kalman83
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2009. Július 04. - 16:20:34 » |
|
hali nekem 3 honapos a lacettim és azt vettem észre hogy nem akar annyira gyorsulni, nem rángat, de nem akar annyira ugrani a kalos jobban ugrott ami volt, ez természetes, vagy lehet-e rajta segiteni amugy3300km van benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2009. Július 04. - 19:32:39 » |
|
hali nekem 3 honapos a lacettim és azt vettem észre hogy nem akar annyira gyorsulni, nem rángat, de nem akar annyira ugrani a kalos jobban ugrott ami volt, ez természetes, vagy lehet-e rajta segiteni amugy3300km van benne
Szia. A legjobb topicba írtad be, mert egy sport légszűrővel lehet segíteni a dolgon... Többünknek bejött. Nem fogja ugyan egy turbós gyorsulását utána sem produkálni, de érezhetően jobb lesz a nyomatéka!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2009. Július 05. - 10:02:31 » |
|
Most volt 1éve, hogy beraktam a sportlégszűrőt. Gondoltam ideje megnézni, menyire koszos, hát elégé. Kétszer is be kellet fújni a tisztító folyadékkal, mire szép tiszta lett. 14ezer km volt benne, nem tudom, hogy bírja ki az 50.000km-t amit a gyártó ír. Biztos nem Magyarországra vonatkozik.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2009. Július 05. - 19:11:39 » |
|
Most volt 1éve, hogy beraktam a sportlégszűrőt. Gondoltam ideje megnézni, menyire koszos, hát elégé. Kétszer is be kellet fújni a tisztító folyadékkal, mire szép tiszta lett. 14ezer km volt benne, nem tudom, hogy bírja ki az 50.000km-t amit a gyártó ír. Biztos nem Magyarországra vonatkozik. Szia! Az eltelt időn és a szűrőképességen kívül mást is nézegetek- igaz direktet könyebb elenőrizni- mégpedig az olajfilm meglétét. A egyik nagy baj, ami sportbetétet érhet a kiszáradás, az éves ellnőrzési periódus kevés lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2009. Július 05. - 19:31:02 » |
|
Nekem direkt van 4-5000 km enként mosom olajzom de mondjuk szabadaban van mint a sportbetét.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2009. Július 05. - 19:54:46 » |
|
Most volt 1éve, hogy beraktam a sportlégszűrőt. Gondoltam ideje megnézni, menyire koszos, hát elégé. Kétszer is be kellet fújni a tisztító folyadékkal, mire szép tiszta lett. 14ezer km volt benne, nem tudom, hogy bírja ki az 50.000km-t amit a gyártó ír. Biztos nem Magyarországra vonatkozik. Szia! Az eltelt időn és a szűrőképességen kívül mást is nézegetek- igaz direktet könyebb elenőrizni- mégpedig az olajfilm meglétét. A egyik nagy baj, ami sportbetétet érhet a kiszáradás, az éves ellnőrzési periódus kevés lehet. Kiszáradva nem volt, csak a piros szint felváltotta a fekete.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2009. Július 07. - 13:18:36 » |
|
Szia. A legjobb topicba írtad be, mert egy sport légszűrővel lehet segíteni a dolgon... Többünknek bejött. Nem fogja ugyan egy turbós gyorsulását utána sem produkálni, de érezhetően jobb lesz a nyomatéka! Meg esetleg egy kis elektronikai támogatás (copyright Gyulai), egy icipici sportdob, némi csüccsentés... Nekem nincs gondom gyorsulással. R*R-nek sincs... Viccet félre: sport szűrő + EGR lezár!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2009. Július 07. - 18:12:53 » |
|
Kedves Kálmán! Lehet az is, hogy túl laza a GÁZBOWDEN. Így nem rögtön húzza meg a gázpedál, késik. Beállítani nem nagy ügy, Te is meg tudod csinálni. Ha kell, kaphatsz segítséget. Ez sok kocsinál megtörtént, és jobb lett!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2009. Július 07. - 21:44:43 » |
|
Most volt 1éve, hogy beraktam a sportlégszűrőt. Gondoltam ideje megnézni, menyire koszos, hát elégé. Kétszer is be kellet fújni a tisztító folyadékkal, mire szép tiszta lett. 14ezer km volt benne, nem tudom, hogy bírja ki az 50.000km-t amit a gyártó ír. Biztos nem Magyarországra vonatkozik. Szia! Az eltelt időn és a szűrőképességen kívül mást is nézegetek- igaz direktet könyebb elenőrizni- mégpedig az olajfilm meglétét. A egyik nagy baj, ami sportbetétet érhet a kiszáradás, az éves ellnőrzési periódus kevés lehet. Tegnap kitisztítottam, ma olajoztam a légszűrőmet. Érdekesség: A Norautos K&N készletben spray a mosó, "öntős" az olaj. Kicsit bajban voltam az utóbbival. néhány helyre sok ment, máshová viszont nem biztos, hogy jutott. Milyen a megfelelő olajozás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2009. Július 07. - 21:46:54 » |
|
Szia. A legjobb topicba írtad be, mert egy sport légszűrővel lehet segíteni a dolgon... Többünknek bejött. Nem fogja ugyan egy turbós gyorsulását utána sem produkálni, de érezhetően jobb lesz a nyomatéka! Meg esetleg egy kis elektronikai támogatás (copyright Gyulai), egy icipici sportdob, némi csüccsentés... Nekem nincs gondom gyorsulással. R*R-nek sincs... Viccet félre: sport szűrő + EGR lezár!!! Nem tudjátok véletlenül, hogy Nubira 3-nál van-e ilyen EGR nyavaja lezárás? És hogy érdemes-e buherálni? Nekem nem volt gond eddig a kocsival, de sajna a légszűrő+sportdob+chip nem hozta meg a kívánt eredményt, vagy csak érzéketlen vagyok... Addig nem akartam ezt leírni, amíg meg nem mérettem a teljesítményt, de nem tudom mikor tudom beiktatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2009. Július 08. - 11:56:22 » |
|
... Érdekesség: A Norautos K&N készletben spray a mosó, "öntős" az olaj. ...
Ne idegelj, én is ott vettem, de még ki sem bontottam a dobozt. Tutira biztos vagy benne? (ha hazaérek azonnal megnézem, de nem örülnék ha igazad lenne... ) Így tényleg eléggé macerás lehetett megfelelően olajozni - a túl kevés, de a túl sok olaj sem éppen ideális...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2009. Július 08. - 12:06:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2009. Július 08. - 12:13:48 » |
|
Mikor tisztítunk? Persze majd közösen, a közössel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2009. Július 08. - 13:31:15 » |
|
Amikor vettem a betéteket akkor vettem hozzá készletet is,abban spricnis flakonba van. Kripic,ha öntős a tied azért ne dobd ki,majd jó lesz nekem utántöltőnek valami komolytalan összegért.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|