Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #45 Dátum: 2009. Január 07. - 19:39:28 » |
|
Jaj ez nagyon JÓ! Tök bírtam az öreget  Amúgy ez a másik nagy kedvenc (csak erős idegzetűeknek) http://www.youtube.com/watch?v=v_dyms9mGF8&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #46 Dátum: 2009. Január 07. - 19:43:33 » |
|
Őt ismerem.  Már mint a netten láttam, nem személyesen! http://szintiboyfanclub.fw.hu/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 07. - 21:05:16 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #47 Dátum: 2009. Január 07. - 21:02:27 » |
|
Jesszus atya úristen.........lassan súroljátok a kitiltás határát... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #48 Dátum: 2009. Január 10. - 08:37:01 » |
|
Ezt nagyon csípem a csapatban! Minden topic a hülyeségnél lyukad ki! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #50 Dátum: 2009. Március 04. - 12:36:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #52 Dátum: 2009. április 30. - 16:09:43 » |
|
Megnéztem sok dobost. Hát rájöttem, hogy buszt vezetni sokkal könnyebb. Most már nagyon kíváncsi vagyok Akidobos cartárs tudására is. Minden porcikájukkal mást csinálnak, szerintem ez a hangszer a legnehezebb, már mint játszani, tudom a templomi orgona sokkal többet nyom a mérlegen...
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #53 Dátum: 2009. április 30. - 18:24:15 » |
|
Megnéztem sok dobost. Hát rájöttem, hogy buszt vezetni sokkal könnyebb. Most már nagyon kíváncsi vagyok Akidobos cartárs tudására is. Minden porcikájukkal mást csinálnak, szerintem ez a hangszer a legnehezebb, már mint játszani, tudom a templomi orgona sokkal többet nyom a mérlegen...
Minden hangszeren nehéz játszani...főleg ha az ember nem tud 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #55 Dátum: 2009. április 30. - 19:04:57 » |
|
Minden hangszeren nehéz játszani...főleg ha az ember nem tud  Én csak zongorán tudtam játszani, a teteje jó sima volt, jókat gombfociztunk rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #56 Dátum: 2009. április 30. - 20:19:24 » |
|
Minden hangszeren nehéz játszani...főleg ha az ember nem tud  Én csak zongorán tudtam játszani, a teteje jó sima volt, jókat gombfociztunk rajta.  Gombfocizni zongorán???  hmmm... Zongoragyalázás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #57 Dátum: 2009. Május 01. - 14:56:05 » |
|
Cápa! Látom sikerült "nem megértened" a lényeget. De lehet, hogy rosszul írtam, szóval a dobos egy "isten"..  Ha meg tudtad röhögés nélkül nézni a videót, akkor bocs... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #58 Dátum: 2009. Május 01. - 20:00:34 » |
|
Minden hangszeren nehéz játszani...főleg ha az ember nem tud  Én csak zongorán tudtam játszani, a teteje jó sima volt, jókat gombfociztunk rajta.  Gombfocizni zongorán???  hmmm... Zongoragyalázás Nagy tévedés! Ha zongoráztam, na, az volt az igazi gyalázás! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #59 Dátum: 2009. Május 01. - 20:35:57 » |
|
Cápa! Látom sikerült "nem megértened" a lényeget. De lehet, hogy rosszul írtam, szóval a dobos egy "isten"..  Ha meg tudtad röhögés nélkül nézni a videót, akkor bocs...  Nem bírtam végignézni. Az egészről a véleményem tömören volt, hogy borzalom. Hirtelen áteveztem komolyra, azért szúrtam be a linket másról. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|