Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2011. Október 30. - 18:32:28 » |
|
Fel évente, a kilométert nem néztem kb.7-8 ezrenként.
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... Én nem vettem észre különbséget A direktnél már lehet érezni valamit, de annak meg olyan hangja van, hogy inkább kivettem.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2011. Október 30. - 18:37:26 » |
|
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... Kimostam a szűrőt és vártam a száradására, addig beraktam a papírt. Ennek már kb. 1 hónapja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2011. Október 30. - 18:38:31 » |
|
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm Lacettihez, használt (én használtam) 7000Ft. A tisztító és olajozó spray ajándék. Egy pár alkalomra még elég. Eladás oka: meguntam a pucolgatást Privi ment Eladva Giovanninak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2011. Október 30. - 18:50:05 » |
|
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... 20-25 az nagyon nem jó!!!! 5 ezrenként min tisztítani kell ezeket.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2011. Október 30. - 18:58:34 » |
|
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... 20-25 az nagyon nem jó!!!! 5 ezrenként min tisztítani kell ezeket. A gyártó 50ezrenként javasolja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2011. Október 30. - 19:42:01 » |
|
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... 20-25 az nagyon nem jó!!!! 5 ezrenként min tisztítani kell ezeket. A gyártó 50ezrenként javasolja. Hát nekem 5Ekm után fekete.És a turbónak sem tesz jót ha erőlködnie kell.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2011. Október 30. - 20:13:09 » |
|
Én félévente pucolom. Ez kb. 15-20.000 Km. Ha nem érzed a különbséget a papír és a frissen tisztított KN között, akkor nem jól olajoztad. Ne akkor várd a különbséget amikor a koszos KN helyére vis****akod a tiszta papír szűrőt. Akkor kb. ugyan úgy működik a vas (nálam).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2011. Október 30. - 20:44:53 » |
|
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném... Én nem vettem észre különbséget A direktnél már lehet érezni valamit, de annak meg olyan hangja van, hogy inkább kivettem. Az 1.4-esnél azért érezni, nem kicsit. Direktem nekem is van. Két hétig használtam, 5 éve a szekrényben pihen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2011. Október 30. - 21:28:05 » |
|
Én félévente pucolom. Ez kb. 15-20.000 Km. Ha nem érzed a különbséget a papír és a frissen tisztított KN között, akkor nem jól olajoztad. Ne akkor várd a különbséget amikor a koszos KN helyére vis****akod a tiszta papír szűrőt. Akkor kb. ugyan úgy működik a vas (nálam). Na, ne nézz madárnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2011. Október 31. - 15:38:27 » |
|
Én félévente pucolom. Ez kb. 15-20.000 Km. Ha nem érzed a különbséget a papír és a frissen tisztított KN között, akkor nem jól olajoztad. Ne akkor várd a különbséget amikor a koszos KN helyére vis****akod a tiszta papír szűrőt. Akkor kb. ugyan úgy működik a vas (nálam). Na, ne nézz madárnak Ezt most nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2011. Október 31. - 15:49:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2011. Október 31. - 16:10:49 » |
|
Koszos papir után nem nagy a különbség a tiszta KN-el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2011. November 01. - 23:56:31 » |
|
Koszos papir után nem nagy a különbség a tiszta KN-el Akkor ismét: "Ha nem érzed a különbséget a papír és a frissen tisztított KN között, akkor nem jól olajoztad." Persze ha sok + lóerőre számítasz, akkor csalódni fogsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2011. November 02. - 12:54:17 » |
|
Koszos papir után nem nagy a különbség a tiszta KN-el Akkor ismét: "Ha nem érzed a különbséget a papír és a frissen tisztított KN között, akkor nem jól olajoztad." Persze ha sok + lóerőre számítasz, akkor csalódni fogsz. Gyári KN-el sem volt olyan nagyon érzékelhető Olyan nagy lóerőre nem számítottam, nem száguldozom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2011. November 02. - 16:27:01 » |
|
az én betétem március óta eladó olajzóval-tisztítóval...Jani sajna megelőzött
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|