cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. December 12. - 16:54:01 » |
|
Már tényleg feszegetjük a topik határait, remélem a cartársak megbocsájtják a zenei kitérőt! Szerintem (na nem azért, mert én tettem, de) még ennyi belefér... Inkább ide ennyi kitérő -hisz csak videókról, képekről, hangokról írtunk- mint a törzsasztalt nyomjuk tele ilyenekkel. De ha gondolja a társaság, hogy még nem merítettük ki a témát, nyithatunk egy zenei topicot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. December 14. - 21:55:32 » |
|
Te miket hallgattál. Emlékszem a középiskolában a fiúk zöme ACCEPT pólóban járt, bevallom én nem... Én inkább a "takarékosabb" tempót szerettem már akkor is! Ma itthon voltam szabin, gondoltam nosztalgiázom egy kicsit én is...ehh egyik nagy kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=16Ur45vTtw0Jó ez Jopek! De még milyen jó! Dallamos amerikai rock! Attól még, hogy volt egy zúzósabb időszakom, nagyon széles a fogyasztható zenék skálája nálam. Pl szeretem a stryper-t, a kiss-t, a yes-t, rush-t, aerosmith-t, def leppard-ot, europe-t, guns 'n roses-t, the cars-t, saxon-t, heart-ot, van halen-t, bon jovi-t, whitesnake-et, stb..... de nem csak accept volt, hanem helloween, ac/dc, iron maiden, runnig wild, metallica De szívesen hallgatok zz top-ot, omegát is. Minden betűjére azt mondom DETTÓ! Mi az hogy fiatalkorod? Múlt hétről miért beszélsz így ?!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. December 14. - 23:08:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. December 15. - 13:47:43 » |
|
Szerintem is a legnagyobb volt... ... , és az lett volna jó, ha csajozott volna, mert akkor most is énekelhetne tovább! Nagy kár érte! Olyan hanggal, mint ő rendelkezett, még a komoly zene világában is megbecsült lehetett volna! Nagy kár érte!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. December 15. - 15:41:22 » |
|
Szerintem is a legnagyobb volt... ... , és az lett volna jó, ha csajozott volna, mert akkor most is énekelhetne tovább! Nagy kár érte! Olyan hanggal, mint ő rendelkezett, még a komoly zene világában is megbecsült lehetett volna! Nagy kár érte! Emlékszem amikor bemondták a rádióban a rosszhírt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. December 15. - 15:43:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. December 15. - 17:50:00 » |
|
Szerintem is a legnagyobb volt... ... , és az lett volna jó, ha csajozott volna, mert akkor most is énekelhetne tovább! Nagy kár érte! Olyan hanggal, mint ő rendelkezett, még a komoly zene világában is megbecsült lehetett volna! Nagy kár érte! Emlékszem amikor bemondták a rádióban a rosszhírt.... Én is emlékszem. A suli rádióban mondták, de nem hittem el, csak mikor hazaértem és az MusicTV-n megállás nélkül a számaikat játszották. Van egy pár DVD-re való zeném tőlük, köztük olyan különlegességekkel mint ez. http://www.youtube.com/watch?v=mg_pSTeMRws
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. December 29. - 23:27:24 » |
|
Ezt a gyöngyszemet már régóta kerestem a neten, és megtaláltam http://www.youtube.com/watch?v=Vk3R5gAYQIo
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2009. Január 02. - 18:18:07 » |
|
Aki szereti az amerikai futballt: ANY GIVEN SUNDAY. Remek film, magyarul a cime: Minden heten haboru.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2009. Január 03. - 22:36:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2009. Január 04. - 08:49:00 » |
|
AC/DC nekem is mindig van a verdában!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Január 04. - 09:07:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 04. - 09:09:44 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2009. Január 07. - 19:04:03 » |
|
Kicsit leült ez a topk, így hát felhozom a következő gyöngyszemmel: http://www.youtube.com/watch?v=olIf5KiYX5gAzért agyon ne verjetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Január 07. - 19:11:16 » |
|
Agyon? Agyhelyen! Ez nem volt szép Tőled Giovanni! Ez bosszúért kiált! http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Január 07. - 19:33:39 » |
|