captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Március 13. - 16:53:34 » |
|
Álló helyzetben, üresben ma kipróbáltam a letíltást. Közúton nem merem, a lábam állapota miatt. Úgy ér?
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Március 13. - 17:04:08 » |
|
Álló helyzetben, üresben ma kipróbáltam a letíltást. Közúton nem merem, a lábam állapota miatt. Úgy ér?
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Március 13. - 17:07:53 » |
|
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne! Nyáron Németországban kénytelen voltam egy darabig kergetni. Nem volt padlógáz és a GPS 189 km/h-t mutatott. Viszont az ilyen tempó nem az én idegeimnek való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Március 13. - 17:08:24 » |
|
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne! Igaz automatában, de megy ez még többet is. De hogy milyen motorral? : http://www.youtube.com/watch?v=1XHwuQ-Wm-8
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Március 13. - 17:11:07 » |
|
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne! Igaz automatában, de megy ez még többet is. De hogy milyen motorral? : http://www.youtube.com/watch?v=1XHwuQ-Wm-8Hát így is lehet, csak nehogy én legyek a végállomása ennek a kísérletnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Március 13. - 17:13:25 » |
|
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne! Igaz automatában, de megy ez még többet is. De hogy milyen motorral? : http://www.youtube.com/watch?v=1XHwuQ-Wm-8Hát így is lehet, csak nehogy én legyek a végállomása ennek a kísérletnek! Ne csak végállomása, de még megállója se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Március 13. - 17:14:20 » |
|
A végeredmény ugyanaz!Na mennyi az annyi? Nem tudom, nem szabályozott le. A mutatót vagy fél percig tartottam a 7000-en. Volt is hangja. Tovább nem mertem. Mostantól még óvatosabb leszek, ki tudja az ABS-n mit módosítottak? Egy kicsivel több mint a mezei Lacsiknak, de azért ne ebben a tartományban használd. Nem olyan vagyok. Csak kipróbáltam, megijedtem, elfelejtve. Ha van annyi erő benne ez 5.-ben közel 200 km/h lenne! Igaz automatában, de megy ez még többet is. De hogy milyen motorral? : http://www.youtube.com/watch?v=1XHwuQ-Wm-8Hát így is lehet, csak nehogy én legyek a végállomása ennek a kísérletnek! Csak az a fordulatmérő... Alig- alig közelít a 6000 tartományhoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m6112
Friss hús
Nem elérhető
1.6 platinum
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Március 13. - 18:09:57 » |
|
Sziasztok ! Talán ha egy külön kompresszort építenének be, akkor lehet, hogy a fordulat megnövekedne, valamint a fogyasztás is csökkenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Március 13. - 18:14:47 » |
|
Sziasztok ! Talán ha egy külön kompresszort építenének be, akkor lehet, hogy a fordulat megnövekedne, valamint a fogyasztás is csökkenne.
Szia. De akkor nem is ennyibe kerülne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Március 13. - 18:17:03 » |
|
A fordulatszám és a sebesség fix, hiszen a váltóáttételtől függ.Más váltó, más difi, más hajtáslánc és más motor esetleg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 13. - 18:21:05 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
|
|
|
m6112
Friss hús
Nem elérhető
1.6 platinum
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Március 13. - 18:17:51 » |
|
Tuttommal a beszerzés, beszerelés együttesen kb:60.000 Ft- ba kerül. Bár igaz hogya gyújtókábel és a gyertya minőségi cseréje milyen azt nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Március 13. - 23:43:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Március 15. - 11:47:24 » |
|
Nos ismét megpróbáltam az előzőekben (meg)vitatott 1,4 moci 170 a vége témát. Nos vagy a körülmények voltak jobbak vagy a lacsi lett jobb kondiba. Óra 180 - GPS 172.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Március 15. - 12:27:50 » |
|
Nos ismét megpróbáltam az előzőekben (meg)vitatott 1,4 moci 170 a vége témát. Nos vagy a körülmények voltak jobbak vagy a lacsi lett jobb kondiba. Óra 180 - GPS 172.
Ehez még nem tudok szólni majd pár 1000km-el késöbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Augusztus 09. - 22:29:34 » |
|
Csak hogy feljebb kerüljön ez a topic!
Többszöri nekifutásra is azt tapasztaltam, hogy óra szerint 172-nél vége volt a tehetségnek, mintha szeget vertek volna a mutató elé! Több Km után sem adta meg magát, mereven ragaszkodot a bűvös számhoz! Hát... lehangoló! A 182 is olyan, mint a 7.1-es fogyasztás! Mese.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|