athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Dátum: 2009. Február 07. - 18:00:34 » |
|
Március 7.-re gondoltunk egy Visegrádi, amolyan évadnyitó találkozóra! Remélhetőleg azért akkora már jobb időnk lesz. Várnánk az észrevételek egyenlőre ide, hogy ki az aki eljönne, és hogy az időpont megfelelő lenne-e számotokra! Ha felkeltette az érdeklődést, akkor utána egy külön topicban folytatnánk a szervezést!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 08. - 08:24:52 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2009. Február 07. - 18:07:02 » |
|
Ha szabadnapos leszek, megyek. Ha nem, akkor megpróbálom elcserélni, de szeretem a talikat, és benne vagyok a jó ötletek megvalósításában. Ha tudnám, hogy fix a dolog, szólnék már is a főnökömnek, tehát siessetek a válasszal, jelentkezzetek minél többen még ma, vagy holnap, és akkor hétfőn talán még intézkedni tudok az ügy érdekében. Hajrá lányok, fiúk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2009. Február 07. - 18:13:57 » |
|
Március 7.-re gondoltunk egy Visegrádi, amolyan évadnyitó találkozóra! Remélhetőleg azért akkora már jobb időnk lesz. Várnánk az észrevételek egyenlőre ide, hogy ki az aki eljönne, és hogy az időpont megfelelő lenne-e számotokra! Ha felkeltette az érdeklődést, akkor utána egy külön topicban folytatnánk a szervezést!
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: 3: 4:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2009. Február 07. - 18:17:59 » |
|
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: 4:
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2009. Február 07. - 18:19:51 » |
|
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2:Zsu 3: 4:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 12. - 15:53:43 írta Zsuzsi787878 »
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2009. Február 07. - 18:20:41 » |
|
Március 7.-re gondoltunk egy Visegrádi, amolyan évadnyitó találkozóra! Remélhetőleg azért akkora már jobb időnk lesz. Várnánk az észrevételek egyenlőre ide, hogy ki az aki eljönne, és hogy az időpont megfelelő lenne-e számotokra! Ha felkeltette az érdeklődést, akkor utána egy külön topicban folytatnánk a szervezést! 1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: 6: 7: 8: 9: 10:
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2009. Február 07. - 21:53:44 » |
|
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: 7: 8: 9: 10:
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2009. Február 08. - 08:56:46 » |
|
Március 7.-re gondoltunk egy Visegrádi, amolyan évadnyitó találkozóra! Remélhetőleg azért akkora már jobb időnk lesz. Várnánk az észrevételek egyenlőre ide, hogy ki az aki eljönne, és hogy az időpont megfelelő lenne-e számotokra! Ha felkeltette az érdeklődést, akkor utána egy külön topicban folytatnánk a szervezést! 1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: CDX+ nejem, nehogymá ne. 6: 7: 8: 9: 10:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2009. Február 08. - 09:08:07 » |
|
Március 7.-re gondoltunk egy Visegrádi, amolyan évadnyitó találkozóra! Remélhetőleg azért akkora már jobb időnk lesz. Várnánk az észrevételek egyenlőre ide, hogy ki az aki eljönne, és hogy az időpont megfelelő lenne-e számotokra! Ha felkeltette az érdeklődést, akkor utána egy külön topicban folytatnánk a szervezést! 1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: CDX+ nejem, nehogymá ne. 6: athee + 2 fő 7: 8: 9: 10:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2009. Február 08. - 09:15:54 » |
|
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: 9: 10: Kicsit rendezgettem a sorokat, hogy ne maradjon ki senki...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2009. Február 10. - 10:42:03 » |
|
Szombat: Angol tanfolyam+munka. Tehát nekem nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2009. Február 10. - 15:26:29 » |
|
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: Diablo77 (végre 1 tali a közelben, legalábbis nekem....) 9: 10: Kicsit rendezgettem a sorokat, hogy ne maradjon ki senki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2009. Február 10. - 15:54:13 » |
|
Hurrá! Alakul a létszám! Biztosan megcsináljuk! Ha kell esőversenyt tartunk, de összejövünk! Elintéztem a szabad szombatomat addigra, megyek, reszkessetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2009. Február 10. - 16:25:49 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2009. Február 10. - 16:41:27 » |
|
Anyuci dolgozik, én meg nem merek lelépni nélküle .... Papírsárkány vagyok? Akkor a két legszebb lacsi ..... (ezüst HB) távol marad, mert sajnos nekem sem jó......
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|