cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1065 Dátum: 2009. November 12. - 20:24:53 » |
|
Szívre, érrendszerre, koleszterin ellen, és még sok mindenre jó még a vörös bor! Szóval igyunk emberek bort, fehéret, és vöröset! Leéltem életem nagyobbik részét, és ezek szerint véletlenül, mert nem ittam se fehéret, se vöröset eddig. Na most meg már késő? Vagy még én is lehetek alkoholista?
Mértékes ivástól még senki nem lett az! (Amúgy meg nem is tudom, ki botorkál kipirosodva minden esemény alkalmával az asztalok alatt! )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1067 Dátum: 2009. November 12. - 21:41:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1068 Dátum: 2009. November 13. - 08:21:47 » |
|
En meg duhongok, mert atvertek a fejemet. Kedves munkaadom elfelejtett tajekoztatni a tenyrol, hogy a hajotulajdonos nem egyezett bele a 8 hetes szerzodesbe. Igy, ha csak nem tortenik valami "csoda" a vilaggazdasagban, akkor 4 honapot kell maradnom. Ahhoz kepest, hogy 2 honapra keszultem... 4 honap ezen a hajon, ebben a beosztasban sok, foleg telen. A masik a 2 honap munka / 2 honap otthon jobban bejon, mert tobbet lehetek a csaladdal. Igaz ilyenkor tobbet is koltunk, de a kiadasokat okosan lehet menedzselni. Szeretnek t obb idot tolteni a fiammal. Olyan hamar felnonek.
Ezert szeretnem itthagyni ezt az eletmodot, mert barmennyit fizetnek, a tavolletet nem tudjak kompenzalni. Csak sajnos otthon senkinek nem kell a tudasom. Egy megoldas van, valamilyen sajat vallalkozas. De mi? Nem vagyok jo uzletember, sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1069 Dátum: 2009. November 13. - 11:06:36 » |
|
En meg duhongok, mert atvertek a fejemet. Kedves munkaadom elfelejtett tajekoztatni a tenyrol, hogy a hajotulajdonos nem egyezett bele a 8 hetes szerzodesbe. Igy, ha csak nem tortenik valami "csoda" a vilaggazdasagban, akkor 4 honapot kell maradnom. Ahhoz kepest, hogy 2 honapra keszultem... 4 honap ezen a hajon, ebben a beosztasban sok, foleg telen. A masik a 2 honap munka / 2 honap otthon jobban bejon, mert tobbet lehetek a csaladdal. Igaz ilyenkor tobbet is koltunk, de a kiadasokat okosan lehet menedzselni. Szeretnek t obb idot tolteni a fiammal. Olyan hamar felnonek.
Ezert szeretnem itthagyni ezt az eletmodot, mert barmennyit fizetnek, a tavolletet nem tudjak kompenzalni. Csak sajnos otthon senkinek nem kell a tudasom. Egy megoldas van, valamilyen sajat vallalkozas. De mi? Nem vagyok jo uzletember, sajnos.
Egy jó helyen lévő autómosó,kozmetika aranybánya! az előző melóhelyemen a tulajnak kb3,5-4milka/hó tisztán zsebben.24h-ból 24h-t töltött a családdal és csak a bevételért jött hetente egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1070 Dátum: 2009. November 13. - 13:11:24 » |
|
Hát, de van belőle bőven...specc itt nálunk 100m-en belül van 3 Egy Shell kutas autómata mosó illetve egy gőzborotvás rész, illetve 20m-en belül két külön vállakozó. Abból az egyik kívül-belül tisztítós, stb... Ez csak itt tőlünk nem messze. A városban még 4 ilyen autómosót tudok, ezeken kívül... És Miklós csak egy 35 ezres város... Ettől zsúfoltabbak csak a szoláriumok. A lakótelepen, ahol lakok kb 1km-es sugarú körben 9 kozmetika/szolárium/fodrász/szépségszalon van egyben... Hogy a fenében tudnak ezek megélni...Mondjuk nyilván nem ebből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1071 Dátum: 2009. November 13. - 13:49:16 » |
|
Igen, Vorosvar nem nagz, talan 5-6000 lakos. Auto kozmetika is van 2, azutan Pestnek befele egyre tobb.
Talan kozmetika, de abbol is van, meg ki ert hozza?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1072 Dátum: 2009. November 13. - 14:10:26 » |
|
Igen, Vorosvar nem nagz, talan 5-6000 lakos. Auto kozmetika is van 2, azutan Pestnek befele egyre tobb.
Cap! Gyere a BKV-hoz! Magas fizetést kapnál, és amennyiben abbahagynád, úgy felvennél néhány millát, és cserélnél egy MÁV-ossal, majd vissza, esetleg még szóba jöhet a Volán is, és így menne tovább, tovább. A végzettséged meg is van hozzá bőven. Esetleg a lelkiismereted kéne elaltatni, és máris van jövőd. Pluszként lehetnék a személyes sofőröd is, jó pénzért.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1073 Dátum: 2009. November 13. - 14:32:37 » |
|
Cap! Gyere a BKV-hoz! Magas fizetést kapnál, és amennyiben abbahagynád, úgy felvennél néhány millát, és cserélnél egy MÁV-ossal, majd vissza, esetleg még szóba jöhet a Volán is, és így menne tovább, tovább. A végzettséged meg is van hozzá bőven. Esetleg a lelkiismereted kéne elaltatni, és máris van jövőd. Pluszként lehetnék a személyes sofőröd is, jó pénzért. Tudod, amikor Armandot vartuk, akkor probalkoztam. BKV- hoz nem volt kapcsolatom. Volannal azt mondtak, tul nagy a tudasom. Mashol is mindig csak a z utolso forduloig jutottam. Pedig szivesen dolgoznak itthon. Egyre jobban erzem, hogy bar soknak hangzik a fizetesem, nem igazan van kompenzalva az, amit elveszitek. Bar elvileg nem vagyok kevesebbet a gyerekkel, mint masok, de a kapcsolat nem folzamatos- nem latom, ahogyan felno. Tobbet vagyok tavol, amiota megszuletett, mint otthon. Es azert egy jo munkahelyet meg tudnek becsulni es engem meg is lehet fizetni, nem azzal hasonlitanam a fizetest, hogy mit kapok itt, hanem hogy mit lehet otthon kapni! De sajnos igaz az, amit idosebb kollegak mondanak: ha 35 evesen meg itt, vagy, nem szabadulsz. Vagy csak akkor, ha valami sajatba belefogsz, amibol meg lehet elni. Itt van a gepeszunk, magyar, jo cimboram. O is szeretne otthon maradni, mert 1.5 eves a fia. De mihez kezdjen? Ha ossze is rakjuk a toket egy vallalkozashoz, annak olyasminek kell lennie, amibe nem fogunk belebukni. Mert a tokenk az a megtakaritott penzunk, nem valami hitel. Nekunk ugyanis nem ad a bank (jobb is talan). Szoval torom a fejem, milyen vallalkozasba fogjak, de semmit nem latok, amibol meg lehetne elni. Regebben gondoltam, hogy osszeteszem a penzt es veszek egy teherautot, elmegyek alvalakozoba fuvarozni. Szomszed is ezt csinalja, allando szerzodessel fuvaroz a Dacscher- nek. Csakhogy most az sem megy, egy heten jo, ha 3 napra van fuvarja toluk, a tobbire meg vagy talal maganak, vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1074 Dátum: 2009. November 13. - 14:56:08 » |
|
De sok hajó van a környéketeken Nálam csont üres. Erről lemaradtam. "Hová lett Damon Hill??"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1075 Dátum: 2009. November 13. - 14:59:51 » |
|
Szívre, érrendszerre, koleszterin ellen, és még sok mindenre jó még a vörös bor! Szóval igyunk emberek bort, fehéret, és vöröset! Leéltem életem nagyobbik részét, és ezek szerint véletlenül, mert nem ittam se fehéret, se vöröset eddig. Na most meg már késő? Vagy még én is lehetek alkoholista?
Nem alkoholista! Gyógyszerfüggő!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1076 Dátum: 2009. November 13. - 15:05:41 » |
|
Cap! Veszel egy kis garázst és nyitsz egy kis talponállós kocsmát.Persze vegyesbolt néven. Nálunk a garázssoron vagy vagy 3,mind külön tulajjal és milliomosok lettek belőle cca. egy év alatt. Vagy egy jól frakventált helyen(közlekedésileg) lángosos,sörrel,röviddel.Erre is van egy példa.A muksó csak hajnalban és délután volt/van nyitva,amikor a munkás járatok jönnek-mennek.Állat milliomos ő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1077 Dátum: 2009. November 13. - 15:29:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1078 Dátum: 2009. November 13. - 20:37:55 » |
|
Ha nyitsz egyet ellátlak jó tanáccsal ötlettel,sőt egy 60E/fős várost is tudok ahol nincs normális mosó.Több éves dolgozói és müszakvezetői tapasztalatom van.Sőt egy uj mosót is bevezettem és szalad azóta is.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes