sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2010. április 09. - 19:42:48 » |
|
Úgy értem,hogy kiütik belőle a porcelánt!Csinál e komolyabb kárt az autóban ,mondjuk tönkre vágja a labda-szondát vagy valami mást!?Használhatom e úgy az autót,vagy csak nagyobb gondot csinálok vele?
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2010. április 09. - 23:52:15 » |
|
Úgy értem,hogy kiütik belőle a porcelánt!Csinál e komolyabb kárt az autóban ,mondjuk tönkre vágja a labda-szondát vagy valami mást!?Használhatom e úgy az autót,vagy csak nagyobb gondot csinálok vele?
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!! . A katalizátor kiiktatását addig el se kezdjük, amíg be nem szereztünk egy O2 simulatort, a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2010. április 10. - 08:46:28 » |
|
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!! . A katalizátor kiiktatását addig el se kezdjük, amíg be nem szereztünk egy O2 simulatort, a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. Az sem megoldás mert a motorvezérlő néha ellenőrzi a második szondát !
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2010. április 10. - 10:54:52 » |
|
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!! . A katalizátor kiiktatását addig el se kezdjük, amíg be nem szereztünk egy O2 simulatort, a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. Az sem megoldás mert a motorvezérlő néha ellenőrzi a második szondát ! Kiemelem a hsz-ből : a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_elmelet/szabalyozhato_lambda_szonda_szimulator3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 10. - 10:56:38 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2010. április 10. - 11:28:09 » |
|
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!! . A katalizátor kiiktatását addig el se kezdjük, amíg be nem szereztünk egy O2 simulatort, a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. Az sem megoldás mert a motorvezérlő néha ellenőrzi a második szondát ! Kiemelem a hsz-ből : a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_elmelet/szabalyozhato_lambda_szonda_szimulator3Ez megint egy újabb dili hogyan próbáljuk "okosabbak" lenni mint a gyári mérnökök akik mögött a teszt háttér, ami ezekre az "okos" kütyükre nem mondható el, de mindig vannak akik bedőlnek nekik ebből élnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2010. április 10. - 11:42:56 » |
|
Nem megfelelő folytás állandó hibaüzenet akár kisebb teljesítmény fogyasztásnövekedés tehát nem ajánlom!!! . A katalizátor kiiktatását addig el se kezdjük, amíg be nem szereztünk egy O2 simulatort, a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. Az sem megoldás mert a motorvezérlő néha ellenőrzi a második szondát ! Kiemelem a hsz-ből : a második oxigén szenzor immáron fals jeleinek kiiktatása érdekében. http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_elmelet/szabalyozhato_lambda_szonda_szimulator3csak sok esetben megcseszheted ezt!! de ezt leírtam az előbb is ellenőrzi!!!!jelen esetben is mivel van visszacsatolás.... a magnum tuningos cuccokat inkább hagyjuk
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2010. április 10. - 11:53:55 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2010. április 10. - 11:56:23 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2010. április 10. - 12:01:33 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2010. április 10. - 12:04:42 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Ha olcsó és normálisan nem gányolva akkor bontottat veszel valahol! Az új elmebeteg áron van kb 250eft Univerzális/sport katalizátor a speciális kialakítás miatt nem fér be!/rövid nagy bemenő átmérővel!/ ügyeltek arra a gyárban ,hogy ne lehessen kiváltani olyan egyszerűen csak kipufogórendszer módosítással!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2010. április 10. - 12:05:23 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári. volt már a kezedben gyári? láttad a méreteit???
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2010. április 10. - 12:34:47 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári. volt már a kezedben gyári? láttad a méreteit??? Dinamit kipufogónál kérdeztem,mikor a sportdobot rakták fől.Megtudja csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2010. április 10. - 12:37:03 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári. volt már a kezedben gyári? láttad a méreteit??? Dinamit kipufogónál kérdeztem,mikor a sportdobot rakták fől.Megtudja csinálni. A visszacsatolással kalkuláltak?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2010. április 10. - 12:40:32 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári. volt már a kezedben gyári? láttad a méreteit??? Dinamit kipufogónál kérdeztem,mikor a sportdobot rakták fől.Megtudja csinálni. És garanciát is vállal arra is ha sorra bedob neked egy új hibaüzenetet mindig? Mert az átverő senzor állandó jelet ad a motorvezérlő meg változtat csak a kütyü meg arra meg nem reagál, így rosszabb lesz az autód mint volt! De ti jobban tudjátok csináljátok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2010. április 10. - 12:41:04 » |
|
Ha olcsón akarod megúszni. Vegyél sport katalizátort vagy univerzálist. Ezek 20eFt körül vannak. Szerinted befér a gyári helyére bármelyik is? !!!!!!!!!!!! Valahogy biztos be lehet szerelni. R*R-nek sport katalizátora van. Szemre akkora mint a gyári. volt már a kezedben gyári? láttad a méreteit??? Dinamit kipufogónál kérdeztem,mikor a sportdobot rakták fől.Megtudja csinálni. A visszacsatolással kalkuláltak? Megnézte és azután mondta megoldható.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|