sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. Február 25. - 17:44:41 » |
|
Sziasztok! A kartergáz csövet hol találom? Ugye nincs szűrő a visszavezető rendszerben?
lehet,hogy sehol amúgy nincs szűrő bennt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2010. Február 25. - 22:14:51 » |
|
Kedden bezuhintottam egy sTp-t a tankoláskor. Már érezhető a változás: sokkal halkabban és simábban jár a moci és kicsit nagyobb ereje is lett. ( Jelzem én még nem használtam ezt a trutyit ( se) )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. Február 25. - 22:17:49 » |
|
Kedden bezuhintottam egy sTp-t a tankoláskor. Már érezhető a változás: sokkal halkabban és simábban jár a moci és kicsit nagyobb ereje is lett. ( Jelzem én még nem használtam ezt a trutyit ( se) )
Én ilyet soha nem éreztem STP-től. Meg semmilyen más adaléktól sem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. Február 26. - 09:36:12 » |
|
Én ilyet soha nem éreztem STP-től. Meg semmilyen más adaléktól sem. én meg minden harmadik tankoláskor beletöltök vmit, pirosat-sárgát-feketét
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. Február 26. - 13:21:34 » |
|
Én ilyet soha nem éreztem STP-től. Meg semmilyen más adaléktól sem. én meg minden harmadik tankoláskor beletöltök vmit, pirosat-sárgát-feketét Én meg soha semmi adalékot.Csak elé állok és azt mondom neki:múkodj!(ezt Uri Gellertől tanultam)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2010. Március 01. - 12:00:58 » |
|
Tisztelt Cartársak!
tapasztalt már bárki közülünk olajfoltot az autó alatt?Ausztriában melózom,hetente 1x megyek max az autóval,amugy garázban áll!már a mult héten is észrevettem egy 3 centis foltot,reméltem hogy nem "tőlem" származik mert oda állunk ahol hely van!de most is találtam az autó alatt egy hasonló nagyságú foltot!valakinek volt már hasonlógondja?50600km van a kocsiban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2010. Március 01. - 15:07:11 » |
|
Tisztelt Cartársak!
tapasztalt már bárki közülünk olajfoltot az autó alatt?Ausztriában melózom,hetente 1x megyek max az autóval,amugy garázban áll!már a mult héten is észrevettem egy 3 centis foltot,reméltem hogy nem "tőlem" származik mert oda állunk ahol hely van!de most is találtam az autó alatt egy hasonló nagyságú foltot!valakinek volt már hasonlógondja?50600km van a kocsiban
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2010. Március 01. - 15:36:32 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2010. Március 01. - 17:58:25 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy! szerintem olaj,meglestem,megszagoltam és annak tünt!olajcsere jön a jövő héten akkor jutok haza,max akkor kiderül,de remélem nem komoly mert elég fiatal még egy ilyen betegséghez!arról nem is beszélve hogy a vezető oldali ajtón a műanyag díszlécről is lekopott a festék,gondolom a só tette ezt vele!bár ez még hagyján,kijavitom,de olajszivárgásnak nem örülök!haza az ut 410km,remélem tényleg csak valami szenny!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2010. Március 01. - 20:59:28 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy! szerintem olaj,meglestem,megszagoltam és annak tünt!olajcsere jön a jövő héten akkor jutok haza,max akkor kiderül,de remélem nem komoly mert elég fiatal még egy ilyen betegséghez!arról nem is beszélve hogy a vezető oldali ajtón a műanyag díszlécről is lekopott a festék,gondolom a só tette ezt vele!bár ez még hagyján,kijavitom,de olajszivárgásnak nem örülök!haza az ut 410km,remélem tényleg csak valami szenny! A motorblokk és a sebváltó találkozásánál szivároghat. Főtengely szimmering ereszt. Amíg nem folyik nagyon, addig nem érdemes megbontani, nagy meló (sebváltó le, stb).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2010. Március 02. - 00:02:33 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy! szerintem olaj,meglestem,megszagoltam és annak tünt!olajcsere jön a jövő héten akkor jutok haza,max akkor kiderül,de remélem nem komoly mert elég fiatal még egy ilyen betegséghez!arról nem is beszélve hogy a vezető oldali ajtón a műanyag díszlécről is lekopott a festék,gondolom a só tette ezt vele!bár ez még hagyján,kijavitom,de olajszivárgásnak nem örülök!haza az ut 410km,remélem tényleg csak valami szenny! A motorblokk és a sebváltó találkozásánál szivároghat. Főtengely szimmering ereszt. Amíg nem folyik nagyon, addig nem érdemes megbontani, nagy meló (sebváltó le, stb). és egy ilyen főtengely szimering adott esetben mibe fáj?jelzem azonban hogy inkább a blokk alatt látni a cseppeket,közel az első lökős aljához!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2010. Március 02. - 00:29:42 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy! szerintem olaj,meglestem,megszagoltam és annak tünt!olajcsere jön a jövő héten akkor jutok haza,max akkor kiderül,de remélem nem komoly mert elég fiatal még egy ilyen betegséghez!arról nem is beszélve hogy a vezető oldali ajtón a műanyag díszlécről is lekopott a festék,gondolom a só tette ezt vele!bár ez még hagyján,kijavitom,de olajszivárgásnak nem örülök!haza az ut 410km,remélem tényleg csak valami szenny! A motorblokk és a sebváltó találkozásánál szivároghat. Főtengely szimmering ereszt. Amíg nem folyik nagyon, addig nem érdemes megbontani, nagy meló (sebváltó le, stb). és egy ilyen főtengely szimering adott esetben mibe fáj?jelzem azonban hogy inkább a blokk alatt látni a cseppeket,közel az első lökős aljához! Lehet, hogy az olajleeresztő csavarnál csöpög.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2010. Március 02. - 01:01:57 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Tuti, hogy olaj?? Nekem is volt 2-3napos folt kalandom a kocsival. A szervíz nem talált semmit és nem is jött elő azóta. Esetleg légkondi kondenzvíz? Mert az természetes dolog, hogy a kocsi alatt foltot hagy! szerintem olaj,meglestem,megszagoltam és annak tünt!olajcsere jön a jövő héten akkor jutok haza,max akkor kiderül,de remélem nem komoly mert elég fiatal még egy ilyen betegséghez!arról nem is beszélve hogy a vezető oldali ajtón a műanyag díszlécről is lekopott a festék,gondolom a só tette ezt vele!bár ez még hagyján,kijavitom,de olajszivárgásnak nem örülök!haza az ut 410km,remélem tényleg csak valami szenny! A motorblokk és a sebváltó találkozásánál szivároghat. Főtengely szimmering ereszt. Amíg nem folyik nagyon, addig nem érdemes megbontani, nagy meló (sebváltó le, stb). és egy ilyen főtengely szimering adott esetben mibe fáj?jelzem azonban hogy inkább a blokk alatt látni a cseppeket,közel az első lökős aljához! Akkor húzd meg az olajszűrőt
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2010. Március 02. - 08:51:20 » |
|
Akkor húzd meg az olajszűrőt de melyik irányba?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2010. Március 02. - 09:30:27 » |
|
Akkor húzd meg az olajszűrőt de melyik irányba? Az óra járásával egyező irányba a szűrőt, vagy ellentétes irányba az autót Legfeljebb megkéri az ominózus markolós csávót, hogy segíííjjjen neki
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|