Ugylátod nem érted nem csak a gyertya szára olajos hanem a gyujto része és a hengerekbenis olajvan leveték és a 16 bol 2 szerel gyárilag öntvényhivásvolt volt egy kis hiba ez megette a tömitést de cserélik mind a 16 szelepnél meg végignézik a szelepeketis.Sajna ez van.De már nemirok töbet már adot a probléma márcsak várom,hogy készlegyen az autó hálistennek ezenkivül nemtaláltak más problémát.Igaz nekem böven elég ezis mert ugy ez egy 100.000 ezres nagyságu tétel lessz.Nemvezetmeg nemhiszem 20 éve ismerem.Mástrész addig mig hivatalos márkaszervizbe vittem ott folyamatosan átvertek.Nem részletezném mik voltak a gondok de csalodtam nagyot a seviben.Többet soha nemveszek.
Talán így érthetöbb:
Úgy látom nem érted. Nem csak a gyertya szára olajos, hanem a gyújtó része is és a hengerekben is olaj van.
Levették és a 16-ból 2 szerep gyárilag öntvényhibás volt.
Volt egy kis hiba, ez megette a tömítést, de cserélik mind a 16 szelepnél.
Még végignézik a szelepeket is. Sajna ez van. De már nem írok többet ,már adott a probléma, már csak várom,hogy kész legyen az autó.
Hála istennek ezenkívül nemtaláltak más problémát. Igaz nekem bőven elég ez is, mert úgy ez egy 100 ezres nagyságu tétel lesz.
Nem vezet meg, nem hiszem 20 éve ismerem. Másrészt addig míg hivatalos márkaszervizbe vittem, ott folyamatosan átvertek.
Nem részletezném mik voltak a gondok, de csalodtam nagyot a seviben.
Többet soha nem veszek.
(elnézést Montoyától, de napok óta ezt már nem bírtam tovább...)