Ha eddig nem csinálták, akkor most kaptak egy jó ötletet...
Ha innen vennék az ötletet az azt jelentené h gondolkodnak de ebbe én nem hiszek
már nem ott dolgozik a forrásom
Ez körímél. Előbb utóbb valaki olyanhoz is eljut, aki a dellát számolja ott... Nem az egyszeri szerencsétlen őrről beszélek, azok azt teszik, amit mondanak nekik.
Egyébként én még komolyan értelmessel, iskolázottal, magyarul gondolkodni képessel nem találkotam. Szerintem eleve úgy választják ki őket, hogy ne legyen túl értelmes, mert akkor nem lehet a genyamód véghezvitt lehúzásokra rávenni. Főleg annyi napidíjért.
Ha be kell jönnöm Pestre akkor inkább parkolok drágábban parkolóházban, mélygarázsban, privát parkolóban, mint a fizetős utcán. Pont az ilyen lehúzásos trükkök miatt.
Én hiszek ebben ,sajnos ez működőképes elgondolás
.Anyámék is szívnak most egy 2006-os ! parkolás miatt,amiről nem is tudtak a tavaly nyárig.Egyszer csak jött egy ajánlott levél a végrehajtótól,hogy jönnek foglalni és mellékelték a bírósági határozatot is, ki tudja hogy mikor volt valami tárgyalás,vagy védekezésre alkalom.Természetesen az akkori pár ezer ft-os büntetés felment több mint 70000-re !Kifizették részletre és már azt hitték,hogy vége,erre a múlthéten megint kaptak egy büntiről határozatot!Ha egyszer valaki bekerül a rendszerükbe,akkor soha nem fog megszabadulni tőlük.Az a felháborító,hogy egy egyszerű KFT szabhat ki kényükre-kedvükre büntetéseket úgy,hogy nem nekik kell bizonyítani a bűnösséged,hanem neked az ártatlanságodat!!!
És baromira egy húron pendülnek a bírósággal,gondolom rendesen le vannak fizetve a bírók.
Bizony, bizony. Nekem 2007-es ügyem volt velük. Tavaly zárult le, ugyans én nem fizettem, hanem viszontpereltem, mondván az autó, ami alapján zsaroltak nem is volt már az enyém. Erre ****tak ---> rosszhiszeműen jártak el.
Namármost jeleztem, hogy anyagi kártérítésre (a zaklatás miatt) és az ügyvédi költségeim fedezésére perelem őket.
Rosszul jártak, mert vesztettek, úgy fest, hogy az a bíró nem volt zsebben és megítélték a kártérítést. Megjegyzem az ország egyik legrafkósabb ügyvédjét kértem meg, akinek megfelelően vastagon fogott a ceruzája. (Élvezettel láttam a ellenfél ügyvédjét elsápadni, amikor a jogi képviselőm bemutatkozott a tárgyalás előtt). Persze nem kis utánajárást, kilincselést igényelt annak bebizonyítása, hogy meg sem próbáltak értesíteni az ügyről, bírósági tárgyalásról. A Posta könyveléséhez - az ajánlott küldeményeket könyvelik és az ilyen ügyekről nem normális levélben kell az ügyfelet értesíteni - nem volt egyszerű hozzáférni, abból viszont kiderült, hogy sem a zsarolási társulás sem az ügyvédi iroda nem próbálta meg felvenni velem a kapcsolatot, mi több, a bírósági tárgyalásról sem kaptam értesítőt. Ugyanakkor bizonyítani tudtam, hogy ajánlott küldeményben küldtem el nekik korábban a szóban forgó szgk. adás- vételijének másolatát, amit átvettek! A rosszhiszeműség tehát bizonyítva volt. Gondolkodtam is rajta, hogy esetleg feljelentést kellene tennem ellenük csalás miatt, a bíró ellen meg korrupció miatt, de van a francnak kedve még a továbbiakban bíróságra rohangálni.
A zsaroló cég kb. majd háromszorosát fizetheti az ügyvédnek, meg nekem, mint amit ki akartak belőlem sajtolni. De nem tanultak, pár hónappal később megint bepróbálkoztak, egy másik ügyvédi irodán keresztül. Na oda elég volt az előző ítélet másolatát elküldeni azzal az ajánlással, hogy a továbbiakban értekezzenek az ügyvédemmel. Egy héten belül kaptam az ajánlott választ, hogy elnézést a zaklatásért, hibás információkat kaptak a zsarolási társulástól.
Érdekes, hogy kb. ugyanekkor az autópályások kerestek meg matrica használat hiánya miatt. Oda szintén elküldtem az adás- vételi másolatát, egy héten belül jött a válasz, hogy tekitsem tárgytalannak a dolgot.