WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2010. Február 03. - 16:53:01 » |
|
Olajozáshoz: én véletlenül mindkét oldalnak adtam, mert először a rosszat fújtam le. Attól baja nem lesz. Remélhetőleg... Tisztításhoz megforgattad a löttyben, mint husit a panírban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 03. - 16:55:50 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2010. Február 03. - 16:58:15 » |
|
Olajozáshoz: én véletlenül mindkét oldalnak adtam, mert először a rosszat fújtam le. Attól baja nem lesz. Remélhetőleg... Tisztításhoz megforgattad a löttyben, mint husit a panírban? Atheeval követtük el, de nem emlékszem, hogy megforgattuk volna. Valahogy máséppen puceváltuk...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2010. Február 03. - 17:01:16 » |
|
Olajozáshoz: én véletlenül mindkét oldalnak adtam, mert először a rosszat fújtam le. Attól baja nem lesz. Remélhetőleg... Tisztításhoz megforgattad a löttyben, mint husit a panírban? Atheeval követtük el, de nem emlékszem, hogy megforgattuk volna. Valahogy máséppen puceváltuk... csak vicc volt, nyugi sóskiflivel könnyű szerelgetni
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2010. Február 04. - 01:52:21 » |
|
Olajozáshoz: én véletlenül mindkét oldalnak adtam, mert először a rosszat fújtam le. Attól baja nem lesz. Remélhetőleg... Tisztításhoz megforgattad a löttyben, mint husit a panírban? Atheeval követtük el, de nem emlékszem, hogy megforgattuk volna. Valahogy máséppen puceváltuk... csak vicc volt, nyugi sóskiflivel könnyű szerelgetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2010. Március 04. - 19:07:43 » |
|
Ma próba képpen bekerült a kocsiba egy direktszűrő. Konkrétan akkora, hogy éppen befért a motortartóbak és a motorháztető közé (hozzá ér mindkettőhöz ) Most 2000-től húz a kocsi, valamint teljes gázadásnál olyan a hangja, mintha sportkipufogóm lenne
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2010. Március 04. - 20:03:10 » |
|
Ma próba képpen bekerült a kocsiba egy direktszűrő. Konkrétan akkora, hogy éppen befért a motortartóbak és a motorháztető közé (hozzá ér mindkettőhöz ) Most 2000-től húz a kocsi, valamint teljes gázadásnál olyan a hangja, mintha sportkipufogóm lenne Hali de ugye beolajoztad a szűrőt
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2010. Március 04. - 20:09:38 » |
|
Ma próba képpen bekerült a kocsiba egy direktszűrő. Konkrétan akkora, hogy éppen befért a motortartóbak és a motorháztető közé (hozzá ér mindkettőhöz ) Most 2000-től húz a kocsi, valamint teljes gázadásnál olyan a hangja, mintha sportkipufogóm lenne Hali de ugye beolajoztad a szűrőt Be van olajozva Így néz ki a kicsike
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 04. - 20:20:43 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2010. Március 04. - 20:54:16 » |
|
Miért csak próbaképpen? Nekem a Kalosomban volt és nagyon élveztem a hangját. Autópályán sem nagyon zavart. Megvan még (elvileg 1.6-os motorig használható), de már lehiggadtam, nincs bennem tuning-szenvedély.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2010. Március 04. - 21:00:43 » |
|
Miért csak próbaképpen? Nekem a Kalosomban volt és nagyon élveztem a hangját. Autópályán sem nagyon zavart. Megvan még (elvileg 1.6-os motorig használható), de már lehiggadtam, nincs bennem tuning-szenvedély.
Azért csak próba képpen, mert ez megy vissza a kollégám Hondájába, és amit rendelt újat, azt kapom meg én, mert nem kell neki Ez ha jól tudom 1,6-os motoroktól van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2010. Március 04. - 22:55:22 » |
|
Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne... Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2010. Március 04. - 23:02:28 » |
|
Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne... Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel Légszűrőház kivétele 2 csavar, meg a bilincsek meglazítása...ennyi. Ki-be szerelés 15 perc Amúgy szerintem a chiptuningra inkább érvényes a garanciavesztés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2010. Március 04. - 23:02:51 » |
|
Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne... Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel Ki mondta, hogy elveszik a garancia? A Kalosom 1 éves volt, mikor belekerült, de a kötelező szervíznél nem szóltak rá semmit, se amikor eladtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2010. Március 04. - 23:13:58 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2010. Március 04. - 23:19:57 » |
|
Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Különösebb átalakítás nem kell. Szűkítő, cső, direktszűrő, konzol. Nekem ez utóbbi nincs. Esetleg hővédőlemez... Kiváncsi vagyok asszony holnap mit fog szólni, mikor meghallja gyorsításnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2010. Március 05. - 06:43:39 » |
|
Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne... Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel Ki mondta, hogy elveszik a garancia? A Kalosom 1 éves volt, mikor belekerült, de a kötelező szervíznél nem szóltak rá semmit, se amikor eladtam. Nekem se szóltak érte soha sőt a szerelő srác mindig nézte és szólt ha szerinte tisztítani kellet. Sőt kétévesen a zöldkártyát is így kapta pedig szakszervizbe csináltattam
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|