captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 20:06:56 » |
|
Jani! Áááá! Ezek között sincs megfelelő. Vagy az osztás nem jó, vagy az ET szám. Ilyen ökör méretem lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 20:52:07 » |
|
Jani! Áááá! Ezek között sincs megfelelő. Vagy az osztás nem jó, vagy az ET szám. Ilyen ökör méretem lenne? hol nézed,melyik oldal?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 20:53:48 » |
|
Tegnap este a kékvillámom kapott egy kis wellness-t. Szépen fel lett polírozva. Azért kicsit félve néztem oda, mikor nekiálltak smirglizni De nem bántam meg. A mély ajtóbenyítások, és erősebb karcokon kívűl az összes eltünt. Főleg a kilincs körül volt sok. Ráadásul a legyek sem tudnak rászállni Erre én is gondoltam, hogy előbb- utóbb megcsináltatom az én Kék Villámomat is. Mibe fájt ez? Mire készítsem fel magam testileg- lelkileg, és főleg anyagilag? Nekem ismerős csinálta. Bő 1,5 órát elszórakozott vele, és kért 10E kemény magyar forintot. 1,5 óra alatt az egész kocsit lepolirozta?hmmm
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 21:06:34 » |
|
Jani! Áááá! Ezek között sincs megfelelő. Vagy az osztás nem jó, vagy az ET szám. Ilyen ökör méretem lenne? hol nézed,melyik oldal? http://racing-bazar.hu/?4x114
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 21:09:34 » |
|
Jani! Áááá! Ezek között sincs megfelelő. Vagy az osztás nem jó, vagy az ET szám. Ilyen ökör méretem lenne? hol nézed,melyik oldal? http://racing-bazar.hu/?4x114pont itt nézegetem én is de vannak szépek és jók.Az et 38-40-ig jó az tuti tehermentesitőt meg lehet kapni fagyi pénzé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 28. - 21:11:14 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 21:10:48 » |
|
Jani! Áááá! Ezek között sincs megfelelő. Vagy az osztás nem jó, vagy az ET szám. Ilyen ökör méretem lenne? Ez miért nem jó? http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/etabeta_alnair_4x114_3_r16_et40Helyileg kicsit messze van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 28. - 21:19:14 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 21:26:38 » |
|
Tegnap este a kékvillámom kapott egy kis wellness-t. Szépen fel lett polírozva. Azért kicsit félve néztem oda, mikor nekiálltak smirglizni De nem bántam meg. A mély ajtóbenyítások, és erősebb karcokon kívűl az összes eltünt. Főleg a kilincs körül volt sok. Ráadásul a legyek sem tudnak rászállni Erre én is gondoltam, hogy előbb- utóbb megcsináltatom az én Kék Villámomat is. Mibe fájt ez? Mire készítsem fel magam testileg- lelkileg, és főleg anyagilag? Nekem ismerős csinálta. Bő 1,5 órát elszórakozott vele, és kért 10E kemény magyar forintot. 1,5 óra alatt az egész kocsit lepolirozta?hmmm Mi a vigyor tárgya? Nem értelek...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 21:47:14 » |
|
Tegnap este a kékvillámom kapott egy kis wellness-t. Szépen fel lett polírozva. Azért kicsit félve néztem oda, mikor nekiálltak smirglizni De nem bántam meg. A mély ajtóbenyítások, és erősebb karcokon kívűl az összes eltünt. Főleg a kilincs körül volt sok. Ráadásul a legyek sem tudnak rászállni Erre én is gondoltam, hogy előbb- utóbb megcsináltatom az én Kék Villámomat is. Mibe fájt ez? Mire készítsem fel magam testileg- lelkileg, és főleg anyagilag? Nekem ismerős csinálta. Bő 1,5 órát elszórakozott vele, és kért 10E kemény magyar forintot. 1,5 óra alatt az egész kocsit lepolirozta?hmmm Mi a vigyor tárgya? Nem értelek... 1,5 óra az igen kevésnek tűnő idő egy polirozásra.ez egy 4-5 orás munka a legutolsó réteg nélkül. http://kepfeltoltes.hu/view/090424/IMAGE_061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 28. - 21:51:28 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 22:01:16 » |
|
Tegnap este a kékvillámom kapott egy kis wellness-t. Szépen fel lett polírozva. Azért kicsit félve néztem oda, mikor nekiálltak smirglizni De nem bántam meg. A mély ajtóbenyítások, és erősebb karcokon kívűl az összes eltünt. Főleg a kilincs körül volt sok. Ráadásul a legyek sem tudnak rászállni Erre én is gondoltam, hogy előbb- utóbb megcsináltatom az én Kék Villámomat is. Mibe fájt ez? Mire készítsem fel magam testileg- lelkileg, és főleg anyagilag? Nekem ismerős csinálta. Bő 1,5 órát elszórakozott vele, és kért 10E kemény magyar forintot. 1,5 óra alatt az egész kocsit lepolirozta?hmmm Mi a vigyor tárgya? Nem értelek... 1,5 óra az igen kevésnek tűnő idő egy polirozásra.ez egy 4-5 orás munka a legutolsó réteg nélkül. http://kepfeltoltes.hu/view/090424/IMAGE_061_www.kepfeltoltes.hu_.jpgErre elég volt ennyi is. Nincs fakulva a szín, csak a kisebb karcok eltüntetése volt a cél. Az meg sikerült. A kép alapján nem látszik a különbség.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 22:09:00 » |
|
Tegnap este a kékvillámom kapott egy kis wellness-t. Szépen fel lett polírozva. Azért kicsit félve néztem oda, mikor nekiálltak smirglizni De nem bántam meg. A mély ajtóbenyítások, és erősebb karcokon kívűl az összes eltünt. Főleg a kilincs körül volt sok. Ráadásul a legyek sem tudnak rászállni Erre én is gondoltam, hogy előbb- utóbb megcsináltatom az én Kék Villámomat is. Mibe fájt ez? Mire készítsem fel magam testileg- lelkileg, és főleg anyagilag? Nekem ismerős csinálta. Bő 1,5 órát elszórakozott vele, és kért 10E kemény magyar forintot. 1,5 óra alatt az egész kocsit lepolirozta?hmmm Mi a vigyor tárgya? Nem értelek... 1,5 óra az igen kevésnek tűnő idő egy polirozásra.ez egy 4-5 orás munka a legutolsó réteg nélkül. http://kepfeltoltes.hu/view/090424/IMAGE_061_www.kepfeltoltes.hu_.jpgErre elég volt ennyi is. Nincs fakulva a szín, csak a kisebb karcok eltüntetése volt a cél. Az meg sikerült. A kép alapján nem látszik a különbség. hajszálkarcmentes teljesen.Vagyis volt akkor !És egy kecskegida miatt kellett áthuzni mert megjárta motorháztetőt és oldalt sok helyen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:24:02 » |
|
Mert nem jó az ET szám? Meg picit üt az egyik, a messze van az a legkevesebb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 29. - 19:38:39 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:54:18 » |
|
Mert nem jó az ET szám? Meg picit üt az egyik, a messze van az a legkevesebb. Szerintem az ET szám jó. Olyat meg nem fogsz kapni, aminek semmi hibája sincs.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:55:50 » |
|
Mert nem jó az ET szám? Meg picit üt az egyik, a messze van az a legkevesebb. Szerintem az ET szám jó. Olyat meg nem fogsz kapni, aminek semmi hibája sincs. A lacsi ET száma 44. Ez 40.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:07:52 » |
|
R*R ment Pü, ha nem ért oda akkor jelezd felém! Valamiért nem ajánlotta ki a nickneved...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:09:08 » |
|
Mert nem jó az ET szám? Meg picit üt az egyik, a messze van az a legkevesebb. Szerintem az ET szám jó. Olyat meg nem fogsz kapni, aminek semmi hibája sincs. A lacsi ET száma 44. Ez 40. Az enyém meg 37.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|