Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2010. Március 30. - 23:20:29 » |
|
Nemrég letöltöttem netről néhány 60-as-90-es évek legendás zenéit (válogatás), számszerint 1500 db-ot POP/Rock kategóriában. Akit érdekel, annak talira írok ki belőle! Személy szerint nagyon szeretem őket. Néhány példa: Abba, ACDC, Aerosmith, Billy Joel, Bon Jovi, Bryan Adams, Chris Rea, Cliff Richard, Depeche Mode, Elton John, Eric Clapton, Beatles, Genesis, George Michael, Madonna, Michael Jackson, Mike Oldfield, OMD, Pink, Queen, Rod Steward, Roxette, Rolling Stones, Led Zeppelin, Metallica, Tina Turner, U2, Vangelis, stb... Még rengeteg előadóval, csak azokat emeltem ki, akiktől sok számom van! Akit érdekel egy kis muzsika az autóba, írjon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2010. Március 31. - 15:11:27 » |
|
Most őszintén....ez nő, vagy férfi? Mert nőnek elég ronda, férfinak meg elég buzis...
Férfi. Sokféle indíttatásból öltöznek nőnek férfiak. Ez inkább ( ahogy akidobos kolléga is írta) egyfajta fricska lehet. Furcsa gegnek tartom én is, de egy keleti embernek másra jár az agya. Szerintem ez is a Manga kultúrára vezethető vissza, bár az meg Japán ::)Meg talán arra, hogy rengeteg ázsiai lányka van fenn a neten különböző produkciókkal, de hasonló szerelésben, mint Ő. ( Van fenn egy kiscsaj, olyat gitározik de olyan fapofával, hogy hihetetlen.. ) A Galla is volt Margit, és milyen jót röhögtem rajta! Performansz vagy mi a szösz? Egy biztos, úgy basszerol mint az álom és itt ez volt a lényeg. Itt pl. élő zenekarral: http://www.youtube.com/watch?v=oXtrD9Oz2eE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2010. Március 31. - 15:22:30 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 31. - 15:58:05 írta Jopek »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2010. Március 31. - 16:12:46 » |
|
Most őszintén....ez nő, vagy férfi? Mert nőnek elég ronda, férfinak meg elég buzis...
Férfi. Sokféle indíttatásból öltöznek nőnek férfiak. Ez inkább ( ahogy akidobos kolléga is írta) egyfajta fricska lehet. Furcsa gegnek tartom én is, de egy keleti embernek másra jár az agya. Szerintem ez is a Manga kultúrára vezethető vissza, bár az meg Japán ::)Meg talán arra, hogy rengeteg ázsiai lányka van fenn a neten különböző produkciókkal, de hasonló szerelésben, mint Ő. ( Van fenn egy kiscsaj, olyat gitározik de olyan fapofával, hogy hihetetlen.. ) A Galla is volt Margit, és milyen jót röhögtem rajta! Performansz vagy mi a szösz? Egy biztos, úgy basszerol mint az álom és itt ez volt a lényeg. Itt pl. élő zenekarral: http://www.youtube.com/watch?v=oXtrD9Oz2eE Na! Ez egészen fogyasztható zene!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2010. Március 31. - 16:24:03 » |
|
Bírom ezt a zenét, amit a lány csinál. Nyugtató.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2010. Március 31. - 20:40:01 » |
|
Komolyan mondom, kedvenc basszerosom lett a fickó! Itt éppen ő viszi el a hátán a bulit.. ...Hogy nem képes a csávó rendsen megütni azt a nem is akármilyen cuccot (dob)!! "Tessék mondani mi lesz ebből a gyerekből? He http://www.youtube.com/watch?v=YjYvOFz0W6o " Hát, ha így vigyorog, világsztár!! Csak kár, hogy az első ütemről kiderült, hogy Miller fan a srác. -Ami persze nem baj, majd megtalálja a saját stílusát. De nagyon konkréten keni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2010. Március 31. - 21:01:27 » |
|
Komolyan mondom, kedvenc basszerosom lett a fickó! Itt éppen ő viszi el a hátán a bulit.. ...Hogy nem képes a csávó rendsen megütni azt a nem is akármilyen cuccot (dob)!! "Tessék mondani mi lesz ebből a gyerekből? He http://www.youtube.com/watch?v=YjYvOFz0W6o " Hát, ha így vigyorog, világsztár!! Csak kár, hogy az első ütemről kiderült, hogy Miller fan a srác. -Ami persze nem baj, majd megtalálja a saját stílusát. De nagyon konkréten keni! Persze, 10 évesen még ne legyen saját stílusa. Nyílván valaki Miller felé terelgeti.... Ezt velem is megtehették volna 10 éves koromban! Egyébként egyetértek....A dobos egy .öcs! (és a többiek sem remekelnek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2010. Március 31. - 21:26:44 » |
|
Komolyan mondom, kedvenc basszerosom lett a fickó! Itt éppen ő viszi el a hátán a bulit.. ...Hogy nem képes a csávó rendsen megütni azt a nem is akármilyen cuccot (dob)!! "Tessék mondani mi lesz ebből a gyerekből? He http://www.youtube.com/watch?v=YjYvOFz0W6o " Hát, ha így vigyorog, világsztár!! Csak kár, hogy az első ütemről kiderült, hogy Miller fan a srác. -Ami persze nem baj, majd megtalálja a saját stílusát. De nagyon konkréten keni! Persze, 10 évesen még ne legyen saját stílusa. Nyílván valaki Miller felé terelgeti.... Ezt velem is megtehették volna 10 éves koromban! Egyébként egyetértek....A dobos egy .öcs! (és a többiek sem remekelnek) Akkor egy kis dobolás: http://drummerworld.com/Videos/gergoborlaibarbarianbarbie.html Legyünk rá büszkék, öregbíti kis Hazánk hírét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2010. Március 31. - 21:52:29 » |
|
Jaj, ez a Fusio már nem AZ a Fusio. a 90es években jöttek rendszeresen a suliba játszani. Zsatyival. Azok sokkal jobb feelingek voltak. Vagy ez lehet szubjektív... Én sokat köszönhetek a Petinek személyesen. Inspirációt, útmutatást, az első dobomat, stb..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 31. - 21:55:23 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2010. Március 31. - 22:19:29 » |
|
Jaj, ez a Fusio már nem AZ a Fusio. a 90es években jöttek rendszeresen a suliba játszani. Zsatyival. Azok sokkal jobb feelingek voltak. Vagy ez lehet szubjektív... Én sokat köszönhetek a Petinek személyesen. Inspirációt, útmutatást, az első dobomat, stb.. Nyílván Te zenész szemmel nézed, meg akkor és ott.... Azért Barabás Tomi sem akárki, nekem mindenképpen nagy ikon. Péter öccse ( Balázs) pedig szintén basszusgitáros, zeneszerző, tanár...Az elmúlt pár évtized legátfogóbb tananyagát írta meg. Mondhatni kötelező anyag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2010. április 01. - 14:45:26 » |
|
Eddig úgy tudtam basszerban Stanley Clark az Isten.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2010. április 01. - 17:28:42 » |
|
Eddig úgy tudtam basszerban Stanley Clark az Isten. Ő is. Több-Isten-hívők vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2010. Június 13. - 10:26:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2010. Június 17. - 15:28:03 » |
|
Összevissza dobol, jól elfáradhat! (na jó, nem semmi az ürge!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|