cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2220 Dátum: 2010. Február 27. - 18:49:07 » |
|
Ez inkább 4500 TEU. Régi felvétel lehetett a műsor, a PcO már nem létezik pár éve. Felvásárolta a Maersk. Köszi a linket...de mi az a TEU? Nem tudom, mikori volt a felvétel, de mintha a hajó külső színe is fehér lett volna a filmben. Van másik Vespucci is ami ekkora konténerszállító? Na még találtam róla...valami 5762 TEU... http://www.oceanships.de/modules/myalbum/photo.php?lid=238
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2221 Dátum: 2010. Február 27. - 19:38:36 » |
|
Ez inkább 4500 TEU. Régi felvétel lehetett a műsor, a PcO már nem létezik pár éve. Felvásárolta a Maersk. Köszi a linket...de mi az a TEU? Nem tudom, mikori volt a felvétel, de mintha a hajó külső színe is fehér lett volna a filmben. Van másik Vespucci is ami ekkora konténerszállító? Na még találtam róla...valami 5762 TEU... http://www.oceanships.de/modules/myalbum/photo.php?lid=238Talán az OOCL- nek, bár azok városnevek alatt futnak. Esetleg a CMA - CGM-nek, vagy az ContiShipnek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ha3szg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2222 Dátum: 2010. Február 27. - 21:00:13 » |
|
Sziaszok! Régen voltam felétek. Régebben én voltam a Sz.Gabor. Csak elfelejtettem a jelszavam Na mindegy. Most jelenleg angliában élek és dolgozom. Egy kis segítséget kérnék tőletek. eladó sorba került szeretett Lacettim. Ha valakinek szüksége lenne egy 5 ajtós diesel Lacettre kérem írjon az e-mail címemre. Előre is köszönöm szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #2223 Dátum: 2010. Február 27. - 23:17:57 » |
|
Nah hazaértem Milánóból, sajnos...akit érdekel egy kisebb élménybeszámoló, az itt megtalálja az általam írt cikket, később képekkel kiegészítve: http://chelseafc.hu/index.php?p=showarticle&id=2273
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2224 Dátum: 2010. Február 28. - 04:37:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2225 Dátum: 2010. Február 28. - 10:18:49 » |
|
Szia Dani! Isten hozott, elolvastam a sztoridat . Kicsit irigykedtünk, mert a férjem is nagyon szereti a focit (mondjuk senkinek se drukkol, de nagyon élvezte a meccset). Gondoltunk is Rád, hogy de jó Neked - biztos teljesen más a helyszínen nézni. Bár a Digisporton néztük, sajnos ezek szerint nem akkor, amikor a Ti riportotokat leadták. Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2226 Dátum: 2010. Február 28. - 11:56:10 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2227 Dátum: 2010. Február 28. - 14:20:28 » |
|
Mi tartott sokáig kapitány? Az interjú tegnap este 6-tól ment a "Pillanatképek az Inter-Chelsea meccsről" c. műsorban. Weres mit csináljon? Majd sírjon a visszavágó után Lesznek majd képek Milánóról és a meccsről is, majd belinkelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2228 Dátum: 2010. Február 28. - 14:31:48 » |
|
Mi tartott sokáig kapitány? Az interjú tegnap este 6-tól ment a "Pillanatképek az Inter-Chelsea meccsről" c. műsorban. Weres mit csináljon? Majd sírjon a visszavágó után Lesznek majd képek Milánóról és a meccsről is, majd belinkelem. Na várjál egy hoppszot! A meccs nem kedden volt? Te meg tegnap írtad, hogy hazaértél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2229 Dátum: 2010. Február 28. - 16:32:25 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok... Nahát, Kapitány, csak nem földi vagy?! No figyeld meg, lesznek itt mini-talik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2230 Dátum: 2010. Február 28. - 17:04:09 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok... Nahát, Kapitány, csak nem földi vagy?! No figyeld meg, lesznek itt mini-talik... [/quote A Kapitány nem földid, inkább tengerid! Amúgy meg vörösvári, mint Athee. Minitalik lehetnek, márciusban a névnpomra hazajön a fiam!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2231 Dátum: 2010. Február 28. - 17:30:14 » |
|
Mi tartott sokáig kapitány? Az interjú tegnap este 6-tól ment a "Pillanatképek az Inter-Chelsea meccsről" c. műsorban. Weres mit csináljon? Majd sírjon a visszavágó után Lesznek majd képek Milánóról és a meccsről is, majd belinkelem. Na várjál egy hoppszot! A meccs nem kedden volt? Te meg tegnap írtad, hogy hazaértél... A meccs Szerda este volt és én Pénteken értem haza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2232 Dátum: 2010. Február 28. - 17:39:16 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok... Nahát, Kapitány, csak nem földi vagy?! No figyeld meg, lesznek itt mini-talik... Nem, csak oda jár a gyerek iskolába, néha beviszem reggel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2233 Dátum: 2010. Február 28. - 18:29:06 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok... Nahát, Kapitány, csak nem földi vagy?! No figyeld meg, lesznek itt mini-talik... Nem, csak oda jár a gyerek iskolába, néha beviszem reggel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2234 Dátum: 2010. Február 28. - 19:32:46 » |
|
Kathy! Békáson denim kék kombikra, főleg szürke csíkkal, meg nagy Chevrolet felirattal az oldalukon, nem rádudálni március 9-r után! Ijedős vagyok... Nahát, Kapitány, csak nem földi vagy?! No figyeld meg, lesznek itt mini-talik... Nem, csak oda jár a gyerek iskolába, néha beviszem reggel... Jó! Jó! Megértettük elsőre is... nem vagyunk hüjék!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|