Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 17:44:16 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 18:39:37 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm Még nem kell tisztítani, többet bír. De, ha mégis akarod, olvasd el a hozzá mellékelt használati utasítást, és cselekedj aszerint! Csak a külső oldalát kell olajozni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 08:34:09 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 10:18:20 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 10:18:53 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Van adás/vétel topic!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 10:21:30 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Képet kérnék róla. Köszi Kz
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 11:50:51 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Van adás/vétel topic! Bocs, Főni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 11:52:26 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Öregszik a csapat látom.Már Döme is kivette a szürőt ahogy én is.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 11:57:03 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Öregszik a csapat látom.Már Döme is kivette a szürőt ahogy én is. Így van, így 30 felett már más a fontos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 13:48:10 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!) Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 17:18:47 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Öregszik a csapat látom.Már Döme is kivette a szürőt ahogy én is. Így van, így 30 felett már más a fontos... így van. A felnieidet hozzám vághatnád... Így 40 felé kezd érdekelni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 11:13:17 » |
|
Én vis****aktam a papírszűrőt, így eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Beszerelve lehet látni valakinek a galériájában, hozzálrtők biztosan megtalálják. Öregszik a csapat látom.Már Döme is kivette a szürőt ahogy én is. Így van, így 30 felett már más a fontos... így van. A felnieidet hozzám vághatnád... Így 40 felé kezd érdekelni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 11:50:13 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!) Ravaly nekem kimaradt a vízzel való kiöblítés...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 14:05:07 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!) Ravaly nekem kimaradt a vízzel való kiöblítés... ó akkor mivel öblítetted? nyállal?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 14:46:30 » |
|
Nah nekem lassan esedékes a tisztítás, lassan 8000km van a szűrőben. Tudom, hogy ezerszer le van már írva valahol, meg van használati utasítás is, de aki jártas ebben és van szabad 3 perce röviden leírná sorrendben, hogy és mit kell csinálnom? (pl. mennyi olaj kell rá, mind a két oldalát vagy csak az egyiket kell kenni? mennyit kell száradnia? stb...) köszönöm - befújod a tisztító folyadékkal - vársz vele egy kicsit (haszn.ut-ban benne van az idő: 10 perc. Kicsit tovább is hagyhatod, de ne addig, hogy megszáradjon. Haszn.ut magyarul: http://www.arata.hu/termekleirasok/KN%20tisztitasi%20utmutato.pdf- vízzel lemosod (ellenkező írányú sugárral, mint ahogyan a levegőt szűri!) - jól kirázod belőle a vizet - szabad levegőn megszárítod (1 napot szoktam) - szívó oldal felől egy menetben beolajozod (nem szabad rajta 2x-3x végig menni!) Ravaly nekem kimaradt a vízzel való kiöblítés... ó akkor mivel öblítetted? nyállal? Nem emlékszem, de arra sem, hogy hogyan öblítettem. Ja várjál! De, volt öblítés, mert pár napig, amíg száradt, addig papírszűrővel mászkáltam.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|