ladlac
|
|
« Dátum: 2009. április 19. - 16:43:16 » |
|
Tudom, még odébb van, de hátha megjön a kedv egy kis kiruccanáshoz nyugatabbra is...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2009. április 19. - 16:47:37 » |
|
Tudom, még odébb van, de hátha megjön a kedv egy kis kiruccanáshoz nyugatabbra is...
Drukkolok nektek! Én akkor jóval keletebbre megyek. Erdélybe, Maros- Ludasra. Mi majd Zuglóban találkozunk, meg Szentendrén, ha akarod, akkor...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2009. április 19. - 16:52:19 » |
|
Drukkolok nektek! Én akkor jóval keletebbre megyek. Erdélybe, Maros- Ludasra. Mi majd Zuglóban találkozunk, meg Szentendrén, ha akarod, akkor... ...ha "összejön" Szentendre, akkor természetesen várunk ott és akkor! /de ez már nem veszprémi téma... /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2009. április 19. - 17:32:04 » |
|
ÜDV HA minden jól alakul ránk számithatsz föleg a (bobos témában )
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2009. április 20. - 07:05:46 » |
|
ÜDV HA minden jól alakul ránk számithatsz föleg a (bobos témában ) Hát igen... Az egyik program a Fűzfői bobpálya meglátogatása, tesztelése lenne. A többi progira 5letek várjuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2009. április 20. - 17:50:29 » |
|
A tavalyi is jól sikerült, úgyhogy ha jó idő lesz, akkor mi valszeg megyünk! OFF(Addigra választhatnál a listából, mert akkor elvinném személyesen a lemezeket!)ON Uppsz...javítok. Az esély ottlétünkre 50%-ra csökkent, mert lehet kötelező családi programunk lesz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 20. - 21:17:01 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2009. április 25. - 18:36:37 » |
|
A tavalyi is jól sikerült, úgyhogy ha jó idő lesz, akkor mi valszeg megyünk! OFF(Addigra választhatnál a listából, mert akkor elvinném személyesen a lemezeket!)ON Uppsz...javítok. Az esély ottlétünkre 50%-ra csökkent, mert lehet kötelező családi programunk lesz... Da ha mégis sikerülne jönnötök, örülnénk nektek! A programban lehetne egy kis autóbütykölés is. Esetleg MNT-nek bekerülne a motortér kapcsolója...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2009. április 25. - 18:59:39 » |
|
A tavalyi is jól sikerült, úgyhogy ha jó idő lesz, akkor mi valszeg megyünk! OFF(Addigra választhatnál a listából, mert akkor elvinném személyesen a lemezeket!)ON Uppsz...javítok. Az esély ottlétünkre 50%-ra csökkent, mert lehet kötelező családi programunk lesz... Da ha mégis sikerülne jönnötök, örülnénk nektek! A programban lehetne egy kis autóbütykölés is. Esetleg MNT-nek bekerülne a motortér kapcsolója... Igen az ominózus motortérkapcsoló.Remélem megvan még valahol a csomagtartó mélyén.Sajnos még nem tudom ,hogy mi lesz 16.-án , mert még nem kaptam meg a beosztásomat a M.-nél.Addig csak reménykedek.Ciki lenne , ha ide jöttök én meg melózok.Ellenben ha dolgozok akkor fel tudok ajánlani egy gyönyörű, hipermodern mentőállomás és helikopter bázis látogatást.Már , ha egyáltalán érdekel valakit.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2009. április 25. - 19:09:50 » |
|
engem csak abban az esetben érdekel a hiper szuper M. állomás ha beülhetek mindenbe ( auto , helikopter föleg)
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2009. április 25. - 21:03:53 » |
|
engem csak abban az esetben érdekel a hiper szuper M. állomás ha beülhetek mindenbe ( auto , helikopter föleg) Beülni és próbálgatni lehet, de menni sajnos nem, illetve ne akarjatok mentőben utazni!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2009. április 26. - 07:41:39 » |
|
engem csak abban az esetben érdekel a hiper szuper M. állomás ha beülhetek mindenbe ( auto , helikopter föleg) Beülni és próbálgatni lehet, de menni sajnos nem, illetve ne akarjatok mentőben utazni!!!!! Megnézni a technikát érdeklődőként, s nem utasként szerintem sokunkat érdekel. Tehát ha dolgozik MNT Cartárs, az sem akkora probléma, csak módosul a program.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2009. Május 03. - 19:10:13 » |
|
Lassan pontositani kelene ezt a talit szerintem, mikor hol lesz tali utvonal meg ilyenek, hogy lene-kine maragyon valaki-valami.Remélem minimum anyian leszünk mint SZentendrén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2009. Május 04. - 16:59:41 » |
|
Lassan pontositani kelene ezt a talit szerintem, mikor hol lesz tali utvonal meg ilyenek, hogy lene-kine maragyon valaki-valami.Remélem minimum anyian leszünk mint SZentendrén. Indulás lehetne kb. 9 körül, de nekünk a pici miatt ez eltérhet, de nem akarok senkit megváratni. Ha odaérünk, telózok a csapatnak és csatlakozom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2009. Május 04. - 17:36:13 » |
|
Lassan pontositani kelene ezt a talit szerintem, mikor hol lesz tali utvonal meg ilyenek, hogy lene-kine maragyon valaki-valami.Remélem minimum anyian leszünk mint SZentendrén. Indulás lehetne kb. 9 körül, de nekünk a pici miatt ez eltérhet, de nem akarok senkit megváratni. Ha odaérünk, telózok a csapatnak és csatlakozom! Kedves budapesti és környéki cartársak: Ótópályán akarunk menni, vagy jó a régi 7-esen...? (Szerintem jó, én kihagynám a matricás bulit... - persze így legalább 2 óra az út...) Ha szerintetek is jó, akkor találkozhatnánk az érdi Tesco-parkolóban (6-os 7-es út elágazás...), az egy jó kiindulási pont... Szerintem... Mondjuk úgy 9-kor...? Ebédre Veszprémben vagyunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|