Lacetti klub fórum
2025. április 16. - 02:50:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Statisztikai kérdés! Milyen típusú Lacsid van?
Sedan - 45 (31.3%)
SW - 37 (25.7%)
HB - 62 (43.1%)
Összes szavazó: 143

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 554   Le

Szerző Téma: Re: Törzsasztal 4  (Megtekintve 799191 alkalommal)
BeZe1974
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. Július 21. - 17:11:22 »

Egyre jobban elgondolkozom az MNT által aplikált módszeren.
De az is felmerült bennem, hogy sebijoék kezére adom két napra a vasat, egy nyaralás keretében.
Bár apu szerint, ha fel akarja törni, akkor feltöri, ha féltéglával, akkor avval.

BeZe! Riasztód nem szólt? He

Nincs riasztóm Majd most veszek Az autó itt áll illetve a garázsban otthon tartom. Ráadásul napközben 100x mászkálok vele. Azért fura pont mikor megyek haza törik fel 10 perc alatt.
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #136 Dátum: 2009. Július 21. - 17:19:18 »

De az is felmerült bennem, hogy sebijoék kezére adom két napra a vasat, egy nyaralás keretében.
Bár apu szerint, ha fel akarja törni, akkor feltöri, ha féltéglával, akkor avval.

Nincs riasztóm Majd most veszek Az autó itt áll illetve a garázsban otthon tartom. Ráadásul napközben 100x mászkálok vele. Azért fura pont mikor megyek haza törik fel 10 perc alatt.

Akkor kifigyelték! Nem fura. Amikor az enyémet feltörték, akkor másik Lacsikat is felnyomtak az őrzött parkolóban.
Azóta van ez a riasztóm, ami GPS- es és ha váratlan mozgás, vagy ajtónyitás történik, már csörögis az én, vagy az asszony mobilja.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #137 Dátum: 2009. Július 21. - 17:50:32 »

Feltörték az autót ma fényes nappal az irodám előtt. kb 15 perc alatt annyit nem voltam épp kinn mert hazafelé készülődtem.
Valami nagy csavarhúzót belefeszítettek a bal oldali zárba rántottak egyet balra rajta és kinyílt. Elvittek úgy 1000 forint aprót a pohártartóból és egy napszemüveget ami látszott. Illetve a kesztyűtartóból egy másik napszemüveget egyik 27000 másik 40000 de amelyik elől volt nem látszott drágának semmiféle márkajelzés nélkül.
Most még mindig a rendőröket várom. Azt mondták a Fóti útiaÉk. úgy 80000 a csere. Ha van rakin 3-4 nap ha nincs 2 -3 hét. És addig hiába van Casco nincs lopás elleni védelem ...
Na majd le is fotózom. Először fel sem tűnt csak az, hogy hiányzik belőle valami hol a napszemüveg, azt hittem elfelejtettem bezárni, majd amikor a feleségemért mentem és kiszálltam véletlenül vettem észre Nem lehet bedugni a zárba a kulcsot sem már.

Tanulság semmit ne hagyjatok kinn a kocsiban. Bár érdekes a szivargyújtóba bedugott bluetooth otthagyta...

Szegény Zoli! Sajnálom a történetet. Rohadjon le mindkét keze, hogy az orrát se tudja megvakarni, ha viszketne! Erről a módszerről olvashatsz a "belsőben". MNT is így járt, erre talált ki megoldást. Fontold meg! Ja, és Cap kocsiját is így könnyítették meg. Szóval ilyen időket élünk- sajnos. Még jó, hogy van cascod, és talán az is, hogy nem láttad munka közben az illetőt, mert most előzetesben lennél...De mi megértettünk volna...LadLac főmesterrel az élen.
Én is sajnálom. Egyszer egy ilyen tetvet szeretnék ütlegelni, de rendesen. Csak ne akkor, amikor az Én kocsimat nyomta fel elötte, mert utána jöhettek a gyorskocsiba minitalizni. Amikor vettem a Lacsit /is/ még aznap mentem riasztót belerakatni. Megvédeni nem véd meg, talán egy kicsit elriaszt, ha elriaszt.
Úgysem figyel rá senki, csak Én a sajátomra. Ezért lesz a legközelebbi riasztóm pager-es.
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #138 Dátum: 2009. Július 21. - 17:51:09 »

Akkor kifigyelték! Nem fura. Amikor az enyémet feltörték, akkor másik Lacsikat is felnyomtak az őrzött parkolóban.
Azóta van ez a riasztóm, ami GPS- es és ha váratlan mozgás, vagy ajtónyitás történik, már csörögis az én, vagy az asszony mobilja.
Milyen riasztód van neked?
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #139 Dátum: 2009. Július 21. - 18:00:37 »

PÜ megy.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #140 Dátum: 2009. Július 21. - 18:08:05 »

Feltörték az autót ma fényes nappal az irodám előtt. kb 15 perc alatt annyit nem voltam épp kinn mert hazafelé készülődtem.
Valami nagy csavarhúzót belefeszítettek a bal oldali zárba rántottak egyet balra rajta és kinyílt. Elvittek úgy 1000 forint aprót a pohártartóból és egy napszemüveget ami látszott. Illetve a kesztyűtartóból egy másik napszemüveget egyik 27000 másik 40000 de amelyik elől volt nem látszott drágának semmiféle márkajelzés nélkül.
Most még mindig a rendőröket várom. Azt mondták a Fóti útiaÉk. úgy 80000 a csere. Ha van rakin 3-4 nap ha nincs 2 -3 hét. És addig hiába van Casco nincs lopás elleni védelem ...
Na majd le is fotózom. Először fel sem tűnt csak az, hogy hiányzik belőle valami hol a napszemüveg, azt hittem elfelejtettem bezárni, majd amikor a feleségemért mentem és kiszálltam véletlenül vettem észre Nem lehet bedugni a zárba a kulcsot sem már.

Tanulság semmit ne hagyjatok kinn a kocsiban. Bár érdekes a szivargyújtóba bedugott bluetooth otthagyta...

Szegény Zoli! Sajnálom a történetet. Rohadjon le mindkét keze, hogy az orrát se tudja megvakarni, ha viszketne! Erről a módszerről olvashatsz a "belsőben". MNT is így járt, erre talált ki megoldást. Fontold meg! Ja, és Cap kocsiját is így könnyítették meg. Szóval ilyen időket élünk- sajnos. Még jó, hogy van cascod, és talán az is, hogy nem láttad munka közben az illetőt, mert most előzetesben lennél...De mi megértettünk volna...LadLac főmesterrel az élen.
Én is sajnálom. Egyszer egy ilyen tetvet szeretnék ütlegelni, de rendesen. Csak ne akkor, amikor az Én kocsimat nyomta fel elötte, mert utána jöhettek a gyorskocsiba minitalizni. Amikor vettem a Lacsit /is/ még aznap mentem riasztót belerakatni. Megvédeni nem véd meg, talán egy kicsit elriaszt, ha elriaszt.
Úgysem figyel rá senki, csak Én a sajátomra. Ezért lesz a legközelebbi riasztóm pager-es.
Szólj ha ütöl egyet, rúgnék bele én is párat.
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #141 Dátum: 2009. Július 21. - 18:56:03 »

PÜ megy.

Vissza is.
Naplózva
BeZe1974
Teljes tag

« Hozzászólás #142 Dátum: 2009. Július 21. - 19:23:02 »

Nem lehetett kifigyelés pont akkor megy haza mindenki én ios tehát az nem volt kifigyelt akció.
Naplózva

"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #143 Dátum: 2009. Július 21. - 20:25:37 »

Spontán is bosszantó! Arra járt, dolgozott. Nem volt neki fontos melyik autót nyissa ki, ezt tudta, ebből vitt. Meg lehet, hogy másból is a környéken.

Nem lehetett kifigyelés pont akkor megy haza mindenki én ios tehát az nem volt kifigyelt akció.

[/quote]
Spontán is bosszantó! Arra járt, dolgozott. Nem volt neki fontos melyik autót nyissa ki, ezt tudta, ebből vitt. Meg lehet, hogy másból is a környéken.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #144 Dátum: 2009. Július 21. - 21:19:36 »

Nézem a szavazást. Csak nekem nincs légkondi a kocsiban?? vagy van még klubtag csupasz ventillátoros verzióban He
Nekem van egy ismerősöm (bár nem klubtag), szintén klimátlan Lacsival jár...sőt az első oldalüveg is kurblis.
Nem láttam még másnál ennyire alapkivitelt.
Külön mazohista rendelésre lehetett néhányat kapni. Kollégám is így kérte. Szerintem kivették belőle, mert amúgy minden bent van a műszerfalnál. Vigyorog
Én is kértem, hogy első elektromos ablakemelő nem kell... Válasz:csak elektromos van. De a légkondi az plusz volt a 2004 évi listafelszerelés(star) alapján. A kollégám is ilyet vett, tehát tudom vannak ilyenek. DE, hogy itt a klubban senkinek!!!?? 
Tudod, itt a klubban mániákusak a Lacettisek! Mindnek platinumja lenne, csak hát nem túl gazdagok, ezért nem mindegyik fullos. Spóroltunk nem alapra... Kacsint Vigyorog
Olyan felszereltségű autód van, mint senki másnak. Vigyorog Az is valami.
Az a valami - egy semmi inkább...
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #145 Dátum: 2009. Július 21. - 21:26:54 »

Most még mindig a rendőröket várom. Azt mondták a Fóti útiak. úgy 80000 a csere. Ha van rakin 3-4 nap ha nincs 2 -3 hét. És addig hiába van Casco nincs lopás elleni védelem ...

A tetü, marha! Mi a sz*rt kezd két szemüveggel??!! Biztos csak viszkedett a lelke, egy kis adrenalinért... MNTtől kaphatna egy jókora adagot (én fizetném) 
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #146 Dátum: 2009. Július 22. - 08:19:07 »

És láttam egy magyar rendszámos Mercit. Hát hazánk fia nem tagadta meg magát, két kerékkel a járdán parkolt, azt félig elállva. A rendőrök buzgón cetlizték. Röhej, de 50 méterrel odébb ott volt a bitang nagy parkoló, majdnem üresen.
Erre szokta faterom mondani, hogy 'a paraszt az paraszt'!  Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #147 Dátum: 2009. Július 22. - 08:31:03 »

Nekem olyan volt még az első autómnál (szintén riasztómentes), hogy kiálltam vele a kertből, felugrottam a pénztárcámért és azalatt a pár perc alatt kibelezték az autómat egy nóném **** cd-s rádióért. Csavarhúzó bele izomból a zárba, oszt szevasz.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #148 Dátum: 2009. Július 22. - 13:35:19 »

Nekem olyan volt még az első autómnál (szintén riasztómentes), hogy kiálltam vele a kertből, felugrottam a pénztárcámért és azalatt a pár perc alatt kibelezték az autómat egy nóném **** cd-s rádióért. Csavarhúzó bele izomból a zárba, oszt szevasz.
A régi "szép" idők.Mikor az IFA-ról lelopták a tükröt,leszívták a gázolajat,összekötötték dróttal a mellettem álló LIAZ fékcsövével az én fékcsövemet(hogy a jó édes mamája lépett volna elém,mikor emiatt elszállt a fékem elindulásnál).
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #149 Dátum: 2009. Július 22. - 17:37:22 »

Üdvözlök Minden Klubtagot!
Ma regisztráltam itt hirtelen felindulásból. Nem tudom, hogy itt ilyenkor szoktak-e valami bemutatkozósat írni, de én most röviden megteszem.
2009 április végétől vagyok Lacsi-tulaj. Egy 2005 decemberi 1,6 SW Elit lett az enyém királykék metálnak mondott színben, (akkor még) ~42000 km-el. Előtte Suzim volt, egy 3 ajtós fekete kis "dög" - amennyire nem esett jól annó beleülni (mert csak erre futotta) annyire nehéz volt most kiszállni belőle... De jött a 2. gyerkőc...
Szóval van egy kombim. A vásárlás előtt itt is körülnézelődtem - típushibák, vélemények, stb - és most keveredtem ide újra. Az oka: Az első csalódás! Ugyanis a most ~47ezret futott kocsiban elkoptak a hátsó fékbetétek, a szerelő szakkifejezése szerint "berohadtak" a fékmunkahengerek... Ilyen még a zsigulimnál is csak 12 évesen ~160000km-nél furdult elő! Na nem kesergek,elvégre eddig többet adott (hely, kényelem, klíma, nem akar minden "kishülyegyerek" engem legyorsulgatni, autószámba vesznek kereszteződésnél és nem fordulnak ki elém, stb), mint amit kellemetlenkedett ("szögletes" váltó, fogyasztás, MP3-at nem tud a gyári lejátszó, fékrohadás).
Kicsit fura nekem ennek a fórumnak a felépítése... Meg lehet fordítani, hogy először a legfrissebb szólások jelenjenek meg?

Egyenlőre ennyi voltam. Megyek ismerkedni a témakörökkel.
Üdv: Yanee
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 554   Fel

Ugrás: