ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Március 02. - 19:17:13 » |
|
Akkor én meg azt javaslom,hogy aki meg Pestről jön azoknak a tali fél 9 től a Cora parkolóba,és 9kor indulás Visegrádra.
..., és a Cora parkolóban melyik részén, mert jó nagy ám? Szívesen megyek oda, és onnan szép Lacetti-konvojban mehetünk tovább! Szóval fél 9- 9 közt Cora!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Március 02. - 19:34:11 » |
|
Naná, hogy jövök, Csak azt nem tudom egyenesen Atheeval, vagy még reggel kitérek Kőbányának és onnan érkezem, elegáns, kései belépővel. Ha az unokát átviszem anyuékhoz, akkor nem elegendő Nekik, ha csak délután, este van ott, egész nap a követelés! Aput meg már pénteken megköszöntöttem, a családi ramazuri lesz most szombaton.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Március 03. - 01:50:51 » |
|
Naná, hogy jövök, Csak azt nem tudom egyenesen Atheeval, vagy még reggel kitérek Kőbányának és onnan érkezem, elegáns, kései belépővel. Ha az unokát átviszem anyuékhoz, akkor nem elegendő Nekik, ha csak délután, este van ott, egész nap a követelés! Aput meg már pénteken megköszöntöttem, a családi ramazuri lesz most szombaton.
Cap! Ha megvan az útiterv, akkor jelentkezz, és egyeztetünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Március 03. - 09:34:15 » |
|
Akkor legyen fél9 és 9 között a cora, nehogy lemaradjon valaki és elvesszen. Én szerintem az m5-m0-tól indulok neki a távnak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Március 03. - 13:42:19 » |
|
Cap! Ha megvan az útiterv, akkor jelentkezz, és egyeztetünk! Hívlak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Március 03. - 14:24:24 » |
|
Akkor legyen fél9 és 9 között a cora, nehogy lemaradjon valaki és elvesszen. Én szerintem az m5-m0-tól indulok neki a távnak.
Jövünk a Corához! De melyik részen találkozzunk? Vagy átlátható az egész parkoló? LadLac is jön oda. Meg még remélem jó páran innen Pestről!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Március 03. - 15:19:40 » |
|
Egy kis frissítés, hogy szem előtt legyen az aktuális lista:
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: Diablo77 (végre 1 tali a közelben, legalábbis nekem....) 9: MNT Igyekszem megoldani (hogy hányan HeHe ki tudja?) 10: Weres 11: CaptainB 12: kripic + 2 fő (ha minden jól megy) + kutyu, hogy legyen kivel a klubkutyának is játszania... + szelepháztisztító spray (már ha érdekel valakit) 13: Kakaos autójában kakaóval, lassan csepegtetve, hogy kitartson a tali végéig... 14: cápaFeri 15: 16:
Akik jöhetnének a Corához fél 9-re, max 9-ig összejönnénk, majd tovább a konvoj Vgrádra. Zsu,Kakaos, Kripic (később?), Weres, MNT (?), Meatloaf, Jani, LadLac, és LadiGidy. Esetleg Captain már gyerek nélkül (?). Nem rossz! Még nem késő, jöhet más is, ide is, oda is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2009. Március 03. - 15:46:20 » |
|
Egy kis frissítés, hogy szem előtt legyen az aktuális lista:
1: ladlac + 4 fő + Klubkutya, ha jó idő lesz. 2: LadiGidy+ néhány családtag biztosan (5 személyes az SW!) 3: Jani (felőlem eshet a hó is, akkor is megyek. Család jó idő esetén) 4: Zsu na ott végre van szauna is .a hány fő még nem tom 5: Meatloaf+1 fő 6: CDX+ nejem, nehogymá ne. 7: athee + 2 fő 8: Diablo77 (végre 1 tali a közelben, legalábbis nekem....) 9: MNT Igyekszem megoldani (hogy hányan HeHe ki tudja?) 10: Weres 11: CaptainB 12: kripic + 2 fő (ha minden jól megy) + kutyu, hogy legyen kivel a klubkutyának is játszania... + szelepháztisztító spray (már ha érdekel valakit) 13: Kakaos autójában kakaóval, lassan csepegtetve, hogy kitartson a tali végéig... 14: cápaFeri 15: 16:
Akik jöhetnének a Corához fél 9-re, max 9-ig összejönnénk, majd tovább a konvoj Vgrádra. Zsu,Kakaos, Kripic (később?), Weres, MNT (?), Meatloaf, Jani, LadLac, és LadiGidy. Esetleg Captain már gyerek nélkül (?). Nem rossz! Még nem késő, jöhet más is, ide is, oda is! És valaki szólhatna a chevyklub-nak is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. Március 03. - 15:59:00 » |
|
És valaki szólhatna a chevyklub-nak is!
Weres megtette.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. Március 03. - 18:12:42 » |
|
Jövünk a Corához! De melyik részen találkozzunk? Vagy átlátható az egész parkoló? LadLac is jön oda. Meg még remélem jó páran innen Pestről! Mondjuk közel a felüljáróhoz,látható helyen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. Március 03. - 20:42:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2009. Március 03. - 20:50:34 » |
|
Hol az-az itt? Itt a fórumon kapunk kávét, virtuálisan?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2009. Március 04. - 08:45:21 » |
|
Weres megtette. Már 4-en vannak a jelentkezők, de egyik sem 100%. Viszont lehet, hogy esős nap lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2009. Március 04. - 08:46:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2009. Március 04. - 10:35:29 » |
|
Weres megtette. Már 4-en vannak a jelentkezők, de egyik sem 100%. Viszont lehet, hogy esős nap lesz. Nem lesz jelentős eső! 1-2 mm-t mond, és 8-10 fokot, kissé felhős, kissé napos időt! Nem lehet rossz idő!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|