Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3570 Dátum: 2010. Augusztus 22. - 17:47:20 » |
|
Kamikaze! Neked mióta van lámpamaszkod? Mutass már képeket.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3571 Dátum: 2010. Augusztus 22. - 18:15:19 » |
|
Kamikaze! Neked mióta van lámpamaszkod? Mutass már képeket.
Kérlek alássan július 14-e óta képet még nem csináltam mert nem akartam dicsekedni mint egyesek ,abból a gumis festékből csináltam,egész jól bírja a lámpa hőjét a mosást a bogarakat is,de majd csinálok képet ígérem . A kért képek a Galériában megtekinthetők Kritikát nem dicséretet annál többet elfogadók
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 22. - 18:49:26 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3572 Dátum: 2010. Augusztus 23. - 20:40:22 » |
|
A holnapi hajnali Horvátországi nyaralásra a HB-m csurig megpakolva:D Igaz plafonig töltve, a tető már púposodik, hátul nem látok ki, a csomagtartó ajtaját "meg kellett taposni, hogy be tudjam csukni" minden zeg-zug megtöltve (poénból csinálok majd képet:D, de egy hét kempingezéshez 4 személlyel, mindenünk meg lesz. kiváncsi lennék hány kiló így a kocsi. A mankókeréknél beraktam egy rakat szerszámot ami kellhet, 4 személy, tank csurig, ablakmosó tele, csordultig elég nehéz csomagokkal... kiváncsi vagyok, hogy fog viselkedni a gép fogyasztásilag és teljesítményileg...
Érdekes. nem értem. Nekem 1 hét / 5 fő teljes cuccal, gumimatrac, gumicsónak, 2 (?!!) gördeszka, gyereknek játék, kerékpár, kerti sátor, napernyő, stb. csak ráhúztam a kalaptartót. Visszafele meg volt plusszban gyarmatáru is. Mi a francot viszel? komplett konyhabútort? Szerszámok alatt meg egy esztergapadot értsünk?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3573 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 11:11:23 » |
|
A holnapi hajnali Horvátországi nyaralásra a HB-m csurig megpakolva:D Igaz plafonig töltve, a tető már púposodik, hátul nem látok ki, a csomagtartó ajtaját "meg kellett taposni, hogy be tudjam csukni" minden zeg-zug megtöltve (poénból csinálok majd képet:D, de egy hét kempingezéshez 4 személlyel, mindenünk meg lesz. kiváncsi lennék hány kiló így a kocsi. A mankókeréknél beraktam egy rakat szerszámot ami kellhet, 4 személy, tank csurig, ablakmosó tele, csordultig elég nehéz csomagokkal... kiváncsi vagyok, hogy fog viselkedni a gép fogyasztásilag és teljesítményileg...
Érdekes. nem értem. Nekem 1 hét / 5 fő teljes cuccal, gumimatrac, gumicsónak, 2 (?!!) gördeszka, gyereknek játék, kerékpár, kerti sátor, napernyő, stb. csak ráhúztam a kalaptartót. Visszafele meg volt plusszban gyarmatáru is. Mi a francot viszel? komplett konyhabútort? Szerszámok alatt meg egy esztergapadot értsünk? Cap! Így kell barátokat szerezni a HB-sek közül! Brávó! Pedig vannak köztük jó páran, akik már SW-ben gondolkodnának szegények, csak már késő! ;
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3574 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 11:42:01 » |
|
Érdekes. nem értem. Nekem 1 hét / 5 fő teljes cuccal, gumimatrac, gumicsónak, 2 (?!!) gördeszka, gyereknek játék, kerékpár, kerti sátor, napernyő, stb. csak ráhúztam a kalaptartót. Visszafele meg volt plusszban gyarmatáru is. Mi a francot viszel? komplett konyhabútort? Szerszámok alatt meg egy esztergapadot értsünk? Cap! Így kell barátokat szerezni a HB-sek közül! Brávó! Pedig vannak köztük jó páran, akik már SW-ben gondolkodnának szegények, csak már késő! ; Én még kitartok a HB mellett, könnyebb vele parkolni is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3575 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 13:17:54 » |
|
Észre vettétek, hogy eltűntek a modik? Athee, Cápa, Jopek, és LadLac hol vagytok? Éltek még? Tudom, jó a csapat, nem kell moderálni senkit, de azért lássuk, hogy éltek, itt vagytok velünk, szóljatok hozzánk, mert elveszünk nélkületek. Hiányoztok!
Hamarosan vége a szabadságolásoknak, utána remélem újra élni fog a fórum! Sokan elvesztek az utóbbi időben- sajnos. Mindenkit visszavárunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3576 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 16:31:14 » |
|
Érdekes. nem értem. Nekem 1 hét / 5 fő teljes cuccal, gumimatrac, gumicsónak, 2 (?!!) gördeszka, gyereknek játék, kerékpár, kerti sátor, napernyő, stb. csak ráhúztam a kalaptartót. Visszafele meg volt plusszban gyarmatáru is. Mi a francot viszel? komplett konyhabútort? Szerszámok alatt meg egy esztergapadot értsünk? Cap! Így kell barátokat szerezni a HB-sek közül! Brávó! Pedig vannak köztük jó páran, akik már SW-ben gondolkodnának szegények, csak már késő! ; Én még kitartok a HB mellett, könnyebb vele parkolni is Én meg azt a pénzt, amit a H1 és H7 izzókra költöttem volna, beruháztam egy tetőcsomiba és tetőboxba. Így évente csak 1 hétig kell puttonyt cipelnem az 52-ből.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3577 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 17:24:24 » |
|
Tegnap elhagyván Budapestet az M7-n elkezdett rángatni a gép, ugyanakkor erőtlen is volt, majd bedobta a sárgát. Később még egyszer rángatott a sztrádán, majd elmúlt és jól is ment. Keszthelyen az egyik beindítás után elaludt a lámpácska. Tegnap tankoltam a szokott helyemen ( Mol cucc ). Hazafelé egy Shell kúton tettem bele 25l V-Power 95-öt, azóta mintha puskából lőnék ki, úgy megy. Szóval az üzemanyag lehetett a gond, szerintem...
Tudod miért itt aludt el a lámpácskád? Mert Keszthely "the best" hely! Igen. Jaj, akartalak hívni, Gidy megadta a számod, de volt egy csepp fejetlenség ( fellépésünk volt és közben lelépett a gázsis fickó... ) és hangyaboj effektus volt... De kértek kontaktot így fogunk még arrafelé játszani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3578 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 17:25:08 » |
|
Észre vettétek, hogy eltűntek a modik? Athee, Cápa, Jopek, és LadLac hol vagytok? Éltek még? Tudom, jó a csapat, nem kell moderálni senkit, de azért lássuk, hogy éltek, itt vagytok velünk, szóljatok hozzánk, mert elveszünk nélkületek. Hiányoztok!
Hamarosan vége a szabadságolásoknak, utána remélem újra élni fog a fórum! Sokan elvesztek az utóbbi időben- sajnos. Mindenkit visszavárunk!
Minden nyáron kihalt a fórum,aztán majd feléled.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3579 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 07:37:05 » |
|
Tegnap elhagyván Budapestet az M7-n elkezdett rángatni a gép, ugyanakkor erőtlen is volt, majd bedobta a sárgát. Később még egyszer rángatott a sztrádán, majd elmúlt és jól is ment. Keszthelyen az egyik beindítás után elaludt a lámpácska. Tegnap tankoltam a szokott helyemen ( Mol cucc ). Hazafelé egy Shell kúton tettem bele 25l V-Power 95-öt, azóta mintha puskából lőnék ki, úgy megy. Szóval az üzemanyag lehetett a gond, szerintem...
Tudod miért itt aludt el a lámpácskád? Mert Keszthely "the best" hely! Igen. Jaj, akartalak hívni, Gidy megadta a számod, de volt egy csepp fejetlenség ( fellépésünk volt és közben lelépett a gázsis fickó... ) és hangyaboj effektus volt... De kértek kontaktot így fogunk még arrafelé játszani! Csak nem a motoros találkozón nyomtátok? Még nálunk is lehetett hallani! Én meg kíváncsi vagyok a zenétekre, úgyhogy majd szólj ha erre jártok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3580 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 10:45:13 » |
|
Tudod miért itt aludt el a lámpácskád? Mert Keszthely "the best" hely! Igen. Jaj, akartalak hívni, Gidy megadta a számod, de volt egy csepp fejetlenség ( fellépésünk volt és közben lelépett a gázsis fickó... ) és hangyaboj effektus volt... De kértek kontaktot így fogunk még arrafelé játszani! Csak nem a motoros találkozón nyomtátok? Még nálunk is lehetett hallani! Én meg kíváncsi vagyok a zenétekre, úgyhogy majd szólj ha erre jártok! Nem, az egyik strandon volt valamilyen 3 napos rendezvény, ennek az utolsó napja volt. Latin-Jazz-Funk-ot játszunk. ( Modiktól bocs az offért.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3581 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 17:02:14 » |
|
Tudod miért itt aludt el a lámpácskád? Mert Keszthely "the best" hely! Igen. Jaj, akartalak hívni, Gidy megadta a számod, de volt egy csepp fejetlenség ( fellépésünk volt és közben lelépett a gázsis fickó... ) és hangyaboj effektus volt... De kértek kontaktot így fogunk még arrafelé játszani! Csak nem a motoros találkozón nyomtátok? Még nálunk is lehetett hallani! Én meg kíváncsi vagyok a zenétekre, úgyhogy majd szólj ha erre jártok! Nem, az egyik strandon volt valamilyen 3 napos rendezvény, ennek az utolsó napja volt. Latin-Jazz-Funk-ot játszunk. ( Modiktól bocs az offért.. ) Igazad van, pláne pont én....na megoldottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3582 Dátum: 2010. Augusztus 26. - 13:56:22 » |
|
Nyugalom. Jopek cartárs megvan, ma reggel rámkiabált a nagyvas ablakából. Sajnos rohantam, nem volt időm megfordulni, utána menni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3583 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:05:20 » |
|
Cartársak! Régiek, és újak! A találkozós topicba megírtam a hagyománynak számító Bagolyirtás idei találkozóra való felhívásomat. Mivel jó ajánlatot kaptam Gábortól, azt hiszem ki kell használnunk, hátha ez lesz az utolsó lehetőségünk. Eddig mindegyik klassz volt, legyen ez is az, sok- sok résztvevővel. Olvassátok, és jelentkezzetek minél többen, minél előbb! Kérdés lehet ott feltenni, vagy priviben nekem, illetve hívhattok telcsin is. Ne szalasszuk el ezt a lehetőséget! Várom a reagálásokat, és főleg a jelentkezéseket!!! Ez most adott, konkrét lehetőség. Szeptember 24.-től 26.-ig. Bagolyirtás, Négy évszak Vendégház. Gyerünk fel a Mátrába talizni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3584 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 18:56:35 » |
|
Ma voltam venni LPGhez való gyertyát és láttam ott olcsó ablaktörlőt is, olyant mint ami nekem is van. 915Ft a 48cm és 1015Ft volt az 55cm. Forstrade Kft.Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 5-7. Bocsi Gidy, hogy nem ugrottam be hozzád. Pedig ott parkoltam a házad előtt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|