Szóval mi is rendben hazaértünk, sőt azóta ettünk is, tehát az életben maradás már adott.
Jól van, na! Az én motorház merevítő találmányom egy részét ábrázolja a fotó, mit kap a nyertes?
Kripic tisztítása után is ment az autó, indult pöcre, húzott, mint egy dizelmozdony, és ment, mint egy Ferrari. Szóval a megrontása lehet, hogy elmaradt.
Jopek! Klubos sapkád nálam van, jöhetsz érte, csak telcsizz rám!
Nagyon jól éreztük magunkat, Csaba különösen, mert jókat bobozott a klassz kis barátjával, akiért nagyon "odavan".
Kripic! Amikor Csaba megtudta, hogy meghívtatok, nagyon megörült, szóval már nincs visszaút! Megyünk majd!
Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, emelte a tali hangulatát, színvonalát. Külön köszönet azoknak, akik hoztak valamit, valamiket a talira. Athee kiváló sóskiflijeit, Kripic sprayét, és munkáját, CDX-nek a csoki pereceket, Cápának, LadLacnak a különböző bizgentyűket, Janinak a szórólapokat, MNT-nek a pólókat, sapkákat, Cap fiamnak a cukros cappuccinot, és bocs, ha kihagytam valakit, valamit, ja és nekem, hogy nem esett az eső!
Remélem a fotósok mielőbb felrakják a képeket is, mert sok készült, legyen szép emlék az is!
Mível végül is jól sikerült a tali, így hajlandó vagyok megbocsájtani Cápának, Kripicnek, Weresnek is. Alhattok most már nyugodt lelkiismerettel!