akidobos
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:56:06 » |
|
Én többször fújtam az olajjal, mert azt írta ja paírja, hogy mindenhol egyenletesen piros legyen. Ehhez többször kellett fújni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:57:12 » |
|
Én többször fújtam az olajjal, mert azt írta ja paírja, hogy mindenhol egyenletesen piros legyen. Ehhez többször kellett fújni...
Én is többször szoktam átfújni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 20:05:00 » |
|
Én is többször szoktam átfújni. Én is, és mindkét felét.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 20:28:38 » |
|
Én is többször szoktam átfújni. Én is, és mindkét felét. Nee! Csak a szívó oldalról!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:36:25 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!) Köszönöm Szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:38:00 » |
|
Én is többször szoktam átfújni. Én is, és mindkét felét. Szegény autó! Ja, +pénztárca +környezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2011. Február 19. - 09:53:14 » |
|
Érdekes dolog, de Tomy nem ajánlja a sportbetétet, mint más tapasztalt autószerelő sem. A gyári szűrő állítólag nagyobb felületű is és biztosabb.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2011. Május 08. - 18:44:50 » |
|
Na megrendeltem a K&N sportbetétet.. Kíváncsian várom a változást De jön majd a sportközép+gázgyorsító+sporthátsó dob, ill. a chip! Úgy már jobban szedi a lábát a vas azt mondják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2011. Május 08. - 19:34:32 » |
|
Na megrendeltem a K&N sportbetétet.. Kíváncsian várom a változást De jön majd a sportközép+gázgyorsító+sporthátsó dob, ill. a chip! Úgy már jobban szedi a lábát a vas azt mondják ..., és mikor lesz vizsgája? Vagy akkor vissza is állítod eredetire? Megéri? Tud annyit, ami megengedett. De Te tudod. Tudod? Mit számoltál rá? Jobb lett volna ezért a pénzért rögtön 1,6-osat venni, oszt jó, ahogy van.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2011. Május 08. - 20:08:36 » |
|
vizsgája most volt egy hónapja.. A kocsim amúgy is csókos helyen vizsgázik, mivel fóliás körbe, és a sportdob sem lesz akadály, amíg nem lesz teljes szigor a vizsgapadon! 2005-ben vettem, akkor jónak tűnt az 1.4-es is! Ha tehetném 3000-s BMW-m lenne ,de nem tehetem Így azt erősítgetem amim van! Nem agyalágyult tuning ez sztem, csak egy kicsi finomítás, amitől nem lesz rakéta, de azért jobban szedi a lábát! Ha egyben lesz minden akkor tudom majd megmondani, hogy megérte-e vagy sem.. De feltétlen leírom majd!Vezettem már 1.6-ost, nos attól sem voltam elájulva, ha az lenne sztem ott is kihegyezném egy picit a technikát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2011. Október 30. - 11:51:58 » |
|
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm Lacettihez, használt (én használtam) 7000Ft. A tisztító és olajozó spray ajándék. Egy pár alkalomra még elég. Eladás oka: meguntam a pucolgatást
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2011. Október 30. - 12:52:33 » |
|
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm Lacettihez, használt (én használtam) 7000Ft. A tisztító és olajozó spray ajándék. Egy pár alkalomra még elég. Eladás oka: meguntam a pucolgatást Privi ment
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2011. Október 30. - 13:21:21 » |
|
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm Lacettihez, használt (én használtam) 7000Ft. A tisztító és olajozó spray ajándék. Egy pár alkalomra még elég. Eladás oka: meguntam a pucolgatást Hány kilóméterenként pucoltad, hogy meguntad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2011. Október 30. - 15:32:55 » |
|
Fel évente, a kilométert nem néztem kb.7-8 ezrenként.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2011. Október 30. - 17:29:44 » |
|
Fel évente, a kilométert nem néztem kb.7-8 ezrenként.
Szerintem ráérnél 20- 25 ezrenként is mosogatni. Vagy ha nagyon összeszeded a port, akkor évente. Én a helyedben nem válnék meg tőle így hirtelen! Járnék egy kicsit a papírszűrővel, aztán amikor rájonnék, hogy mennyivel jobb volt a K&N gyorsan visszatenném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|