captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2085 Dátum: 2010. Február 14. - 19:18:00 » |
|
26. Papíros ígérvény is van róla. Február vagy Március? Vagy a 26. ígérvény? Nap. Még. Komis nem vicces... Azé'
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2086 Dátum: 2010. Február 14. - 19:30:08 » |
|
Kapitány 24!!!
Bélám ezt észre sem vetted!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2087 Dátum: 2010. Február 15. - 06:30:07 » |
|
Kapitány 24!!!
Bélám ezt észre sem vetted!!!!!!! De igen, csak nincs mit hozzáfűzni . 23!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2088 Dátum: 2010. Február 15. - 13:41:12 » |
|
95LE Szia! Utána kérdezek egy illetékesnél utána jelentek erről a parkoló őr lobiról Hali! Megkérdeztem PDA-t használnak nincs mód idő állításra.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2089 Dátum: 2010. Február 16. - 11:51:44 » |
|
Szombat este gurulok az Üllői úton, mellém ér egy autó. Odapillantok és látom, hogy egy 5ajtós lacsi. Halad tovább és mikor már a hátulját kellet volna látnom, akkor még mindig volt a kocsiból. Ez volt az a lacsi. http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_sw_1.6_16v_elite-3607381Nézzétek meg a belsőről készült képet is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2090 Dátum: 2010. Február 16. - 13:32:44 » |
|
Ez nem a sebijoe féle? Nem természetes... Furcsa... A génmanipuláció szerintem nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2091 Dátum: 2010. Február 16. - 13:40:53 » |
|
Ez nem a sebijoe féle? Nem természetes... Furcsa... A génmanipuláció szerintem nem jó. De sebijoe féle. Talán Koreába így árulják asszem.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2092 Dátum: 2010. Február 16. - 13:55:10 » |
|
Ez nem a sebijoe féle? Nem természetes... Furcsa... A génmanipuláció szerintem nem jó. De sebijoe féle. Talán Koreába így árulják asszem. Ez nem a mifélénk csak ismerjük a BP-i elkövetőt, szállítottak nekünk vele árut, korábban írtam is az eléggé igénytelen kivitelezésről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2093 Dátum: 2010. Február 16. - 15:00:55 » |
|
Ez nem a sebijoe féle? Nem természetes... Furcsa... A génmanipuláció szerintem nem jó. De sebijoe féle. Talán Koreába így árulják asszem. Ez nem a mifélénk csak ismerjük a BP-i elkövetőt, szállítottak nekünk vele árut, korábban írtam is az eléggé igénytelen kivitelezésről Erre kérdezett rá nemrég Somi, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2094 Dátum: 2010. Február 16. - 15:20:47 » |
|
A középkonzol is érdekes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2095 Dátum: 2010. Február 16. - 18:37:14 » |
|
Bocsi, de tele a nemesebb szervem már nagyon! Hol lehet levásárolni a sodex melegétkezésit!?? Tesco, Spar, gyerek iskolai menzája nem fogadja el... Tudtok valami nagyobb hálózatot, ahol ezt elfogadják. Lehetőleg ne csak kifőzős hely legyen, hanem hideg élelmiszert is áruljon. Köszike
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2096 Dátum: 2010. Február 16. - 18:54:28 » |
|
Bocsi, de tele a nemesebb szervem már nagyon! Hol lehet levásárolni a sodex melegétkezésit!?? Tesco, Spar, gyerek iskolai menzája nem fogadja el... Tudtok valami nagyobb hálózatot, ahol ezt elfogadják. Lehetőleg ne csak kifőzős hely legyen, hanem hideg élelmiszert is áruljon. Köszike Nem tudom mikor próbáltad meg beváltani az utalványt, de azóta több helyen is olvastam, hogy az Apeh csak rémisztgetett, aminek persze sokan be is dőltek ( ez sem véletlen, mert ki akarna a fejére... ) jogi háttere nincs. Az Apeh nem jogalkotó, hanem alkalmazó és mindössze annyi a követelmény, hogy a munkáltató és az utalványkiállító között megállapodásnak kell születnie amiben rögzítik és az utalványon is szerepel a szöveg miszerint az meleg étkeztetésre használható. Azonban, hogy az üzlet mire fogadja el arra már nincs jogszabály. Szerettem volna ettől jobb cikket is bemásolni, de most nem találtam meg.?: http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/megsem_valtoznak_a_meleg_etkeztetesi_utalvanyok_feltetelei/2141108/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2097 Dátum: 2010. Február 16. - 18:55:42 » |
|
Bocsi, de tele a nemesebb szervem már nagyon! Hol lehet levásárolni a sodex melegétkezésit!?? Tesco, Spar, gyerek iskolai menzája nem fogadja el... Tudtok valami nagyobb hálózatot, ahol ezt elfogadják. Lehetőleg ne csak kifőzős hely legyen, hanem hideg élelmiszert is áruljon. Köszike http://www.sodexoelfogado.hu/Ez remélem segít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2098 Dátum: 2010. Február 17. - 07:26:05 » |
|
A média azt kürtöli, a mai naptól eltörölték a műszaki vizsgával együtt kötelező eredetvizsgát, csak eladáskor kell a vizsgálat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2099 Dátum: 2010. Február 17. - 09:02:55 » |
|
Bocsi, de tele a nemesebb szervem már nagyon! Hol lehet levásárolni a sodex melegétkezésit!?? Tesco, Spar, gyerek iskolai menzája nem fogadja el... Tudtok valami nagyobb hálózatot, ahol ezt elfogadják. Lehetőleg ne csak kifőzős hely legyen, hanem hideg élelmiszert is áruljon. Köszike http://www.sodexoelfogado.hu/Ez remélem segít Köszi, de ezen túlvagyok. kis pékségben nem tudok egyszerre pl 5000ért vásárolni. más értelmes (ami jó lenne) nincs
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|