No most visszaolvastam ezt a topicot.
Szánom-bánom pénteki kirohanásomat, de én már csak ilyen vagyok. Bocs Gidy! Azért minden elismerésem Neked, amiért jól kezelted a dolgot! Nagyon jó fej vagy!
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött és hozzájárult, a tali hangulatához!
Nem szeretnék kiemelni külön senkit, mert ehhez a remek hangulathoz mindenki kellett! Sajnos ez a pár óra nem volt elég arra, hogy mindenkivel kibeszélgessem magam. Rengeteg maradt a következő alkalomra!
Azért számomra nagyon jóleső három dolgot a tali hangulatán felül megemlítenék.
1. Athee kellemes meglepetését, amit még nem volt időm megnézni, de igyekszem. Köszi Athee! Most töröm a fejem, valamin, hogy minek örülnél viszont...
Következő taliig kigondolom!
2. Diablonak nagy hála, amiért sok infóval segített abban a számomra idegen városban! Ha Ő nincs, akkor fiam előtt csúful maradok, mert minden vágya egy kiadós pizza volt. Diablo ajánlott egy olyan helyet, ahol bár sokat kellett várni az ételre, de olyanokat ettünk, amibe belebetegedtünk...A szó jó értelmében...! Degeszre ettük magunkat, olyan isteni kaját kaptunk a Tropicalban! Köszi!
3. Kripic áldozatos munkájának és tisztító spray-ének (na meg az általa szabályzásig hergelt fordulatnak)köszönhetően mintha megszűnt volna a rángatás. Bár nincsenek mínuszok, ahol eddig jelentkezett a bibi, de azt már így is érezni, hogy még dinamikusabb a gép! Szebben is jár alapon. Köszönöm Kripicnek, aki az egyik legrégibb személyes ismerősöm innen!
Na ez kissé Oscar-gálásra sikeredett...sebaj!