - 17:15:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3944 Dátum: 2010. November 09. - 17:26:49 » |
|
És még csodálkoznak amikor orrba veri őket valaki.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|