Leírom, mert másként szét
az ideg.
Szóval múlt héten csütörtökön elvittem az autót műszakira, persze nem volt semmi gond...mi is lehetne?
Uppssz, de mégis. A forgalmiban elírták forgalomba helyezéskor a motorszámot, kihagytak egy 8-ast középről.
Erről a nagyon kedves vizsgabiztos kókler írt is egy jegyzőkönyvet a "helyes" motorszámról, mondván ezzel fáradjak el az okmányirodába alkalmasint és cseréltessem ki a forgalmit.(persze a törzskönyvet is ki kell)
Na jól van, irgum-burgum...majd ha lesz időm, ne meg időpontom az okmányirodába, akkor majd elintézem.
Na most az a helyzet, hogy mostanság nem igen tudok szabit intézni, mert hajtás van ilyenkor. De végül sikerült a fuvarjaimmal úgy sakkozni, hogy mára maradhattam.
Persze az okmányirodába megpróbáltam telefonon időpontot kérni még hétfőn, de csak jövőhét keddre kaptam. Áhh, nem jó...dolgoznom kell! Ma reggel Tatabányán is próbálkoztam, ott volt dolgom...fél nyolckor sorban álltam az okmányirodánál. Nincsenek sokan, király! Kivárom a sort, nyomom a gombot...gépjárműves időpont nincs mára.
Vissza Komárom, gondoltam benézek az itteni okmányirodába és bár jövőhét keddre kaptam időt a sok ügyfél miatt, bepróbálkozok. Megyek befelé, egy faszi áll az ajtó előtt...senki más! Kiváncsiságból nyomok egy gombot az automatán, mikor jöhetnék? Erre ad egy időpontot holnapra, 12.30!
Hétfőn telefonon jövőhét kedd, ma személyesen... holnap délután!
Mamád!
Vérnyomásom persze eddigre kellőképpen forszírozott lett, és benyitottam a megfelelő irodába. Volt nagy nézés, amikor közöltem, hogy nincs sorszámom de rendesek voltak és meghalgattak. Sőt elkezdték intézni a forgalmi cseréjét. Kezdtem megnyugodni, hogy minden OK, de korai volt. A hölgy ugyanis azt kérdezte tőlem:-Hogy akkor a K betű nincs is a végén a motorszámnak?
-De ott van - mondom. Csak a nyolcast nem írták be anno.
-De a határozaton ( és mutatja közben) nincs a K a végén!
Basszz.
Úgy javították, hogy csináltak bele egy másik hibát. Új határozat kell a vizsgabiztostól, irány a szerviz. Mondom a kiscsajnak, nem faja a határozat! Erre nagy mosollyal közli, hogy sajnos nincs a vizsgaember és nem is éri utól mert NINCS mobilja! Majd holnap jön az István és akkor csinál egy új határozatot.
Mondtam neki, hogy üdvözlöm őkelmét és szeretem is!
Átadják, ezt mondta a kislány.
Remélem még az idén sikerül átvinnem műszakin.... a forgalmit.