captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #210 Dátum: 2009. Július 25. - 21:25:52 » |
|
Diablo!!!!!
A másik fórumon írtakra:
Ha sokat szőröznek, akkor: DAS!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #211 Dátum: 2009. Július 25. - 21:29:17 » |
|
Diablo!!!!!
A másik fórumon írtakra:
Oké, köszi. Remélem "megenyhülnek", mivel hétfőn hívjuk a Shell magyarországi központját, akik remélhetőleg eligazítják az itteni üzemeltetőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #212 Dátum: 2009. Július 25. - 21:33:06 » |
|
Diablo!!!!!
A másik fórumon írtakra:
Oké, köszi. Remélem "megenyhülnek", mivel hétfőn hívjuk a Shell magyarországi központját, akik remélhetőleg eligazítják az itteni üzemeltetőt. Nem akartam írni, de valahogy éreztem,hogy kagylós kút volt. Helyileg hol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #213 Dátum: 2009. Július 26. - 09:28:50 » |
|
Diablo!!!!!
A másik fórumon írtakra:
Oké, köszi. Remélem "megenyhülnek", mivel hétfőn hívjuk a Shell magyarországi központját, akik remélhetőleg eligazítják az itteni üzemeltetőt. Nem akartam írni, de valahogy éreztem,hogy kagylós kút volt. Helyileg hol? Esztergomban a Tescoból lett Shell kúton. Ráadásul egy ismerős is dolgozik ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #214 Dátum: 2009. Július 26. - 09:56:39 » |
|
Kifúrja a kíváncsiság az oldalam!Milyen gaztettet követtek el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #215 Dátum: 2009. Július 26. - 12:14:11 » |
|
Az enyémet is,mert ilyen kúton tankolok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #216 Dátum: 2009. Július 26. - 12:46:52 » |
|
Sziasztok! Haza értem életem egyik legklasszabb nyaralásáról. Szerencsére az úton semmi gond nem volt, az idő is szuper volt a vízzel egyetemben. A biztit csak az 500Ft-os lángos csapta ki  de hát azt is kilehet bírni 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #217 Dátum: 2009. Július 26. - 19:26:47 » |
|
Az enyémet is,mert ilyen kúton tankolok. A sógorom diesel kocsiját teletankolták benzinnel és a blokk és tanuk ellenére tagadják a dolgot. Persze a kocsi nem indul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #218 Dátum: 2009. Július 26. - 19:52:53 » |
|
Az enyémet is,mert ilyen kúton tankolok. A sógorom diesel kocsiját teletankolták benzinnel és a blokk és tanuk ellenére tagadják a dolgot. Persze a kocsi nem indul. Ja,az más.Amúgy kérdezted már a sogorodat,hogy miért nem volt a kocsijánál amíg tankolták? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #219 Dátum: 2009. Július 26. - 20:04:55 » |
|
Az enyémet is,mert ilyen kúton tankolok. A sógorom diesel kocsiját teletankolták benzinnel és a blokk és tanuk ellenére tagadják a dolgot. Persze a kocsi nem indul. Ja,az más.Amúgy kérdezted már a sogorodat,hogy miért nem volt a kocsijánál amíg tankolták?  Ő kicsit kényelmes, bár megértem mivel 15 éve vesebeteg és 2 naponta dialízisre jár. Ráadásul nem először tankolt a kúton, így meg sem fordult a fejében, hogy rossz üzemanyagot tesznek a kocsijába. Ha a kutas nem tudja mit tankoljon, nem illene megkérdeznie a tulajt? Fordítva mondjuk nem fordulhat elő, mivel nem megy be a töltőcső, de dieselbe már nem egyszer tankoltak benzint. Sajnos a kocsival el is tudott menni, sőt megtett vagy 30 km-t mire a motor feladta a "küzdelmet" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 26. - 22:03:44 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #220 Dátum: 2009. Július 26. - 21:22:00 » |
|
Az enyémet is,mert ilyen kúton tankolok. A sógorom diesel kocsiját teletankolták benzinnel és a blokk és tanuk ellenére tagadják a dolgot. Persze a kocsi nem indul. Ja,az más.Amúgy kérdezted már a sogorodat,hogy miért nem volt a kocsijánál amíg tankolták?  Ő kicsit kényelmes, bár megértem mivel 15 éve vesebeteg és 2 naponta dialízisre jár. Ráadásul nem először tankolt a kúton, így meg sem fordult a fejében, hogy rossz üzemanyagot tesznek a kocsijába. Ha a kutas nem tudja mit tankolon, nem illene megkérdeznie a tujat? Fordítva mondjuk nem fordulhat elő, mivel nem megy be a töltőcső, de dieselbe már nem egyszer tankoltak benzint. Sajnos a kocsival el is tudott menni, sőt megtett vagy 30 km-t mire a motor feladta a "küzdelmet"  A szomorú az, hogy egy gyakorlott kutassal ez nem fordulhatott volna elő, mert már ránézésre meg tudja különböztetni a vasat, ha másról nem a töltőnyílásról biztosan. Ami pedig még szomorúbb, hogy nem ismerik el a hibát ( a saját kamerájukon is biztosan tisztán látszik ) és ha még csak a fizetési fegyelmet kihasználva, de húzzák a kártérítést. Én feljelentést tennék a rendőrségen is , hogy a bizonyíték ne tűnjön el és a foglalkozáskörében elkövetett károkozás biztosan megállná a helyét. A DAS-tól meg alapból be szoktak csinálni és ez lendíthet az ügymeneten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #221 Dátum: 2009. Július 27. - 14:17:23 » |
|
Tudok egy szomorúbbat. Ma beszéltem egy regizett, ám még sohasem "szóló" kartársunkkal. A történet lényege, hogy megválni kényszerül(t) a Lacsijától. Otthagyta egy autókereskedésben, valahol a XX.ker-ben, (megbizásos szerződéssel) bizományba... És ez a "becsületes" kereskedő ellopta az autóját + még 25 másikat is. Szőrén szálán eltűnt a verdákkal az arc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #222 Dátum: 2009. Július 27. - 18:03:33 » |
|
Tudok egy szomorúbbat. Ma beszéltem egy regizett, ám még sohasem "szóló" kartársunkkal. A történet lényege, hogy megválni kényszerül(t) a Lacsijától. Otthagyta egy autókereskedésben, valahol a XX.ker-ben, (megbizásos szerződéssel) bizományba... És ez a "becsületes" kereskedő ellopta az autóját + még 25 másikat is. Szőrén szálán eltűnt a verdákkal az arc!
Az gyönyörű sztori! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #223 Dátum: 2009. Július 27. - 19:19:00 » |
|
Azt álmodtam, hogy a Lacsit vezetem. Elvonási tüneteim vannak. Jó későn. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #224 Dátum: 2009. Július 27. - 19:35:53 » |
|
A Klubangyalos listát megcsináltam Excell táblázatban akinek kell ilyen formátumban is az jelezze és elküldöm neki, amennyiben illetékes, vagy felrakjuk egy olyan helyre ahol csak mi férünk hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|