diablo77
|
|
« Hozzászólás #435 Dátum: 2010. Március 05. - 07:27:10 » |
|
Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne... Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel Ki mondta, hogy elveszik a garancia? A Kalosom 1 éves volt, mikor belekerült, de a kötelező szervíznél nem szóltak rá semmit, se amikor eladtam. Nekem se szóltak érte soha sőt a szerelő srác mindig nézte és szólt ha szerinte tisztítani kellet. Sőt kétévesen a zöldkártyát is így kapta pedig szakszervizbe csináltattam Nekem is így ment züldkártyázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #436 Dátum: 2010. Március 05. - 08:59:57 » |
|
Azt ne feledjétek, hogy a zöldkártyázás csak egy adónem volt, kutyát nem érdekelte, hogy mi van a műszaki dolog mögött, csak csepegjen a pénz. Sarc volt csak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #437 Dátum: 2010. Március 05. - 20:32:09 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült)
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
gattuso
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #439 Dátum: 2010. Március 18. - 17:20:16 » |
|
Sziasztok! Ma megkaptam a tegnap rendelt sportlégszurot!!Gyorsak voltak az OMEGÁNÁL!Még nem probáltam de remélem jo lesz a gép. Ennyit még a hülyének is megért hát még nekem.Ha kiprobáltam majd megirom a tapasztalataim!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #440 Dátum: 2010. Március 18. - 18:40:47 » |
|
Direkt vagy betét? Mennyi volt, ha nem vagyok indiszkrét? Csak azért, mert annyira mondod, hogy occsó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #441 Dátum: 2010. Március 19. - 09:26:03 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #442 Dátum: 2010. Március 19. - 09:26:44 » |
|
Igen, már egy ideje tervezem, hogy meghallgatnám/látnám a Lacsid, többször megbeszéltük már, hogy ki, hol merre és mikor érne rá, de valamiért mindig abbamarad a minitali szervezése(miattam) Nah de remélhetőleg hamarosan már összehozzuk, nekem is több időm lesz, a hétvégéken már szabad vagyok. Majd meghallgatod az enyémet szombaton. Igaz, már rég volt tisztítva a szűrőm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #443 Dátum: 2010. Március 19. - 09:43:28 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #444 Dátum: 2010. Március 19. - 10:04:38 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #445 Dátum: 2010. Március 19. - 10:21:55 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #446 Dátum: 2010. Március 19. - 10:57:16 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #447 Dátum: 2010. Március 19. - 12:04:00 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #448 Dátum: 2010. Március 19. - 12:22:54 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked? Köszi.Ez a típus tényleg hangos.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #449 Dátum: 2010. Március 19. - 12:23:30 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső? http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked? Biztos, hogy a vég-dobtól hangos? Mert amikor nekem szerelték Janóék (Dinamit tesója, szomszédja) akkor meghallgattam úgy is, hogy le volt véve a hátsó dob - semmi hangja nem volt szinte. Ezért gondolom hogy a gyorsítócssöved a ludas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|