kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2009. Május 04. - 17:47:36 » |
|
HA a régi 7en jöttök akkor én a gárdonyi MOL kuton csatlakozok hozátok .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2009. Május 04. - 18:26:03 » |
|
Ebédre Veszprémben vagyunk... ....és pár óra múlva indulhattok is vissza! Csak halkan jegyezném meg, hogy a vidéki talikat is lehetne korábbi időpontra szervezni, nem csak a főváros környékieket. Ha vidékről fel lehet érni egy pest környéki talira 10-re, akkor vidékre is le lehet érni pestről. Így több idő maradna az együttlétre.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2009. Május 04. - 20:04:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2009. Május 04. - 20:05:43 » |
|
Ezt a talit mi most kihagyjuk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2009. Május 05. - 06:03:05 » |
|
Ebédre Veszprémben vagyunk... ....és pár óra múlva indulhattok is vissza! Csak halkan jegyezném meg, hogy a vidéki talikat is lehetne korábbi időpontra szervezni, nem csak a főváros környékieket. Ha vidékről fel lehet érni egy pest környéki talira 10-re, akkor vidékre is le lehet érni pestről. Így több idő maradna az együttlétre. Még annyit: nyilván nem a kisgyermekes résztvevőkre gondoltam, hogy ők legyenek ott a kezdésre, hisz tudom, mivel jár egy hoszabb út gyermekkel. Egy csöppséget amúgy sem jó kitenni egy hosszú utazós napon még jópár órai programnak. Persze pár éves kortól már kezdeni kell a lacetti-fun szerű nevelést!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2009. Május 05. - 20:05:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2009. Május 06. - 21:32:57 » |
|
Nem tudom hol tart ez a tali, de azt már tudom, hogy délelőtt Veszprémben kell a szokásos féléves KRESZ vizsgámat teljesíteni, de utána ráérek.Lehet megnézni a mentőket , ha gondoljátok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2009. Május 07. - 06:52:33 » |
|
Nem tudom hol tart ez a tali, de azt már tudom, hogy délelőtt Veszprémben kell a szokásos féléves KRESZ vizsgámat teljesíteni, de utána ráérek.Lehet megnézni a mentőket , ha gondoljátok.
Részemről OK. a program!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2009. Május 07. - 15:32:35 » |
|
Részemről OK. a program! Részemről is. Bár mintha a helikopáter kimaradt volna... Már csak a találkozó helyszínét osszátok meg velem (is) lécci... Meg azt, hogy akkor lesz valahol elő-találkozó, ahonnan együtt megyünk, vagy sem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2009. Május 07. - 16:50:45 » |
|
Részemről is. Bár mintha a helikopáter kimaradt volna... [/quote] EGY HELYEN VANNAK!!! (Balatonfüred)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2009. Május 07. - 16:54:20 » |
|
Hello veszprémi talisok! Azt kérem, hogy aki ott lesz, és nincs sok esélye annak, hogy a közeli jövőben találkozzunk személyesen, az adja oda LadLac Főmesternek azt, ami a "belsőben" van megbeszélve. (pl,: Cápa. MNT, Peti, stb.). Akinek van kérdése, hívjon fel addig! LadLac cartárssal addig mindent még megbeszélek, ő tudni fog minden fontosat. Jó talizást mindenkinek! Én akkor Erdélyben leszek, lehet, hogy ott talizom Barótival, ha összejön a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2009. Május 11. - 08:01:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2009. Május 11. - 13:07:34 » |
|
Nekem a családot az állatkerthez kell leszállítanom 1/2 11 és 11 között. Utána szabad vagyok, mehetünk mentőállomást nézni, reptetni, bobozni! Pesti indulást Én nem merek írni, mert a legkisebbtől függ a mi startunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|