ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2009. Február 10. - 18:03:06 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Még csak az sem! Kérj engedélyt anyucitól! Nem kell félni, nem fog fájni! (nagyon!) Jopek! Elkérjelek? Frankon megteszem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2009. Február 10. - 20:37:47 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Még csak az sem! Kérj engedélyt anyucitól! Nem kell félni, nem fog fájni! (nagyon!) Jopek! Elkérjelek? Frankon megteszem! Amikor írtam, itt állt a hátam mögött és nézte mit gépelek... Jót vigyorgott rajta.. Rendes tőled, de sajna dolgom van nekem is. Rám marad a vásárlás, gyerek, kutya, anyós... De azért biztos Nektek is jó hétvégétek lesz majd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2009. Február 11. - 11:22:33 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Még csak az sem! Kérj engedélyt anyucitól! Nem kell félni, nem fog fájni! (nagyon!) Jopek! Elkérjelek? Frankon megteszem! Amikor írtam, itt állt a hátam mögött és nézte mit gépelek... Jót vigyorgott rajta.. Rendes tőled, de sajna dolgom van nekem is. Rám marad a vásárlás, gyerek, kutya, anyós... De azért biztos Nektek is jó hétvégétek lesz majd! Szegény Jopek! Otthonra is kell visszapillantó tükör, vagy már volt? A gyerek nem kifogás, hozd el őt is, az anyós meg, ha nem nagybeteg, akkor elvan a kutyával biztosan. Szóval nem vagy papírsárkány, talán csak papír- öleb, hogy kedveskedjek egy kicsit. Szóval oldd meg a jöveteled, mert köztünk a helyed!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2009. Február 11. - 15:04:44 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Még csak az sem! Kérj engedélyt anyucitól! Nem kell félni, nem fog fájni! (nagyon!) Jopek! Elkérjelek? Frankon megteszem! Amikor írtam, itt állt a hátam mögött és nézte mit gépelek... Jót vigyorgott rajta.. Rendes tőled, de sajna dolgom van nekem is. Rám marad a vásárlás, gyerek, kutya, anyós... De azért biztos Nektek is jó hétvégétek lesz majd! Szegény Jopek! Otthonra is kell visszapillantó tükör, vagy már volt? A gyerek nem kifogás, hozd el őt is, az anyós meg, ha nem nagybeteg, akkor elvan a kutyával biztosan. Szóval nem vagy papírsárkány, talán csak papír- öleb, hogy kedveskedjek egy kicsit. Szóval oldd meg a jöveteled, mert köztünk a helyed! Nem véletlenül írtam anyóst, előtte való héten műtik a szemét....annyira aggódom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2009. Február 11. - 16:28:20 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Még csak az sem! Kérj engedélyt anyucitól! Nem kell félni, nem fog fájni! (nagyon!) Jopek! Elkérjelek? Frankon megteszem! Amikor írtam, itt állt a hátam mögött és nézte mit gépelek... Jót vigyorgott rajta.. Rendes tőled, de sajna dolgom van nekem is. Rám marad a vásárlás, gyerek, kutya, anyós... De azért biztos Nektek is jó hétvégétek lesz majd! Szegény Jopek! Otthonra is kell visszapillantó tükör, vagy már volt? A gyerek nem kifogás, hozd el őt is, az anyós meg, ha nem nagybeteg, akkor elvan a kutyával biztosan. Szóval nem vagy papírsárkány, talán csak papír- öleb, hogy kedveskedjek egy kicsit. Szóval oldd meg a jöveteled, mert köztünk a helyed! Nem véletlenül írtam anyóst, előtte való héten műtik a szemét....annyira aggódom! A műtét után leragasszák a szemét, kérd meg a sebész hogy mindkét szemét ragassza le, és hogy a talit követő hétfőig rajta kell hogy legyen a ragasztás. Ilyen állapotban a Nejed nem hagyhatja magára az Édesanyját, tehát Te úgyis csak lábalatt lennél, szabad a pálya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2009. Február 11. - 17:43:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2009. Február 11. - 17:49:37 » |
|
Ebből is látszik milyen fontos vagy a számunkra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2009. Február 11. - 19:46:33 » |
|
Khmmm! Ha esetleg visszakanyarodnánk a topic eredeti témájához...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2009. Február 11. - 20:25:31 » |
|
Tehát akkor a lista (eddig):
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: Diablo77 (végre 1 tali a közelben, legalábbis nekem....) 9: 10:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2009. Február 12. - 09:34:08 » |
|
Tehát akkor a lista (eddig): 1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: Diablo77 (végre 1 tali a közelben, legalábbis nekem....) 9: MNT Igyekszem megoldani (hogy hányan ki tudja?) 10:
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2009. Február 12. - 09:42:51 » |
|
Nem illene szólni sznuniéknak? Hisz ők is szivesen látnak minket.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2009. Február 12. - 10:53:06 » |
|
Weres! Te miért nem vagy a listán?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2009. Február 12. - 12:38:56 » |
|
Nem illene szólni sznuniéknak? Hisz ők is szivesen látnak minket.
Dehogy nem. Tedd meg légyszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2009. Február 13. - 08:24:24 » |
|
Weres! Te miért nem vagy a listán? Mert nemtom még hányan megyek, vagy az mindegy?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|